46

Кирливи гащи

преди 9 месеца

Този е толкова мръсен и долен мазник

45

тато

преди 9 месеца

Лудд умора няма. Дойде време да се върши работа, а не само приказки...

44

Анонимен

преди 9 месеца

Бонев с неговата мания за величие, е готов за 4-ти километър. Там ще му помогнат.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Значи ако не начело на СОС няма да извади кирливи ризи ли? Това е смешно оправдание.

42

баба мара

преди 9 месеца

ами почнете от кои извозва отпадъ=ци-те от контеинерите на кого е фирматакои извозва пръстта от метрото на кои е фирмата кои получава наи много разрешения за строителство в софия и на кого са давали подарък жилище кои трябва да прибересчупените клони и опадалите листа в комплексите спрете строителството в софияподдържаите построеното

41

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо няма да им "вадиш" защото си зависим от сглобката. Измисли си някаква друга причина.

40

aa1820

преди 9 месеца

Тва е демокрацията, Бонбончо! Печелиш мнозинство - управляваш. Ако пък не - правиш коалиция. Опозицията не ти е виновна за това, че не си избран за нещо, което много искаш.

39

Най-кирливата риза!

преди 9 месеца

Ти си най-кирливата риза в СОС, Боне!

38

Защо няма да се

преди 9 месеца

оправим?Защото липсват честни и почтени политици,това е оксимирон.Не става да излиза някой,който да заклеймява аферите и далаверите на другите,но той да е от същото тесто омесен.И докъде ще я докараме? Вероятно ще трябва посолствата не само да диктуват на нашите сламени хора какво да изпълняват,но и да назначават чужденци за тази цел.Друго е като те ограбва,лъже и заблуждава някой наглосаксонец, звучи някакси по демократотолерастично.Плачи,Българийо от чедата си политици.

37

Хаха

преди 9 месеца

Пак да питам, Бони освен 4 години общински съветик друго работил ли е ? Да си покаже трудовата книжка, да видим какъв работил човек се кани да управлява София.

36

Една кирлива риза

преди 9 месеца

ще вади други кирливи ризи?Ама тя нейната кир била от умно-красиво-гейска благородническа пот,ароматизирана.

35

Алекс

преди 9 месеца

Засега СОС работи добре.Не допусна един въздухар Борис Бонев,който не е свършил грам работа,да му стане председател.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Докато ГЕРБ са в управлението на държавата никога няма да се оправим.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Няколко дежурни гербави истерици ***..мети,се чудят как да оплюят един достоен мъж,само защото е решил да разкрие далаверите им.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Ако знаеш нещо притеснително, какво ти пречи да сигнализираш прокуратурата и сега. Няма нужда да си председател на СОС!

31

Анонимен

преди 9 месеца

Не ви разбирам стратегията за управление. Щом ГЕРБ не ви искат, направете коалиция с другите партии и продъжлавайте напред с управлението на града.

30

Анонимен

преди 9 месеца

С ГЕРБ приключихме, идеята беше само да ги махнем от властта, а не да ги преследваме и да правим гонения и сталинистки чистки. Правете демокрация, а не съветски софийски съюз.

29

MNENIE

преди 9 месеца

Този гей трябва да се изгони от София . Видяхте ли коледната украса на София ?Вместо Дядо Коледа и Снежанка са сложили Снежан и розови еднорози - типична реклама към децата за обръщане на пола - момчетата да станат гей .

28

само да кажа

преди 9 месеца

този се оправдава с другите като влезе така внезапно в столична община какво ти пречеше????какво направи за столичани досега????аха сетихме се направи контролата в градския транспорт да е без униформи и да се държат с пътниците като с мутри!!!!върна мутренските и маХйотски похвати това направи...къде го има това контрола в граски транспорт да не е с униформи...даа в африка тази територия в африка ли е????на само партиите ами столичани не те искат марш от столична община попадна там случаино!!!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Мис Бони какво и пречи да вади кирливи ризи и като общ съветник?! Защо трябва да е председател?! Тази истерия не е държане на самостоятелен зрял мъж!