398

Анонимен

преди 5 месеца

До До 440 (441) --- Изобщо Не съм русофил, ни най-малко! Но ми омръзна украинците да ни използват! Ако ние бяхме на тяхно място, бъди сигурен, че те нямаще да направят нищо за нас. В началото на войната им съчувствах, но разбрах, че са нагли, нахални, мързелииви, използваччи!

397

Анонимен

преди 5 месеца

кРадев наложи вето на собствената си глава!!

396

Петър

преди 5 месеца

С този украински министър на войната да има как и г..... ще си дадат.Отвратен съм от слугинажа на политическия елит.Тези искат да ни вкарат във война...

395

Анонимен

преди 5 месеца

Ние ако не помагаме,кой ще защити нас с няколкото самолета и бракмите БТР които имаме.

394

До 440

преди 5 месеца

Докато руснаците не се изтеглят! Много е просто! За съжаление ти никога няма да разбереш къде е проблема! Не е лесно да си русофил!!!

393

Анонимен

преди 5 месеца

Докога ще подаряваме на украинците?! Докога ще внасяме вредните им храни?! Докога ще хрантутим техни пар,азити по хотелите ни - съвсем скоро отпуснаха от Държавния ни бюджет още 12 МИЛИОНА лв. за тях - -- а ние събираме капачки!

392

Танас

преди 5 месеца

Най-накрай военнолюбецът да направи нещо правилно, разумно и добро.

391

до Раковски

преди 5 месеца

и къде ги видя че "ръждясват в някакъв хангар"?и защо да не се ползват при бедствия?за да можем да купим хартиени за милиарди ли? като хартиените самолетчета?

390

Раковски

преди 5 месеца

Гимнастика открай време се излага като кифладжия, ама тоя път взе златен медал по малоумие! От 35 години тия БТР-и ръждясват в някакъв хангар и никой в България не се е сетил, че могат да са ни полезни за нещо, включителто и 5-те служебни правителства та Радев! Щом стана дума обаче, че БТР-те могат да се дадат на Украйна, изведнъж духовните рожби на Решетников и Митрофа, късат ризи, колко сега са ни нужни ненужните от 35 год. БТР-и! Елементарно, Низко, Пошло - като всичко русоробско!

389

до 433

преди 5 месеца

само с последното ти изречение съм съгласен,иначе какво руско посолство след като се приемат закони и всичко е в полза на хамерикаското посолство?

388

do 432

преди 5 месеца

а ти за кои интереси работиш тролейбусе?за хамериканските ли

387

Анонимен

преди 5 месеца

Браво!

386

Радев

преди 5 месеца

Стига с преструвките. От 45+25 години България се управлява от Руското посолство. Властта се държи от олигарси, които си избират Вожд, който пази пирамидата. Корупция няма, няма и осъдени политици. Храним се от трафик на наркотици и пране на пари. Който не слушка го застрелват или получава инфаркт. Няма свободни медии, а населението е с промити мозъци. Американците още не стоплят, че България е само една схема за крадене. Време е театъра да свърши и да прекратим членството в ЕС и НАТО.

385

това се вижда

преди 5 месеца

Този пРезидент от както е на власт създава само раздори и хаос в държавата което е изгодно за путин. Няма никакво съмнение, че работи против България в интерес и само в интерес на русия.

384

Те тези БТР били

преди 5 месеца

употребявани,амортизирани от стоене,тоест ще са втора употреба.Ами политиквениците ни като са употребявани и до нищо добро не са довели страната,защо не ги дарим и тях на някоя африканска държава,където има смъртно наказание?

383

ИНТЕРЕСНО

преди 5 месеца

Като чета коментарите тука си мисля: Колко е лесно, да си евтин популист, в общество от не особено интелигентни хора!?

382

И правилно!

преди 5 месеца

Поздравления за смелостта!

381

Анонимен

преди 5 месеца

Достоен!

380

Анонимен

преди 5 месеца

Браво! Принципен, горд, българин!

379

Анонимен

преди 5 месеца

Радев е герой на България! Велик личност н нашето време! Пази ни от война! Мъдър лидер! Да го дуат посолството