163

Анонимен

преди 9 месеца

Тея на кой свят живеят?Урките загубиха войната още преди година и половина,а тогава ги засипваха с "вълшебни" оръжия и пари почти всеки ден!Загубиха тактическата инициатива,загубиха надъханите нацистки батальони,загубиха и въздуха!Сега просто пращат нещастници да ги размажат на фронта,за да не спре паричният поток!Русите,от своя страна,вече действат като машина-размърда ли се нещо по линията-изпаряват го!

162

Анонимен

преди 9 месеца

Войната зацикли ни напред, ни назад! Това не устройва амбициите и на двете страни. Ако армиите се завърнат на първоначалните позиции от 24 февруари да започнат отначало, тогава Русия няма да има никакви, ама никакви шансове, без да са крие по дупките!

161

До187

преди 9 месеца

Вас така ли ви оправят на редичката в посолството на козяк.

160

Анонимен

преди 9 месеца

Кой вярваше че укрите ще бият руснаците, за да си върнат голяма част от заграбеното? Вярвайте в победата на героичният украински народ! Видяхме вече, че чудесата се случват!

159

има ли наивници

преди 9 месеца

които още сънуват, че Украйна и нато печелят, това няма как да се случи и в най добрите им сънища, абсурд пълен та ако ще и още сто пакета санкции да приготвите и всичките пари които печатат да ги стоварят в Украйна пак няма да им се сбъднат мокрите сънища да прилапат богатствата на братска Русия.

158

Другата истина

преди 9 месеца

до 185: Гледш и ми виждаш мура.......

157

Анонимен

преди 9 месеца

Не е Александър, а Олександър! Не е Българка, а българка!

156

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна е руска!!!

155

Анонимен

преди 9 месеца

Аааа, ясно! Путин великан!

154

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 168 - да, ама по ръст /физически/ зеленясалият е с около 3 см по-нисък от Путин -

153

Анонимен

преди 9 месеца

И защо руснаците са изкривили украинските имена? А?

152

Истината

преди 9 месеца

Гледам коментарите и виждам, че има доста коментари от проруски *** и всякаква друга ***, която "разбира" от политиките на Русия и САЩ и забравя, че най-вече в момента умират невинни хора. Искам да видя как ще виете, когато същата съдба ви застигне и вас.

151

Анонимен

преди 9 месеца

Пфффф дайте ми няколко милиона за няколко години без да ги връщам след това само ме изгонете да не съм вече "политик":) Сега ясно ли е защо се скачаше толкова като се пита защо се раздават толкова материални и парични помощи от тази бедна държава. Имаше хора дето заплашваха и обиждаха, явно свързани със Силите на Доброто. Къде е компенсацията ни от САЩ и ЕС. Защо деца и възрастни хора умират в мизерия и по съсипани болници, а за нас топ приоритет е още Украйна. Спасявахме света,като Супермен!

150

Анонимен

преди 9 месеца

Тръмп диша във врата на финансирането и демократите умнокрасавци отлично знаят това! Вече се започва процесът на спиране на крановете и в Украйна треперят...Хубавото е, че такива мъпети на конци, като наш Тагаренко ще изхвърчат и финансирането на умнокрасивата пропаганда ще спре...Свеж полъх на "проглеждане" ще има и в Европа и фин. потоци за тази откровена простотия ще спрат!

149

българин

преди 9 месеца

Укропитеците не осъзнаха ли,че още с нализането на руските воийски,са загубили войната?А,бре укрофашисти,от 40 млн. население преди войната,10 млн.са руснаци от трите /вече руски/области,от останалото 30 млн. укаци,10 млн избягаха.Е,кажете как 20 млн. държава ще победи 160 млн.руска държава.Но има изпилени мозъци,които си мислят,че е възможно.

148

Жададык

преди 9 месеца

При тия успехи, които жънат укрите на фронта, подозирам, че тагаренко още ги съветва....Безплатно.

147

силно учудЕна

преди 9 месеца

Добре де, Бандерия или ФАЩ воюва с Русия?!

146

Анонимен

преди 9 месеца

Сега Путин ще започне настъпление по оста Естония-Украйна и Европа ще бъде сгазена от злите империалисти и фашисти. В село Камчия се готви руски анклав. Навсякъде където има по 20 зли руснаци човекоядци ще бъде обявена руска република. Нали това повтаряха в несвяст драскачите и разбирателите. Ако обаче не се случи и си останат само в тези територии, за чия х.. най-бедната държава в ЕС е в топ 3 от финансовите помагачи на Украйна. Тия помощи вече унищожени/откраднати ли са

145

Хе Хе

преди 9 месеца

Май под турско е било 100 пъти по добре отколкото при американското иго на Промяната.

144

Анонимен

преди 9 месеца

Окрайна, та окрайна,.. а българите кучета ги яли. Заради тях цените отиват нагоре, няма лекарства, ...