216

Анонимен

преди 6 месеца

До СРАМ, а не държава И как точно ще стане това? ЦРУ и МИ6 имат агенти в България, ДАНС работят за тях. Това е секретна информация. Ако си прав, означава, че в България няма нито служби, нито държава.

215

113 място

преди 6 месеца

Що ми се струва , че българската пропаганда - ганда , е по страшна ?

214

Анонимен

преди 6 месеца

На руската пропаганда и демагогия се хващат основно безмозъчни, кухократунести русофили, които са наследствено обременени от русофилия. Всеки средно интелигентен човек, може сам за себе си да направи преценка, а не да клечи по цял ден като зомбиран и да се "храни" с лъжите на режима в Кремъл. Русофилите по дефиниция са безполезни, никому непотребни биоотпадъци и поради тази причина са озлобени на целият цивилизован свят, но самите те осъзнават, че са аутсйдери, луузъри, неудачници и полуидиoти.

213

СРАМ, а не държава

преди 6 месеца

Значи румънците имат F-16 и взимат F-35, а ние имаме 4 счупени мига ... ЕТО до какво доведоха прo-руските управници на България като чорапа и останалите комунисти - пълна безпомощност, та ако Русия нападне да сме техни за 3 часа. Руското посолство добре си е изпълнило задачата ... а F-35 въобще няма да ни дадат, защото знаят че Копейкин до 2 часа ще замъкне документацията при мУтрофанова.

212

Анонимен

преди 6 месеца

Другаря Ким е отворил 9 завода за снаряди да работят за победата . А освен това май и ракети щял да праща и били много хубави . Снарядите били безшумни и много хубу гърмели на главите на украинските тагаревци . ЕС ке се разпадне . Ким ке помогне

211

Анонимен

преди 6 месеца

Аве Тагарев , кЪф беше преди 15 г. ?

210

Анонимен

преди 6 месеца

Не уцелихме и на пребоядисани русофОБИ !

209

Анонимен

преди 6 месеца

От който не става нищо , става атлантик !

208

патриот

преди 6 месеца

такива българи трябват на майка България и нашето любимо отечество- като г-н Тангарев. Той ще остане в сърцата и душите на всеки българин като достоен и патриотичен министър.

207

Анонимен

преди 6 месеца

Понеже не разбирам искам да попитам. Какво щеше да се случи ако руският самолет беше прелетял над България?

206

ТАШО

преди 6 месеца

Тагаренко е в зелената сделка с долара.Екология брат.

205

Анонимен

преди 6 месеца

Г-н министър, Вие може да сте военен министър, но от дипломация не разбирате. Когато даден самолет преминава над територията на дадена държава, МВнР на страната, чийто самолет ще премине над държавата, в случая България, иска разрешение за полета. Не може БГ да заяви непосредствено преди полета,че дава разрешение за едни хора,а за други -не. Полетът, който БГ не е разрешила, е разрешен от Турция,Гърция и С.Македо ния. Правилата на ЕС са еднакви за нейните членове.Пак ли Мара Габр.се е престарала

204

Анонимен

преди 6 месеца

Ако бъда избран, признавам контрола на Руската федерация върху окупираните територии на Украйна, каза републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами. Освен това той обеща да премахне санкциите, да върне Русия на световния пазар и да блокира кандидатурата на Украйна за НАТО.

203

Деди

преди 6 месеца

Хубавелке, защо изобщо публикуваш и се "трудиш" по изказванията на този сбъркан министър. Де сопа, де за Таргата!

202

Крим не е руски

преди 6 месеца

Слава и поклон пред г-н Тангарев.Такива хора с юнашко сърце и български ум трябват на майка България. Г-н Тангарев и той заема доста патриотична позиция и не се кланя за рубли пред путлеро фашистите. Браво.. Има надежда за България да се отърсим от руските окови.

201

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото повече помощи за Украйна, толкова повече богати наркобарони се появяват на световният наркокартел с украинско потекло!

200

зеленски

преди 6 месеца

Държавата това съм АЗ.

199

До яая

преди 6 месеца

Ти сериозно ли? Почети малко на кого е била съюзник Българи във ВСВ. Чукча не читател, чукча писател.

198

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски купи луксозен имот в Египет за тъща си. В града на милионерите Ел Гуна, до вилата на Анджелина Джоли, вече се появи нов жител - тъщата на Владимир Зеленски Олга Кияшко. За това пише изданието Punch. Сделката е извършена на 16 май 2023 г. Недвижимите имоти на Червено море струват на украинския бюджет 5 милиона долара. Договорът за продажба е подписан от Кияшко. А обикновените украинци ще продължават да умират в окопите. Египет е само началото на красивия живот на Зе. Сега е ясно защо той внезапно се настрои на "продължителен конфликт".

197

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна вече не е на преден план , ще се готвим за Тайван , нали Зозко ?