45

Анонимен

преди 6 месеца

Моделът "Русия на бъдещето" не е извратената западна демокрация, ами народна империя, основана на принципа на "самодържието" - но не в смисъл на възстановяване на монархията, а в смисъл истинско народовластие, където руснаците начело със силен държавен лидер "сами се държат" (само-държие) чрез силно местно самоуправление, каквото например е земството в края на XIX век.

44

Анонимен

преди 6 месеца

потърсете в ютуб - " ПЕЕВСКИ КОНТРОЛИРА четири БАНКИ, БНТ, бТВ, Нова и Евронюз БГ?"

43

Анонимен

преди 6 месеца

При Тодор Живково време при социализма когато бяхме с Русия нямаше работодатели и никой не даваше работа на българите. Всеки имаше правото да придобие професията която му харесва и която му е по-душа и да работи по специалността си и да се развива и да създава дом, семейство и деца и да планира бъдещето си. Тогава държавата не разчиташе на туризма, както днес. България беше сред 30те най-развити икономики в света.

42

Анонимен

преди 6 месеца

'проучване на "Маркет линкс", поръчано от bTV' -- не забравяйте кой държи всички медии вкл днеса и поръчва музиката

41

Анонимен

преди 6 месеца

А демокрацията се оказа мъртвородено.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха, Радев бил най-обичан... ДООООБРЕ!!! ХАХАХАХ!!!!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Тодор Живков, изказване пред студемти на 8ми декември - "Защото социализма се е появил преждевременно другa'... млади приятели. Той е недоносче. А щом е недоносено - трябват специални грижи. То ще стане юнак, и ще го направим юнак, но трябва да видим каква е действителността"

38

Слава Україні!

преди 6 месеца

Пеевски подкрепя Украйна.

37

Невероятни умници

преди 6 месеца

Туй тлъстото беше заминало в Дубай да си харчи заграбените милиарди и планираше никога да не се връща в България. В Дубай обаче започна да се прави на голямата работа и яде толкова голям бой, че едвам оцеля (буквално е бил на крачка от ада). Нещо му се е разместила главата от въргала. Тук естествено се прави на голямата работа защото българите в огромното си мнозинство са страхливци и посягат само на бедни, беззащитни и стари хора.

36

А да видим..

преди 6 месеца

Нито единият ,нито другият. Маскари са и двамата. Хайде сега трийте, защото преди много години..,,Щастливеца " същото го казва с някои изменения...

35

Анонимен

преди 6 месеца

Очевадно е кой е платил за анкетата

34

СТАНА ЛИ ВИ ЗЕГЙЕТО?

преди 6 месеца

Сока от кисело зеле лекува рак и дава безсмъртие

33

Тодор Живков

преди 6 месеца

Здравейте бананджии! Как е при демокрацията? Вкусни ли са бананите! Ха ха ха хааааа!

32

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ И СВОБОДА ААХААХААХААХ КЪВ МИТ И БЪЗИК С РОБИТЕ

31

( :О_О: )

преди 6 месеца

Проблема на българския народ е, че гледа мутрите с надежда и възхищение, присъщо само за една бащина фигура, а те (мутрите) гледат на народа като на стадо овце. Това е проблема на българина. Масово сте отцепродавци и бащемразци. Защо не си обичате бащите. БОЙКО НЕ ВИ Е БАЩА, той е просто обигран мошенник.

30

Шшшшшшшт

преди 6 месеца

Пре т а пи роби на Козяк вовеки

29

Анонимен

преди 6 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да пътуват свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

28

Що е демокрация

преди 6 месеца

Крадци милионери и роби ЧЕСТИТО

27

Еврогейска България

преди 6 месеца

върви уверено по пътя на Нацистка България 1945 съюзничката на Хитлер, когато западните партньори бяха планирали да и оставят само Софийска област, но Русия за втори път я спаси тогава. Но сега никой няма да я спасява.

26

До Скот Ритър при Ка

преди 6 месеца

той го каза това по инерция понеже при тях президента е най отгоре. имаше предвид премиера обаче...все пак сме парламентарна република...