139

Анонимен

преди 6 месеца

До ПроСоТо Ти май се радваш?

138

Истински руснак

преди 6 месеца

ЕС върви към катастрофа. ..Преди катастрофата сесесере 2 се разпада , Жужакот го бесят на красная плошчад и крепостните започват да плащат 3 трилиона репарации.

137

ПроСоТо

преди 6 месеца

два месеца преди Германия да капитулира тотално през ВСВ,Гьобелс тръбеше :..-"Третият райх ще просъществува още 1000 години..Това ни обеща фюрера от неговия бункер"..Та и извеяниците сега:..-"Аааа,Евросъюза нема да са разпадне...Не и преди 2099 година..Това ни обеща мадам Урсус-Круела Девил"...Естествено,вие "Ще доживеете,ще видите"..

136

Реших

преди 6 месеца

Утре отивам в руското посолство за виза! Ако не ми хареса, от там в КНДР!

135

до 139

преди 6 месеца

Тошковата "истина" е като киселото грозде. Не забравяяйте, че преди 6-7 месеца бяха готови да правят сглобка с ГЕРБ и БСП. Сега са направили някаква опозиционна сглобка с възраждане и то пред очите ви. Невероятни измамници.

134

Анонимен

преди 6 месеца

До129. Като си държиш главата в пясъка нали знаеш че г.за ти стърчи оголен.

133

Анонимен

преди 6 месеца

ИТН е евроатлантическа партия хахахах

132

Анонимен

преди 6 месеца

Какви промени към зло ??? То от сега по зло не мой да стане . Ако падне евроатлантизма това ще ново начало и нов подем . Еее някой от първите ще станат последни а последните първи . Ще се смени властта най сетне . Така или иначе обезлюдяването , деиндустриализацията посредниците задлъжняването ще бъдат спрени . Кво ,,зло,, има в това разни тарикати да не си печатат хартиики и да ни плащат с тях вместо с реална стойност ???

131

Скандална връзка

преди 6 месеца

Между чалгаризма и обикновената проста некомпетентност и надменност.

130

Чичо

преди 6 месеца

Това мислещите хора го знаят за тая срамна и долна сглобка,въпроса е че само си мрънкаме

129

Анонимен

преди 6 месеца

Като всеки учебник по всяка наука по времето на социализма, (или за някои комунизма), в увода трябва да има уговорка за водещата роля на БКП, следваща повелите на КПСС, (което за някои съвременни автори се превежда като Евроатлантическите ценности)

128

Анонимен

преди 6 месеца

Не издържам вче тук! Но не знам, на запад, или на изток да заминавам?

127

Анонимен

преди 6 месеца

Тошко Йорданов ви казва истината, но на вас истината явно не ви харесва

126

Споко

преди 6 месеца

Споко, ЕС ще се оправи. ЕС няма да се разпадне.

125

СССР

преди 6 месеца

СССР снабдяваше Виетнам с оръжия, боеприпаси, военни специалисти, продоволствия, обурдване, военна техника и всичко, както сега САЩ и ЕС с Украйна. И Виетнам победи САЩ. А какво става с контранастъплението? Победихме ли вече Русия?

124

Учен Долски

преди 6 месеца

Тошко, защо кашляш?

123

до 133

преди 6 месеца

Страхотна "логика". Де го чукаш, де се пука.

122

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС върви към катастрофа и пълна деиндустриализация, всичко е въпрос на време, Германия преди войната имаше трилион евро излишък, сега има трилион евро дефицит, лоша работа.

121

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен"Интересно как някои хора тука изпадат в оргазъм от мисълта, че светът ще се промени към зло. Радват се на лошото, което може да ни сполети, само от някаква неосъзната злоба към прогреса. Но някой беше казал, че там където подозираме злоба, всъщност става дума за обикно......" ..., Много *** мисъл, между другото. Ако беше така, дай тогава да не съдим и вкарваме престъпниците в затвора, а да ги оставим да продължат да вършат престъпления. Всичко е относително.

120

Анонимен

преди 6 месеца

Българската публика много лесно се развеселява - рай за треторазрядни сценаристи като Тошето. Лесно им се получава.