143

Гнусните АнтиСемити

преди 6 месеца

са Против Правото на Защита на Израел чрез Избиването на Бебета в Инкубатори, Деца в Училища и Болни в Болници! ЗаСрамете се - това са Хамаски Теротисти, тези Бебета в Инкубатори работят над Поредният Атентат срещу нас - БогоИзбраната Раса!!

142

до 148

преди 6 месеца

Защото Хамас е създаден от Израел, за да се противопостави на Организацията за обединение на Палестина, която е била близка с ъс СССР.

141

до 149

преди 6 месеца

Исак Нютон, не само не е Евреин, ами баща му е Каталическо Отче дори!

140

Анонимен

преди 6 месеца

Евреинът Исак Нютон, евреинът Айнщайн, Евреинът Фройд. Може да са всякакви евреите, ама я ги сравнете с арабите Садам Хюсеин, Осама Бин Ладен, дори и Мохамед. Не, благодаря на такива 'учени', да си ги дундурка фрау Меркел в германския халифат.

139

Анонимен

преди 6 месеца

Палестина беше призната от Израел през 98' и палестинския президент Ясер Арафат тогава също призна Израел. Точно както поиска ООН. След 2 дни, ислямистите създадоха Хамас, обявиха шариат и оттогава не са спирали. Избиват собствените си хора и всеки палестинец, който дръзне да говори за светска държава и добросъседство. Защо мислиш президентът на Палестина е смъртен враг на Хамас и Газа? И защо Египет запечата границата си с Газа и сложи картечари? Защо НУЛА арабски държави ги искат и приемат?

138

Анонимен

преди 6 месеца

Двойни apшини...

137

Анонимен

преди 6 месеца

Питайте 2та милиона израелски палестинци с паспорти и гражданство дали искат да са част от халифата на Хамас и защо всъщност служат в израелската армия. Ама това е твърде неудобната истина и терористите мълчат. Йордания, ОАЕ, Бахрейн всъщност говориха с тези хора на място, чуха ги и тогава подписаха мир с Израел, разбирайки че това е пътят.

136

Анонимен

преди 6 месеца

Един умен поданик на британската импперия евреинът Исак Нютон е формулирал за нашия свят природния закон: Всяка действие предизвиква еднакво по сила и обратно по посока притиводействие. И други пруродни закони. Моето впечатление е, ч нито еврейският свят , нито англосаксонскит свят проумяват, че са част от природата и не могат да я превъзпитават. Иначално формулираната за тях постановка, че те са над, че са изключение, предизвиква най-вече страдания за милиони и милиони хора. Вредна и и за тях.

135

Убиването на цивилни

преди 6 месеца

Е военно престъпление! Накова е международното право! Израел също като Хамас извършва военни престъпления!

134

До 137

преди 6 месеца

А защо на Северно Ирландците им разрешиха референдум а на Крим и Донбас не? Защо на Палестина не и разрешават референдум и правото на собствена държава? Въпреки резоляцията на ООН гласувана от 193 дъргави че Палестина има право и трябва да има собствена държава? Пак двойния стандарт и лицемерието на англо саксонсците! Селективни закони?

133

Анонимен

преди 6 месеца

2 месеца властите в Израел си търсят заложниците отвлечени от властите в Газа и не могат да ги открият за да нанесат съкрушителния удар от масивни бомбардировки след унищожителните масивни такива през това време относно догадки и концепции за тактики на прекритие и никакви признаци къде се намират заложниците,че ги пускат и приемат на групи като шпиони с/у всеки колко да бъдат освободени от едните и другите договорено м/у властите,а за туй време вече загинали 17400 заложници от резервата колония

132

Анонимен

преди 6 месеца

Няма 'друга' държава върху историческите земи на израелците и никога не е имало държава палестина. Това е географски район като Македония и 'палестинците' са местните северномънкедонци. И даже не е друг народ, а същите насила помохамеданчени християни и евреи, завладяни от арабския халифат. Това не е война за територия, а за религия. Защо всички язиди, копти, маронити, християни избягаха от Ливан, Газа, Сирия точно в Израел?

131

Допълнение

преди 6 месеца

Зад Хамас стоят Русия, Иран и Китай. Путин ги използва за отклоняване на вниманието от Украйна.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Зад Хамас стоят Иран и Китай.

129

Гнусните АнтиСемити

преди 6 месеца

са Против Убиването на Бебета в Инкубатори и Бомбандирането на Болни и Училища - как не ги е Срам, как не им е НеУдобно?!

128

Анонимен

преди 6 месеца

Ирландия и Великобритания са християнски европейски държави и никоя не отрича съществуването на другата и не желае тоталното унищожение на съседния народ! Мирът с ИРА беше постигнат с уговорка северно ирландците да решат на референдум от коя държава да са част и границите паднаха заради ЕС, а договорът предвижда да се прави референдум по всяко време, дори и сега. Защо въобще сравнявате, и как виждате джихадисти да правят референдум?

127

Лагрестин

преди 6 месеца

Ислямистите са много смели когато избиват цивилни,горят чужди знамена и пропагандират джихад и халифат,обаче като срещнат твърд отпор и почват да се вайкат:"Европа,спаси ни!ООН,помагай!"

126

а-и

преди 6 месеца

Тия от ООН,са повече мюсюлмани,затова е воят към небесата!По големи телевизии преди дни даваха кадри с пакети и кашони-с надпис на ООН -пълни с оръжие-а ги носеха уж-като хуманитарна помощ!

125

Чувството за истина

преди 6 месеца

Ни показва, че САЩ са лицем..ери и прилагат двойни стандарти. БОГ е винаги на страната на истината и справедливостта.

124

Анонимен

преди 6 месеца

До До 126: Вие *** ли сте или ви плащат да се преструвате на ***? Или, което е по-лошо, мислите и другите за *** да вярват на пропагандата на Хамас. Знам че СИ е част от UK. това е сделка между тях. И въпреки всичко, ИРА не нападаше с нож брит-деца пред училището им. палестинците отказват държава в Газа и си избират Хамас. защото ТЕ искат да окупират всичко. И както някой беше казал: "Мир ще има, когато палестинците започнат да обичат децата си повече, отколкото мразят евреите."