142

Анонимен

преди 6 месеца

Като наблюдавам коментарите НАпутинопитеците и действията на кремълския катун, обзет съм от вътрешно спокойствие: никога досега не са били толкова далеч от реалностите и успеха

141

Анонимен

преди 6 месеца

До анонимен. Руснаците винаги намират този който играе срещу тях. Рано или късно го намират. Има много исторически но и съвременни примери.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Къде ги търси тоа aлкo? У бункера ли? Ей са удари часът за нашти страхливи копейки! Заминавайте! Ето, пyчaтa въшкa ви зове! Приятел в голяма нужда!

139

анонимен

преди 6 месеца

янките ще свалят зеленски, вече е решено, ама няма къде да го скрият, руснаците ще го намерят вдън земя!

138

да

преди 6 месеца

правилно! защо ще си мори редовната армия! а зеления плъх праща насила 17 год. на сигурна смърт - руснаците не прощават на фашисти!

137

Много тъпо

преди 6 месеца

Боже колко много безсмислици в една статия. Типичното американско безмислено и празнодумно изреждане на лъжливи тези с единствената цел да се стори на читателя умно и логично.

136

Анонимен

преди 6 месеца

При 140 милиона подкрепящи на 99 % пyчaтa въшка, ша внася работна ръка! Хавата е тревожна! Не остана живо годно население! Те и без туй са 99 % aлкa ши!

135

ПУТИН

преди 6 месеца

Е АНТИХРИСТА

134

Анонимен

преди 6 месеца

Знаете ли защо хаймарс е най доброто украинско оръжие срещу Русия? Защото е единствено което поне криво ляво работи... Всички крабове, зузани, цезари, м777, леопарди и т.н влизат в зоната на поразяване на ланцетите- когато влязат в тази зона времето им на живот започва да изтича... Само хаймарс имат възможност да стрелят от далеч.. а Русия за сега няма разузнавателните способности да ги открие навреме

133

Кори

преди 6 месеца

Наемникът стреля за този, който му дава най-високо заплащане. Днес стреля наляво, утре може да започне да стреля надясно. Ако на такива разчитат....

132

Кори

преди 6 месеца

До Анонимен, Москва дава оръжие в ръцете на наемници, чужденци, затворници. На фронта нещата не вървят за великата. Тази голяма маргинална (и престъпна) маса ще се обърне навътре към руско. Руското население го очаква терор от тези.

131

Анонимен

преди 6 месеца

Не останаха 0рки, които да изпращат на първа линия на фронта.

130

Анонимен

преди 6 месеца

С писането на подобни съмнителни марериали и създаванетотна нереалистична картина, западат се движимкъм катастрофа. Кубинците спряха украинското настъпление, а руската армия е напривършване. Тъжната реалност е, че наемниците избягаха от Украйна, патриотите са или ранени или загинали, а мобилизацията крета, насилствено. Ако Путин и кубинците вдъхват някакво успокоение, жалко за Украйна.

129

Анонимен

преди 6 месеца

По-добре напишете какво става напоследък на фронта и събитията, свързани с поредната мобилизация в Украйна.

128

Анонимен

преди 6 месеца

Подробностите за набирането на чужденци в Русия са крайно оскъдни, но този факт съвсем не пречи на фантазиите на доктора на науките и асистент-професора Елизабет М.Ф. Гресмедър.

127

Анонимен

преди 6 месеца

Русия има пари да плати на професионални желаещи за война, на отчаяните им се налага да отвличат хора от улиците, да мобилизират масово старо, куцо и сакато. Добре че има и заключение, иначе можеше да си направим собствено ;)

126

Анонимен

преди 6 месеца

"С приблизително 300 000 жертви досега.." Това твърди Киевската Пропаганда. Потвърждение няма. И вземането на решения на база на недоказана информация, ще излезе през носа на Западната Пропаганда.

125

Анонимен

преди 6 месеца

Някакъв анонимен направи "услуга"-провокация на кубинското правителство, което обяви публично, че е идентифицирало и разбило мрежа за трафик на хора за Русия. През ноември Президентът Путин подписа ново споразумение за военно, търговско и икономическо сътрудничество с Куба. Говореше се за руска ВМФ-база на Острова на Свободата. Пиндостан връчи протестна нота, а Шекерова му каза да върви на трибукви

124

Анонимен

преди 6 месеца

Да си припомним мъдрите завети на третия министър на външните работи и държавен канцлер на Австрийската Империя княз Клеменс Венцел Лотар фон Метерних-Виненбург цу Байлщайн, който пише "Войната е твърде сериозна работа, за да бъде оставена изцяло в ръцете на военните"

123

Анонимен

преди 6 месеца

135, Преди години България имаше едно от най-добрите в света образования, здравеопазване, енергетика, лека и тежка промишленост, селско стопанство, модерна, силна и добре въоръжена армия. Сега, благодарение на вас, тикво-мутрите, умно-красивите Про100Кировци, от изброеното не остана нищо. Дори домати не сме в състояние на произведем. Тази сглобка неосигурява продоволствена безопасност и независимост на българите. Осигурява единствено слугинаж.