30

Анонимен

преди 9 месеца

Наркоманчето иска да му пращат и той да краде! И защо да му пращат?!?

29

Анонимен

преди 9 месеца

Видя зеления че на изборите няма да го изберат отново иска още да краде ,и изборите в сащ станели Тръмп край с оръжието и пачките от сащ ,че ходи скоро да пасе овцете

28

<><>

преди 9 месеца

САЩ затънали в дългове .....продължават да вадят милиарди за войни ......смятъйте за какви грабежи става дума не само за бизнес от войната ! САЩ да дадат помощ на някой ....трябва да са на печалба многократно от залога !

27

Анонимен

преди 9 месеца

Зе-удавникът не ги информира, а им се моли за пари. Проси.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Тоест, Зельо докладва на шефовете си.

25

Христо Христов

преди 9 месеца

До Анонимен/25 "На обикновенния човек в ЕС и САЩ му дойде до гуша." - за САЩ не знам, но европеидите трябва да бъдат смачкани!

24

Христо Христов

преди 9 месеца

До Роберто Кавали "Капитулацията ще бъде подписана в Киев от Залужни съвсем скоро." - мисля, че няма да е скоро....

23

Представям си какво

преди 9 месеца

ще каже на "секретния" брифинг. "Момчета леко я закъсахме тука. Не достигат 106 милиарда долара!" и те такива "КВО!? Как тъй!? Какво стана с предните 200?!" и зеленски такъв "...ами... изчезнаха..." :D

22

Анонимен

преди 9 месеца

Дано Тръмп спечели и спре тези военни простотии. На обикновенния човек в ЕС и САЩ му дойде до гуша.

21

--

преди 9 месеца

На секретен брифинг ще докладва на господарите си.Оф,оф тоалетна хартия си зелена гадино.Използваха те и хоп в ***-луКа.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Зельо, бягай докато все още можеш. Но пък и къде ли ще идеш?

19

Анонимен

преди 9 месеца

"Измъкнах се, след като получих контузия от една мина, но един от другарите ми не успя - от него беше останала само каската му... Имам чувството, че съм се измъкнал от ада, но момчетата, които ни замениха последния път, попаднаха в още по-голям ад от нас... Но предстои следващата ротация. Не след дълго ще трябва да прекося реката отново", пише украинският войник, цитиран от Би Би Си.

18

по БиБиСИ

преди 9 месеца

"Тук трябваше да бъдат пратени няколко бригади, а не отделни роти - просто нямаме достатъчно хора... Сред нас има много млади момчета. Нуждаем се от хора, но от обучени военни, а не от новаците, които имаме там сега. Има момчета, които са прекарали само три седмици в обучение и са успели да стрелят само няколко пъти. Това е пълен ад. Преди една година не бих казал това, но сега, извинявайте, вече не мога... Всички, които искаха да станат доброволци, дойдоха отдавна - сега е твърде трудно да изку

17

Анонимен

преди 9 месеца

Би Би Си: Украински военен разказва за ситуацията при Днепър - "Измъкнах се от ада".Цялото преминаване на реката е под постоянен обстрел. Виждал съм как лодки с мои другари на борда просто изчезват във водата след обстрел и завинаги остават в река Днепър.Мислехме, че след като стигнем дотам, врагът ще избяга и тогава ще можем спокойно да транспортираме всичко, от което се нуждаем, но не се получи така...Щом пристигнахме на [източния] бряг, врагът ни чакаше.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците вече като щурмуват руските окопи и вадят някакви 15-годишни войничета от тях... положението наистина е катастрофално за Укроландия...

15

Дедовия

преди 9 месеца

До Анонимен 16 - Невероятна руска утопия... Но защо не те виждам на летището с еднопосочен билет за Масква?

14

Анонимен

преди 9 месеца

Некъф жалък русофил дращи глуписти тука, а в 70% от Русия няма перални и ке.нефи

13

Анонимен

преди 9 месеца

Какви липси в Русия?В тик ток руснаците постоянно пускат клипове на магазините заредени до горе със стока.Евтини стоки.Да не говорим за безплатното здравеопазване за което можете само да си мечтаете.Безплатно образование,а ток и вода за жълти стотинки.Затова на Запад се чудят защо руснаците не свалят Путин.Ми не искат,но виж Зеления скоро ще го свали собствения му народ.

12

да

преди 9 месеца

на разпит ще бъде зеления плъх, има да лъже...даже ще ги уверява че утре ще превземе москва!

11

От 4 до 7

преди 9 месеца

Де па ти... really