54

Анонимен

преди 5 месеца

Да можеха да направят и там една цветна революция и да инсталират техни марионетки... Ама не могат :D

53

Еврогей

преди 5 месеца

A в Северна Корея докато комунистите разстрелват демократи на площада, севернокорейските деца си играят като събират гилзите на взвода за разстрел докато разстрелват демократите. УЖАС! Добре че гействаме в ЕС, където можем свободно мъжете да се целуваме по улиците и на обществени места и да си правим гей-паради.

52

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ бяха възмутени когато Русия наби канчето на Грузия. После САЩ казаха Бaшар Асад да се оттегли, но Русия влезе в Сирия, и Асад не се оттегли, САЩ бяха шокирани. Когато Русия си върна Крим, САЩ бяха ужасени! А сега какво ги чака...

51

Анонимен

преди 5 месеца

Защо така амнезирано разправяте за глад ми е интересно ? Има върли санкции, а и Северна Корея не се радва на плодородни земи. Кажете бе лицемери ?

50

111

преди 5 месеца

Този ненормалник е пръв приятел на путин. Затова нашите копейки го защитават сляпо въпреки че е очевидно, че това е една ненормална държава.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Територията ни е планирана за бойни действия, но не от сащ, а от любимия ти Путин, стефчо.

48

БАНко

преди 5 месеца

В ДНЕШНОТО ИЗСЛЕДВАНЕ НА ЕВРОСТАТ - БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ НЕЩАСТНИЦИ !!!

47

стефчо

преди 5 месеца

Нашите "братя" от Сащ може да не ни дават визи за държавата си,но поне са планирали територията ни за бойни действия. Слава Сащ!

46

Ура

преди 5 месеца

Не ми трябват повече доказателства, че това е самата истина. Достатъчно е да видя как му ръкопляскат, за да си представя какъв ад е в тази страна.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Русия и Китай са такава стратегическа военна мощ, с която САЩ не могат да се съревновават. Но към тях трябва да добавим и Северна Корея, голяма държава която също има стратегически оръжия, и която няма да се поколебае да го използва.

44

БАНко

преди 5 месеца

НАВСЯКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОЧЕТЕ И СРАВНИ ЖИВОТА И БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА ЛИБИЯ , СИРИЯ , АФГАНИСТАН , ИРАК..... ПРЕДИ И СЛЕД ИЗБУХВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ !!! ПАЗИ БОЖЕ !!!

43

нормално

преди 5 месеца

Този ненормалник е пръв приятел на путин.

42

бай работник

преди 5 месеца

Айде стига сте ни промивали главите бе. Защо не давате статии и снимки от меката на демокрацията Сащ.ЦЕли квартали със търкалящи се дрогирани и бездомни зомбита..те са ни идола за подражание и справедливост?

41

чети внимателно

преди 5 месеца

В Бг един за да е добре, много други са зле. Затова и хората заминават в страни, където не е така.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Пълна лъжа и пропаганда, а истината е, че севернокорейците са богати и доволни, и ние искаме като в Северна Корея, затова гласуваме за другаря Костадинов !

39

работещ-гладен

преди 5 месеца

Другаря Борисов ни кара да работим на 2 места, за да си плащаме кредитите. Кимчо така ли ги кара корейците? Колко е лихвата по ипотека там??

38

Анонимен

преди 5 месеца

Стига сте му яли краката на човека никой не е нападнал .

37

Гладна ... какво ???

преди 5 месеца

Тук от спестени закуски М.Мицев стана милионер. Севернокорейците да се поучат. Тук даже в ресторантите ДДС е 9%, за да могат българите да ядат на воля, даже да оставят бакшиш. В Северна Корея колко процента от сметката е бакшиша в кръчме ??

36

Анонимен

преди 5 месеца

То е ясно,че на тези не им е читава работата. Естествено *** ще почне да обяснява колко хубаво си живеят. Как на нас живота е много труден. То освен да мрънка *** друго не знае. Иначе за хазарт и алкохол са му широки пръстите. И после като отиде до магазина купува кренвирши и сирене от евтиното,че паричките са свършили.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Северна Корея най-после пусна в Космоса собствен разузнавателен спътник. А България може да пуска само евтини черноработници и пpocтитутки за запада.