25

Интересът клати феса

преди 6 месеца

Момчил Мавров е човек на ГЕРБ! И те искат да бръкнат в кацата с мед, иначе защо да подкрепят това правителство?! Няма сглобки, няма партньори, има Вечни Интереси!!!!!!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Ами тя , корупцията даде своето най успешно развитие през 12 години управление на ГРАБ Не че тя , преди това я нямаше Но при Бойко Методиев влезе в зряла възраст.Крадеше се абсолютно законно....Антикорупционната комисия не се задейства при ,,Ало, Таньо..."Защото тя беше и си остана гербаджийска.По времето на Бойко Методиев ,България получи най тежката присъда по списъка ,,Магнитски " за действащ финансов министър.И водещ ДПС депутат

23

Анонимен

преди 6 месеца

Назначеният от посолството има гръб и игнорира всичко. Включително интересите на България и на българския народ. Само лапачката да пада, комисионките да вървят и толкоз. Да се връща на всеки продажник - на цялото му поколение "сътвореното" от него и нанесените вреди!

22

Баба Радка

преди 6 месеца

Посолството знае ли ?

21

Нормално

преди 6 месеца

Нормално е по-интелигентните хора като Денков да игнорират и да не отговарят на фалшивите нападки на хора със съмнителна репутация от тъмния Преход на страната ни и в списъка Магнитски, като Дебелян Магнитски! Загуба на ценно време и енергия е!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Ами тя , корупцията даде своето най успешно развитие през 12 години управление на ГРАБ Не че тя , преди това я нямаше Но при Бойко Методиев влезе в зряла възраст.Крадеше се абсолютно законно....Антикорупционната комисия не се задейства при ,,Ало, Таньо..."Защото тя беше и си остана гербаджийска.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Че посоката на Герб е към Москва е ясно много отдавна.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ами тя , корупцията даде своето най успешно развитие през 12 години управление на ГРАБ Не че тя , преди това я нямаше Но при Бойко Методиев влезе в зряла възраст.Крадеше се абсолютно законно.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя да не е някакъв компас ве. Всяка втора дума посока посока.Денко компаса.

16

Право на мнение!

преди 6 месеца

Правилната посока означава такива хора като Момчил Мавров със съмнителна репутация да не се назначават там където се разпределя финансовия ресурс на държавата ни, тъй като има опасност от отклоняване на средства, тъй като имало доклад в секретното деловодство на ДАНС, който говори срещу този кандидат, че има съмнения за лобизъм за частни болници.Но Денков няма какво друго да очаква, тъй като управлява благодарение на двама души със съмнителна репутация Боко и Шиши!

15

Факт

преди 6 месеца

Пълшокът и шарлатаните са обречени, а Пеевски просто се е*ава с тях. Отмине ли заплахата за Баце и Шиши, промянаджиите и дабайската секта ще бъдат изритани като м*ръ*сни котета.

14

ceci_

преди 6 месеца

Ами какво да прави, Пеевски и да го "пре пи ка е" публично тоз само ще се оближе и ще се направи че нищо не е станало. Друг шанс да е във властта няма, а явно много иска. Ама МНОГО, макар и да си бършат разни части с него през цялото време. Пък и видя че с призиви за отставки на този и онзи нищо не става.. та ще скача срещу ръката дала му премиерския пост :) Рядко ни что же ство е тоз "академик"

13

Optimist

преди 6 месеца

Денков- Партенков

12

Анонимен

преди 6 месеца

Значи ако сигналът е неграмотна милюцинерска дописка - проваля е избори, обаче ако е доклад за потенциални корупция го игнорираме

11

БГБГБГ

преди 6 месеца

Значи ако сигнал от ДАНС е срещу ППДБ е фалшив а ако е срещу ГЕРБ е истински!?!?!?!?!?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Тъй,тъй.В очите на" слепците" се издигат само шумящите.Карикатурите са онези,които години,години ограбват собствения си народ.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се. И като физика (все пак не е над 100кила) и като IQ (все пак не е с под 100) Акад. Денков не може да стъпи на малкото пръст че на шиши и банкята. Къде ти! Алекоооо, Алеко добре, че не си жив да видиш героя си!

8

вижда се

преди 6 месеца

Конкурент на това перде може само да е плевньо !!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Престъпните наклонности на вашите партньори Герб и ДПС е видима и демонстративна,които вече са в техен ущърб.Още се движат по инерция въобразявайки си,че са голямата работа.Голяма грешка.Скоро сами ще се унищожат.Стой та гледай.

6

Костя

преди 6 месеца

Сглобката на позора