46

ще ви спукат гьона

преди 5 месеца

И нищо не можете да направите! Вие си ги избрахте!

45

Анонимен

преди 5 месеца

Здравейте пичове! Как сте? Добре ли сте? Какво става с контранастъплението?

44

НеРазбрал

преди 5 месеца

До кога, на крадливи личности, ще се дава поле на изява? Може би, като заиграят големите пари, и боговете мълчат? Жалко, жалко, Българийо, за теб ли те умряха?

43

Анонимен

преди 5 месеца

Типично. Две седмици дрънкахте глупости и накрая пак подкрепихте Асен. Не знам как ви се връзват журналистите, да ви слушат глупостите по цял ден.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Какво за Враца, Видин и Монтана?

41

Анонимен

преди 5 месеца

Каза социално слабият мултимилионер "консултант" по схеми..

40

Анонимен

преди 5 месеца

Първо цитирате Библията, второ след войната остават едни територии или нашите стават чужди, трето става дума ЗА ПРОДАЖБА НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, мили ми смехурковци, така че Горанов ви лъже:Не докато има българи, които плащат данъци ще се краде, А ДОКАТО ИМА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЗА ПРОДАВАНЕ. МЪР*ШИ! Знаех, че това ще стане.

39

Икономист

преди 5 месеца

Дупката в бюджета няма скоро да бъде затворена. Още в настоящата година ще има поне 1 млрд. разлика между очакваните приходи от ДДС и реалните. Догодина почти със сигурност ще е по-голяма, защото Василев залага още по-високи приходи от ДДС. Ако не ги заложи ще трябва или да приеме бюджет с дефицит над 3% от БВП или бюджет на практика без капиталови разходи. Текущите разходи посмъртно няма да ги свали, защото го е шубе от политическата реакция.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя не трябваше ли одавна да е на топло,вместо да дава интервюта?

37

Анонимен

преди 5 месеца

Явно днес корумпетата се радват на внимание и уважение.Или ще е банкянския,или ще е тоя,или подобни на тях.Чудесен пример за бъдещите поколения.

36

До 55

преди 5 месеца

По-достойно е да доиш кози,това поне е честно изкаран доход,отколкото да рекетираш бизнеса и да крадеш от народа.

35

Панорама

преди 5 месеца

53 Щехме да те поканиме тебе ама ни казаха че си зает с доенето на козите

34

Анонимен

преди 5 месеца

Санкциониран за корупция ни казва как да правим бюджета ,докато другия санкциониран за корупция шиши ни казва как да правим реформа в съдебната реформа .По голяма гротеска от това има ли ?

33

Анонимен

преди 5 месеца

Защо каните един толкова корумпиран човек?

32

Анонимен

преди 5 месеца

Ти ли спиш с компаньонка на Константин и позволяваш дистрибуцията на кокаин по фолкотеките?

31

Шубето е мотивация

преди 5 месеца

Горанов: Бюджетът ще бъде подкрепен, защото алтернативата е нови избори . . . . Страх ги е да не дойде Възраждане, защото не всички, но доста ще са гости при бай Ставри! Искаме ли промяна просто без Възраждане няма да стане! Били екстремни, ами сега какво е, не е ли екстремно? Все пак глупавите са доста и докато не изчезнат еволюционно, дълго ще се чака! Затова чао от извън България - не мога да живея 200 години да чакам да измрат глупавите неграмотници! Имам един живот!

30

Анонимен

преди 5 месеца

Този е от ония!

29

Шубето е мотивация

преди 5 месеца

Горанов: Бюджетът ще бъде подкрепен, защото алтернативата е нови избори . . . . Страх ги е да не дойде Възраждане, защото не всички, но доста ще са гости при бай Ставри! Искаме ли промяна просто без Възраждане няма да стане! Били екстремни, ами сега какво е, не е ли екстремно? Все пак глупавите са доста и докато изчезнат не изчезнат еволюционно, дълго ще се чака! Затова чао от извън България - не мога да живея 200 години да чакам да измрат глупавите неграмотници! Имам езин живот!

28

КомунизъмаУмре

преди 5 месеца

Капитализъм не се прави от комунисти основно правило!Което е нарушен в БеГето!И затова тънете в мизерия!

27

Васко Черепа

преди 5 месеца

34 Аз не съм корумпиран!А за бюджета мисля че е добър само за ушев трябва да се намалят разходите.