31

Влади

преди 9 месеца

Арабухите са гадни хора - лицемери, лъжци и страхливци. Като нашите кафевите. Като са много, са смели , като ядат бой - олеле, помогнетеее! Изнасилвали са жени , деца и мъже по време на атаката от 07.10., да не говорим за 1200-та убити. Какъв *** трябва да си, да ги подкрепяш?

30

Анонимен

преди 9 месеца

В България хората много отдавна май развалиха образователната система и резултатите са са налице. Масово хората не знаят какво означава "семит", какво означава "арабин", какво означава "евреин". Реално и арабите и натуралните палестински евреи са семити. Евреите ашкенази (хазарите), дошли от Европа, не са семити. А точно тези европейските евреи най-много претендират за земята там, че им била "обетована".

29

Анонимен

преди 9 месеца

"Така е но Филистинците не са араби а гърци ." - По времето когато възниква Палестина като колония, не съществува още понятие "гърци". Гърците са нашественици на Балканите. Те пък обратно. Както траките от Балканите са колонизирали бреговете на Африка и Близкия изток, така и гърците идват от Африка на Балканите.

28

Историк-зидар

преди 9 месеца

До Анонимен 38 - И на теб по тъппоттията ти си личи че си българин. 100%'ов, двойно рафиниран и дестилиран българин. Ще рече - създание с АйКю на дълбоко замразен варен картоф.

27

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен - 37 - Така е но Филистинците не са араби а гърци .

26

Анонимен

преди 9 месеца

"Когато евреите са по тези земи там не е имало един арабин даже ." - По кои земи? В Палестина ли. Имало е семити. Били са колонизирани от тракийско племе наречено Филистинци. На името на това племе е името Палестина. На арабски език се казва Филистин, а не Палестина. И в Библията ако прочетеш, ако си християнин още повече трябва да четеш и ще видиш, че пише, че евреите идват от Египет, прогонени от Фараона и отиват там където земята вече е била на филистинците. Т.е. Палестина е първа.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Ааааааа кво стана ? ООН ли ви прати на 07 октомври или Путин .Нека Путин да ги помоли да спрът , а защо не го прави не зная .

24

Анонимен

преди 9 месеца

Уикилийкс казаха, че разполагат с информация, че Израел са финансирали Хамас. Т.е. всичко е дирижирано от самото начало. Въпрос - защо ли? Ами за да бъдат избивани палестинците. Вижте, че стрелбата на Израел е или хаотична или целенасочено върху болници, бежански лагери, училища, детски градини и т.н. върху цивилни. Всичко прозира. Не пасем трева. Ако бяха евреите толкова морални и толкова силни за колкото ни ги рекламират, щяха да се справят с Хамас без цивилни жертви.

23

четете

преди 9 месеца

Когато евреите са по тези земи там не е имало един арабин даже .

22

Анонимен

преди 9 месеца

Хамас кога ще освободят заложниците?

21

Аз казах

преди 9 месеца

Ами ЗАЛОЖНИЦИТЕ ?!?!?

20

Анонимен

преди 9 месеца

Сега разбирате ли защо това прокажено племе юдейско през последните 1700 години и подложено на гонения над 100 пъти?!! Няма по-гадно и коварно племе от евреите. Палестинците ги приеха с отворени обятия да се подслонят по техните земи, тези твари вижте сега какво правят на горките палестинци.

19

J

преди 9 месеца

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

18

Хайл Хитлер!

преди 9 месеца

Най-хубавата инвестиция за бъдните ви поколения е да засадите дръвче и погребете евреин.

17

Стивън Спилбърг

преди 9 месеца

Поголовното изтребление на евреите по света е неизбежно и наложително. Скоро по кината във всички страни в света - Холокост 2.

16

Хехе

преди 9 месеца

Ахаа ,спрете бруталната война??? Плач ли долавям?

15

ХАЙДЕ, ПЛЪХОВЕ....

преди 9 месеца

Излизате и се бийте....НАЛИ ТОВА ИСКАХТЕ...ХАХАХА...ЛЕСНО Е ДА КОЛИШ БЕЗЗАЩИТНИ ДЕЦА , ЖЕНИ И СТАРЦИ.....айде сега да ви видим страхливци скапани....!!!!!! ВАШИЯ СЕТЕН ЧАС УДАРИ , ХЛЕНЧА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ!!!

14

Ей изрод

преди 9 месеца

от Хамас дето ми слагаш минуси на всеки пост, а и не само на мен - вече си докладван резан късопишковец и до минути ще изхвърчиш от тази група и сайт.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Терористите ги ликвидират. Войната ще се пророчи, докато ги довършат всичките.

12

Гумичка за триене

преди 9 месеца

Сериозно ли говорят тези???? А онази сутрин а? Що не повикахте ООН да снимат как атакувате с парашути парапланери нищо не подозиращи хора??!! ООН???!!! Само не се правете на жертви не ви отива някакси!!!!! Каквото повикало такова се обадило братче!!!