18

Анонимен

преди 6 месеца

До 12.Хубаво сме дали убежище, но и Германия, която е много по-богата държава от нас, вече иска тези хора да си търсят работа. Ние до кога ще ги отглеждаме?/Ти пък кой отглеждаш бе сме6ниk ?ЕК ни даде пари да ги настаним в хотели .Да си вкарайте африканци и араби не искаш ли ??

17

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ли почнахте да циврите за палестинските роми ? Кажете копейки. Вземете си ги в Рассия да оплождат руските вдовици и сирачета. Володя наскоро издаде приказ. Всяко женски в РФ е длъжно да роди и предаде на армията 10 броя деца. А те ще им дадат едни скъсани кубинки един стар калашник и ще ги хвърлят на пешеходен щурм срещу минно поле и картечни гнезда. Само не знам бели лади за колко трупа вече дават.Може би 5?Нали е петместна?

16

Анонимен

преди 6 месеца

Можем да пратим тази 170-хилядна армия да защитава родината си и нас от Русия. Това ще е най-голямата помощ за Зеленски и Украйна. Денко и Тагаренко защо крият избягали от военна повинност украинци? Така ли помагаме на Зеленски? Зеленски иска всеки украинец да хване българско оръжие и да воюва за НАТО, България и Украйна.

15

Защо

преди 6 месеца

Защо няма настанени в 5*хотели араби от Газа,там Израел изби всичко живо и разроши всички сгради?!

14

Национален Контрол

преди 6 месеца

Браво ! Тъкмо тъмната част от българите ще се чифтоса със белите украинки и ще се получи манджа със грозде. Освежаване на генофонда. :-)

13

aaaa

преди 6 месеца

А а Американците колко са приели????

12

sis

преди 6 месеца

Хубаво сме дали убежище, но и Германия, която е много по-богата държава от нас, вече иска тези хора да си търсят работа. Ние до кога ще ги отглеждаме? Да започват да работят и да си плащат разходите. Има достатъчно свободни работни места.

11

Анонимен

преди 6 месеца

До 5.дотук добре, а на кое място сме по стандарт на живота.На същото както и останалите бивши соц държави от източния блок.Средната заплата в България е същата както в Словакия и с малко по ниска от тази в Унгария .Чехия и Полша са доста пред нас ,но все пак те граничат с Германия .

10

Анонимен

преди 6 месеца

Това радостни новини ли са?

9

Двоен стандарт

преди 6 месеца

А на колко палестинци сме дали убежище от началото на нападението и касапницата на Израел в Газа?!

8

морски

преди 6 месеца

Кристалина Георгиева каза преди няколко години, че тук ще дойдат мигранти. Смееха се нашенци тогава... Всеки ден ги виждам украинците, които не са само жини и деца. Толкоз.

7

Анонимен

преди 6 месеца

В момента на територията на България има 73 хиляди украйнци,като 7 хиляди от тях не работят и са в бази по морето.Причината заради,която не работят е че някой са онкоболни ,други възрастни .

6

мак

преди 6 месеца

И пак няма нито дума за това, колко от тях работят, колко си почиват и колко струва издръжката им. Барабар с поканените от меркел в ес ще има бая нови гости.

5

иванова

преди 6 месеца

дотук добре, а на кое място сме по стандарт на живота

4

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Затворите за най-бедните и хората с нулеви доходи от български произход , а хотелите и разврата за украинските и мюсюлманските ни " братя " . Радвайте се бизнесмени , хотелиери , фуражки и банкови служители , че народът български ще страда .

3

ХУБАВО Е

преди 6 месеца

ДА ПОМАГАШ НА ИЗПАДНАЛ В БЕДА ЛОШО Е КОГАТО СИ СЛОЖИЛ ВИЛАТА НА ВРАТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.

2

Патриот

преди 6 месеца

Какви бежанци предпочитате, бели руси украинки (бежанците от Украйна са главно жени и деца, мъжете са на фронта), или араби и африканци мъже разгонени нерези?

1

Анонимен

преди 6 месеца

ЕДВА ЛИ Е ЗА ДОБРО