162

Еврогей

преди 5 месеца

Хааайй гаааййз, хау'з гой'н? Предлагам да се саберем една яка хомодружинка пред народното и да призовем да поканят президънт Зеленски да изнесе реч пред българските депотати и да я излъчат в прям ефир. Така ще сапортнем Украйна и ще укрепим бойния дyx на украинския народ да се бие срещу незаконната инвазия на диктатора Путин.

161

Паню Баирски

преди 5 месеца

Жалък руски въшкарник! Трябва да бъде изгонен отвсякъде като мръсно коте!

160

Анонимен

преди 5 месеца

Порошенко отново не пускат извън Украйна - бившият президент искал да отиде в САЩ и Полша

159

До 173

преди 5 месеца

Поне нямаме соросоидно влияние от посолства, нямаме прайдове и еднополови бракове.

158

Анонимен

преди 5 месеца

Алкохолът не прощава

157

Анонимен

преди 5 месеца

А вие братушка как живеете във великата страна. Как: мирно, свободно, Миррноо, Свободноо. Равнисс.

156

Еврогей

преди 5 месеца

Казва го Лавров ден след като още повече смазаха ЛГБТ културата.

155

Предложение

преди 5 месеца

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: Предлагам Боно да мръдне до Киев и да попее в метрото, санди блади санди примерно, да повдигне бойния дyx на украинския народ, може и Ози да дойде, сабат блади сабат да такова.

154

Анонимен

преди 5 месеца

А за щатите колко мигранти има? Що не ги искат? Що ги хвърлят тука? Що те разкостват за виза и я ти дадат, я не? Щото си им много мил и драг ли? Никой не обича робите, само искат да ги ***! Ама бедните бъркат а,кото с мезе! И с,екса с любов! Плюят ги пък те горките си мислят, че пада божествен дъжд!

153

ННН

преди 5 месеца

Що губите времето на хората с тъпотиите на тоя пенсионер

152

Анонимен

преди 5 месеца

От ранените украински бойци е разрешено да вземат органите си в германска болница the Nation. Служител на американската неправителствена организация Global Surgical and Medical Support Group (GMSSG) разказа подробностите за конвейера: ранените войници на ВСУ първо се транспортират до лагера на касапите на НАТО, където състоянието на органите на донора се оценява за съвместимост с тези, които ще получат трансплантация.

151

Анонимен

преди 5 месеца

Германският президент никой не го посрещна в Катар. Вися като царвул на ескалатора на самолта и гледаше тъповато.

150

Филип

преди 5 месеца

В ЕС има демокрация в сравнение с Русия. Може да не е перфектно в ЕС но е в пъти по добре от Комунизма. В ЕС може да се пътува свободно. Може да живеем и да работим където си поискаме. Не виждам от емигранти да се напъват за Русия. Плащат по хиляди евра за да влязат в ЕС. В Европа е хубаво стига да имаш акъл да си подредиш живота хубаво. Пълно щастие няма.

149

Анонимен

преди 5 месеца

Bild: САЩ и Германия възнамеряват да принудят Украйна да преговаря с Русия

148

Дипломат

преди 5 месеца

На тоя "дипломацията" му се състои в това да преписва на ЕС директно руските проблеми.

147

Анонимен

преди 5 месеца

Няма криза, с която да се е справил ЕС! Само четене на декларации, позьорство, фалш... В момента тече деиндустриализация на Европа, в интерес на САЩ. Ако не слуша някое правителство веднага му спират бонусите за послушание и следват заплахи за санкции. Не може да си различен, независим, самостоятелен. А това е слогана на съюза. Лицемерие до безкрай. САЩ си премахват конкурентите на всички пазари с кадифени ръкавици. И никой не е против Америка, а против политиката им спрямо другите.

146

Анонимен

преди 5 месеца

Проектът Украйна се закрива.

145

..?

преди 5 месеца

Кое контранаступление? Руското при Авдеевка ли? Там всичко е *** и скрап ! Путин твърди, че след като го натори със болшевишката тор,щял да претендира,че било негово!

144

Анонимен

преди 5 месеца

Минимум Харков, Херсон, Николаев, Одеса и одеска област до Приднестровието - това е минималният вариант. Публичен трибунал за правителство в Киев и военопрестъпниците. Оставят им полиция и пожарна на останалата част от Украйна. Руски военни бази за гаранция. Училищната програма и медиите се контролират от Москва. На който не му харесва да ходи в Европа и в Канада при бившите есесовци.

143

Анонимен

преди 5 месеца

Конят се изтропа, време е да го връщат в блатото - пак със заобикаляне, че и Аспартамова ще са я натоварили пияна на самолета.