76

Анонимен

преди 6 месеца

До 84. Че какво да го заплашва след като от него нищо не зависи ?Със сигурност влиянието на Германия в Европа е с пъти по-голямо от това на Русия от която уж зависело нещо.

75

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 69 - за твое сведение Китай и Индия се смятат за цивилизацията на света/изключвам мЪкедонците/ - погледни карти на света, които не са отпечатани в ЕС - там цяла Европа е дадена в един цвят, т.е. всички в кюпа, а мнението на китайците и индийците за останалия свят е "те са малцинство без бъдеще"

74

Страхлив

преди 6 месеца

страхливец..... А пратил момчета на 18 г. за пушечно месо

73

адолф

преди 6 месеца

До Щайнмайер Ти не си бункерен вожд че да те съпровождат изтребители.

72

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 83. Че какво да го заплашва след като от него нищо не зависи ?

71

Анонимен

преди 6 месеца

До 80 Щанмайер И аз исках да ме съпровождат немски самолети до Катар)))Хи, хи, хи Немеца нищо не го заплашва, за да вдига ескадрили в небето.

70

Излезнах отКарлуково

преди 6 месеца

Обяснявах колко много обичам Америка и Запада и как искам да затворим всичко. Всичко да затворим. И Мариците и Козлодуй и кварталната бакалия! Да спрем цялата икономика и да фалираме! И с този акт на икономическо харакири да покажем, че сме истински Евроатлантици и обичаме Брюксел и Вашингтон. Приеха ме обратно в Карлуково. Диагноза шизофрения и мазохистични отклонения. Но днес получих обаждане от централата на ППДБЛГБТ. Казаха ми че имам идеален профил за военен министър!

69

Зозо

преди 6 месеца

Хахаааа, арабинът уж обещал на джукака ама не отишъл в Мордор. От голям зор, че спада цената на петрола, джуджи отишъл на място в С.Арабия :))))))))))))))) Принцът го приел и казал: Ще видим. После си го преместил под престилката :)))))))))))))))))))

68

Щайнмайер

преди 6 месеца

И аз исках да ме съпровождат немски самолети до Катар, ама нямаме... Пък и американските дето ги имаме не можем да ги поддържаме щот сме най-калпавата нация в света. Всъщност и нация даже не сме тази без'р'одна сбирщина.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Марк Мили - терористът, бивш шев на щаба на световните терористи: "Не трябва да има нито един руснак, който да си легне, без да се чуди дали ще му прережат гърлото посред нощ".

66

Анонимен

преди 6 месеца

До 74преди кацане изтребителите пуснаха син ,бял и червен пушек))))Това е знамето на Франция, руското е бяло, синьо, червено.

65

ъмхъ

преди 6 месеца

До Говореше си сам И аз имам един приятел само че той е русофил.По цял ден в устата му сталин и путин.Постоянно говори как в русия живота бил прекрасен ама стои тука не отива там.Говори че руската федерация била люлката на православното християнство барабар с републики като Чечня,Буратия,Киргистан,Дагестан,Татарстан,Ингушетия и други подобни.ТАЯ СУТРИН ГО ВИДЯХ, БЕШЕ КАКТО ВСЯКА СУТРИН НАФИРКАН ДО КОЗИРКАТА.Русофил, какво да го правиш....

64

И ескадрила от

преди 6 месеца

F-16 ги посрещат в Дубай, след което правят кръгче над града, като го обвиват с димен шлейф от цветовете на руското знаме. Впечатляващо посрещане на най-висше ниво, въпреки работния характер на визитата.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Ей, това русоробите са най-големите роби на света, по верни са от куче към господаря си. Ако руснака пръдне, ще кажат, че това е дезедорант, ако се изсере насред площада, ще каже, че това е шоколадова торта.

62

Обективен

преди 6 месеца

Ами не знам дали набързо е заминал в Саудитска Арабия , но над летището преди кацане изтребителите пуснаха син ,бял и червен пушек ,т.е.флага на Русия.

61

До 69

преди 6 месеца

Ти си говориш сам.

60

Натовец съм

преди 6 месеца

Когато влезнахме в НАТО, сълзите ми текоха от щастие! Обичам Америка и Западния модел, а Кокорчо и Кирчо са моите идоли. Но сега видях как посрещнаха Путин в Риад и усетих топлина отзад. Проверих. Оказа се че леко съм понапълнил гащите. Но няма страшно, сърцето ми е пълно с евроатлантизъм и любов към Запада!

59

Анонимен

преди 6 месеца

До 67Естествено че изтребители ще го съпроводят, че някой евро-атлантик да не му хрумне глупава идея///В Каспийско море и Иран едва ли има евроатлантици.

58

Анонимен

преди 6 месеца

То това шубето е голям страх като не излизаш от бункерчето с месеци. Ша оди да проси пак джуджака

57

Анонимен

преди 6 месеца

До 65плакаха! И още плачат. Съзите им текат. Нали Русия трябваше да бъде изолирана.))) Нещо си в грешка русоробе.Русия е изолирана от цивилизованият свят, а с тарамбуките, руснаците нека си бъркат по дупките, Цивилизацията това не я засега.