55

Анонимен

преди 9 месеца

"То до две години няма да я има Украйна" - то и руснаците щяха да бъдат за 2 седмици до Париж, ама се оказа, че вече с години една обикновена Украйна не могат да минат. И то само в източната част.

54

Анонимен

преди 9 месеца

То до две години няма да я има Украйна

53

До 55

преди 9 месеца

Е само и с оръжия от запада,а зелето само могилизаци прави .Контрата пропадна и сега се изпокараха зелето и Заложни.Та като ги могилизира и ги хвърля на фронта това не е отпор,а глупост

52

Окончателно

преди 9 месеца

се убедих,че всички коментари,които не се харесват-не се постват!Срам!!!

51

Public enemies

преди 9 месеца

Хмм, дали Киев , или Путин в Киев след като го превземе след някой друг месец.

50

L.

преди 9 месеца

Има ли някое обещание на режима в Киев, което да са изпълнили? Покрай контранаступа слушахме какво ли не.

49

Гаварит Мацква

преди 9 месеца

Руснаците са по-силни в тая война, спор няма. Но пък украинците дори и сам самички много отпор им дадоха. Много нереалистично се изказва про-руската пропаганда отново. Мъжете до 2 години щели да бъдат Груз 200 и не знам си кво си. Абе, пичове, населението на Русия не е 75 пъти по-голямо от населението на Украйна. А е само 3 пъти по-голямо. Не могат да си позволят да унищожат регионите си в цяла Русия заради една война в Украйна. Нали и източните граници някой трябва да пази. И там да работят.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Най-много коката да си правите сами и да не разчитате на бюрото за вноса

47

Яяяя

преди 9 месеца

Я ги покажете тези американски компании които щели да инвестират в страна губеща войната. Няма нормален бизнес който само при възможността за война да не замрази най-малкото всички планове за инвестиции. Печеленето от война става по други начини. Това са приказки за вътрешна украинска употреба както и "перемога"-та.

46

Анонимен

преди 9 месеца

След 2 години няма да е нужно да се произвеждат 155мм снаряди, защото агресора Русия няма да я има.

45

Анонимен

преди 9 месеца

На тези не може да се разчита, до две години като нищо ще обърнат пушкалата наобратно.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Пак ли отлагаме контранастъплението?

43

Путин

преди 9 месеца

...и кво, да натиснем пауза ли

42

Анонимен

преди 9 месеца

Какви снаряди, пак ще е добре, ако произвеждат горилка и сало.Кой ще произвежда, до две години всички мъже между 18 и 60 ще са груз 200 или груз 300.

41

Анонимен

преди 9 месеца

"Сега полупроводници, догодина цели проводници!"

40

Анонимен

преди 9 месеца

Те и атомни реактори щяха да правят до 2-3 години и космическа програма и подводници ама ей на. До тука " дайте ни пари" и нищо друго. Какво стана с месаря Димитро Кулеба -"дайте ни пари а от нас свежо месо от украйнски муже и жени прясно застреляни и наситнени" Отдавна не сте го пускали тая гнусна *** да хъхри.

39

Аз

преди 9 месеца

И сега като почнат да правят едни снаряди, и после едни контра-настъпления....... За чудо и приказ казвам ви!

38

Аз

преди 9 месеца

Киев ще го има ли до две години? Като гледам братушките как разглабят перални за чипове и после какви поразии вършат срещу модерната западна техника, грижливо подарена на уРкайна та направо се питам как можете изобщо да правите планове които да включват Киев след две години :)

37

Анонимен

преди 9 месеца

Израел визма преоритет.

36

бай Пешо

преди 9 месеца

да де, ама не знам само къде си фантазират, че ще ги "произвеждат" теа снаряди...До 1 година Армията на РФ ще е оставила около Куйов (както сега му викат) една нищожна територийка, нещо като ивицата Газа, само че без море, нал тъй