7

SS

преди 6 месеца

34 год ,,демокрация" до това води. А що се отнася до разните ,,ценности" нещо да кажете за прайда,който възмущава цялото общество ,руши морала,но въпреки всичко се провежда?

6

Радослав

преди 6 месеца

А акт за раждане за да докаже, че това дете е на този възрастен който му е придружител? А електронни гривни на глезена и да се пишат актове на родителите ако детето не е в леглото след 22:00? Глупостите край нямат, само и само да има повод за пореден акт и събиране в касичката. Всичко друго ще пробваме, само не и да променим реалният проблем защото тогава ще се наложи да работим!

5

Важното е

преди 6 месеца

Марихуаната да е забранена за да им вървят синтетиките на ушевите

4

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

Ясно е като бял ден: държавата прехвърля задълженията си върху ресторантьори, културни дейци и касиери. Кое не разбрахте? Държавата е некадърна и се освобождава от всички задължения и само ще цоца данъци и осигуровки.

3

Анонимен

преди 6 месеца

То положението отдаааавна е тотално изтървано. Дано успеят да направят нещо за подобряване ама едва ши ще има ефект. Контрола от родителите като липсва нищо не може да помогне. Не държавата възпитава децата а родителите. Там като не е свършено когато трябва това нещо после *** гони Михаля

2

Каква е логиката ДДС

преди 6 месеца

за лекарства 20%, за ресторанти 9% ??

1

Анонимен

преди 6 месеца

Па те учителите им пафкат заедно с тях, 31 СУЧЕМ като вали дъжд всичките и учители и ученици са във входа на подлеза не може да се мине от тях, учителите викат не е наша работа не са на територията на училището и не ни интересува. Предполагам е същото и по други училища. Инспектората също викат не ни пука дали пушат или пият, тия сега са решили ресторантьорите да ги възпитават и контролират!