54

КуКлус

преди 5 месеца

Няма да я хвърлят на кучетата я ! Хвърляй мръшата там да тъпчат ......!

53

Анонимен

преди 5 месеца

150 българи само на летището в Мюнхен!Дано да са временно там,а не от избягалите,които се сещат за страната си,само когато са в криза.

52

нн

преди 5 месеца

Райха бавно но сигурно потъва.....преди няколко години и аз така виснах във Франкфурт заради педя сняг.

51

До Анонимен 47

преди 5 месеца

Не ве, нищо не си разбрал. Мюнхен се е наклонил, а самолета е бил прав щото на единия сняг се е крепил.

50

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 41, търсенето на правата не се случва по медии :) Комуникира се с авиокомпанията. Отивах си на хотел или обратно вкъщи. Когато кацнат в България си предявяват исковете и там по каналния ред. Критиката е към постоянното мрънкане по медиите колко са онеправдани. Правете разлика иначе ставате точно толкова смешни колкото тези мрънкачи.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Мрън. мрън, мрън! Снежна буря ве охлю! Какво да ви кажат?! И те не знаят. Ринали сняг, нямало автобус. И рикши нямало! Десерт имало, ама не ставал за охлю. Хотел не му докарали. Той трябвало да се довлачи до там. Мъка!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Ако си бяха стояли в България,това нямаше да им се случи.Ръгнали посред зима из Европа и сега олеле мале.

47

.....

преди 5 месеца

Какво ли си викат да им дадем на ,,тези умрели к..чета" по един десерт да не се жалват!Ама той с изтекъл срок,да ядат там и да мълчат.Ей в такива ситуации се вижда колко ни имат за хора! Те и без това повечето са ни от слугинажа:чистачи,миячи,бачкатори,общаци,санитари и т.н.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Не разбрах как от снега бил наклонен самолета над Мюнхен ? Да не би да разправят, че са видели самолет да лети с преспи по крилото ?

45

Анонимен

преди 5 месеца

До Иван. Едва ли. От кой го чу, че са Чесна а не Цесна ?

44

BG СМЕШКИ

преди 5 месеца

BYLGARINA БИЛ GOLEM ВСЕЗНАЙКО ! А ПЪК ДЪРЖАВАТА м у прилича на едно голямо нищо ! смешен народец мн смешен ...

43

Анонимен

преди 5 месеца

Кога ще ни стигнат германците?Ние за три дни се справихме,а те вече четири дни са е снежен капан от няколко сантиметра сняг.Блокирани пътища и летища,паднали клони и затрупани коли,аууу,ужас!

42

Ч-алга

преди 5 месеца

Леле каква драма. Вие сериозно ли?

41

Зима е

преди 5 месеца

Човек трябва да е подготвен,че това може да се случи.Както е ясно,не са единствените в тази ситуация. Сега може да се оплачат само на дядо Коледа и да поискат вафли с неизтекъл срок на годност.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Недейте да критикувате хората,които си търсят правата.Ако чужденци са блокирани на наше летище няколко дни,ще ни съдерат от претенции и обещетения,независимо от форсмажорните обстоятелства.Знаем какви ги вършат на морето,за най-малкото нещо.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Тази снежна буря е от Глобалното затопляне.Представям си какво щеше да е ако го нямаше...ужас!Хахахахаха

38

Анонимен

преди 5 месеца

Ама ток и вода имат ли или ходят с тостера в енергото?

37

Вълчо

преди 5 месеца

Каква държава е тъз Германия бе, един сняг и дотук бяха, и българи са пострадали заради тяхното безхаберие, подиграваме се на Тайланд и Виетнам, че ядат всякакви буболечки и пудели, ама в Банкок и Ханой да сте чули да не могат да се справят със снега на летището си ?

36

Анонимен

преди 5 месеца

Ако в България бяха блокирани 4 дни на летището,щяха да ореват цяла Европа.Както се вижда,никъде не се оправят нещата с магическа пръчка.

35

09

преди 5 месеца

Преди светът се управляваше от умните. И това беше много жестоко. Умните принуждаваха простите да учат. На простите им беше тежко.Сега светът се управлява от простите. Това е честно, защото простите са значително повече. Сега простите принуждават умните да говорят така, че да е разбираемо за простите. Ако простият не е разбрал нещо, това е проблем на умния.Преди страдаха простите. Сега страдат умните.Но пък страданията станаха значително по-малко. Защото умните стават все по-малко и по-мал