59

Анонимен

преди 6 месеца

"Левски" няма нищо общо с Левски. Що не прекръстят отбора на " Поп Кръстьо"

58

Мео Леси

преди 6 месеца

Черно тото.

57

Анонимен

преди 6 месеца

То се виде. Тея глезльовци са за трета дивизия. Обаче татуси, ревове, бийене у гърдите и най-паче съдиите виновни. У лево. Копанята са проби.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Костов е много добър треньор. Просто за съжаление става жертва на интереси и може би на умишлен бойкот от играчи, подучвани от един бивш треньор може би. Което е много жалко, ако е така, както изглежда отстрани. Сираков се старае и изчисти доста дългове. Има една група фенове, които обаче протестират, може би защото Вълкът е настъпал техни интереси. Дали е така? Замислете се. Лесно е да се хули и протестира.

55

смях

преди 6 месеца

бати и дългата статия за некви изпаднали ритнитопковци , бивши и настоящи !

54

Великият Гетсби

преди 6 месеца

Заминавам за Амстердам да се отдам на разврат с чалга м.у.р.в.и. Моет хайвер и кокаин.А вие Бедни комунисти у БеГето да го Ду х а те.

53

Анонимен

преди 6 месеца

аре бе, уревахте орталъка, кво толко е станало!? сичко си идва на мястото! пробит ви е мозъка, за вас специялно първенво ше напраат. сваляхте фанелки, а оня пак ви се на.дупи с голЕа си г.Ъз! отбора на народа ...поне се дръжте като мъже и не ривете

52

G KlaSSe

преди 6 месеца

49 Имаш право всичко е мафия в БеГето.Феновете помагат с последните си пари обаче те заминават за покупка на Г Класи и тн

51

Анонимен

преди 6 месеца

До СИНИТЕ1914ВЪЛЦИИскате ли палките да заиграят по главите ви?

50

Атмаджа

преди 6 месеца

Добре беше когато стадионите бяха затворени и без публика,както и когато нямаше "вечно" дерби.В България трябва да бъде като в Англия и на стадиона да няма хулигани,вандали и наркомани,които трошат,хвърлят бомбички и изливат злоба,а също и безчинстват из София по градския транспорт,улиците и т.н.Футболът трябва да радва,а не да е заплаха за живота на гражданите.

49

Ultras1914Levski

преди 6 месеца

Комунисти бивши хора и под човеци спрете се да не ви напълниме устите с крем брюле

48

СИНИТЕ1914ВЪЛЦИ

преди 6 месеца

56 Болшевишкам.у.р.в.о. Искаш ли да ти хулиганстваме и вандалстване у шу н да ка

47

Лагрестин

преди 6 месеца

Първо,"Левски" има дългове каквито и ЦСКА.Този отбор трябва да обяви банкрут и да отиде в "Б" или "В"група и да започне на чисто.Второ,в "Левски" финансовите проблеми започнаха още по времето на Лафчис и при Иво Тонев се задълбочиха.И трето,отборът няма нужда от ултраси които хулиганстват и вандалстват на стадиона и извън него.Заради тях нормалните привърженици не ходят на мачове.И четвърто,в България много отдавна няма футбол,а хазарт и цирк.

46

Анонимен

преди 6 месеца

"братлето" отдясно/Раев/ е време да предава подарените му акции на някой по-способен и да престане да се прави на собственик.А другото "братле на снимката отдавна си би дузпата и вече не му дреме на Левски

45

Говежда му

преди 6 месеца

работа..

44

Бивш локомотивец

преди 6 месеца

Левскари, разбрахте ли сега за какво иде реч и за какво се използва вашата любов към играта и отбора - за финансовото благополучие на семейство Раеви! Аз навремето бях привърженик на Локо Сф, ама от момента, в който там се настани мафиота Гигов приключих с любимия отбор. Времето само потвърди колко съм бил прав. Сегашното Локо Сф е имитация на някогашното, както сегашният Левски е бледа сянка на някога великия син отбор. От мафията и слугите й - толкоз!

43

Раев колко струва

преди 6 месеца

G Kласата?

42

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН

преди 6 месеца

39 Искаш ли да започнем с смяна на пола ти?Болшевишка м1ршооо

41

До 23

преди 6 месеца

До Спорта е за народаСмешнико ФК Копенхаген би Ман Юнайтед с точно 4 датчани в състава си, като никой не беше на 18 г., само един на 20г., а другите трима на 30 и нагоре. Ограничение в броя на чужденците означава ниско качествен футбол, липса на конкуренция и още по-слаби местни играчи. Проблема не е в броя на чужденците, а какво е качеството на школите в България, за жалост то е на ниско ниво. Трябва да се инвестира в инфраструктура и треньори, да се промотират школите в училищата.

40

Анонимен

преди 6 месеца

До 40 - Подкрепям!!!