66

Анонимен

преди 6 месеца

До Малък праз---Ако погледнем , по-добре е да бъде Путин , защото ако дойде другият Путин , Киев ще стане като Варшава през ВСВ ,....така че се радвайте на този Путин .

65

Обективно

преди 6 месеца

А както знаем, Ленин е бил Гей, нали :) Не става въпрос какъв е бил, а какви морални и етични норми е отстоявал в обществото. Държава, която забранява думите "баща" и "май ка" и ги заменя с Родител 1 и Родител 2 и Лицето, родило дете не може да бъде признавана за легитимна власт и уважавана като такава.

64

Анонимен

преди 6 месеца

има и качествени руснаци, които обаче са подтиснати от назадничавия диктатор дж удже

63

Анонимен

преди 6 месеца

На практика , как е :В Русия се пие повече , но пък в Запада се дрогират повече , обратни има в Русия , но повече са в Запада , и най-вече в ръководството на ЕС и българският Парламент .После , най-много СПИН има в Украйна , което предполага че се пренася и в Запада .......... Англия :Най-мразим Русия , защото е единствената независима държава в света , и не ни минават номерата !

62

Малък праз

преди 6 месеца

Последната Надежда за Перемога на ЗСУ е Путин да се спомине. Никой освен Наркомана не вярва в Перемогата :)

61

Анонимен

преди 6 месеца

завалиите, като са пияни явно на всичко налитат, та им затягат коланите на рашистите, хо хо хо и бутилка тройной

60

Бог да пази Русия

преди 6 месеца

Затова я обичам, защото остана последният стожер на традиционните морални и семейни ценности в Европа.

59

До Българин

преди 6 месеца

споко! след голямата война всичко ще си дойде пак на мястото... :)

58

Анонимен

преди 6 месеца

До Историк "Да не забравяме, че и Хитлер е воювал особено настървено срещу същата група. Какво да правиш, идеология ..." Бандеровците, малките братчета на Нацистите са правили същото. А както знаем, Ленин е бил Гей, нали :)

57

Анонимен

преди 6 месеца

В Русия е пълно с гейове и службите ги използват активно за омаскаряване на чужденци, които са поставени пред избор дали да им сътрудничат или да бъдат компрометирани.

56

Анонимен

преди 6 месеца

До Елементарно Уотсън...извинетИ , но в ЕС не са ли повеЧКО , обратните ?А засрами се малко , прочети , ПО-интересувай се ...

55

Българин

преди 6 месеца

Браво! Ето това е държавник и истински човек!!! Владимир Владимирович мисли за народа си, работи в полза на децата и бъдещето на Русия! Работи ЗА Русия! А бг политиците, те работят за Америка и интересите на либерални кръгове, унищожаващи не само България, но и Европа, като цяло!

54

Анонимен

преди 6 месеца

Урсула :Ела те в ЕС , тук е раят за обратните , всички са с по-големи права за работа на ръководни длъжности !

53

Историк

преди 6 месеца

Да не забравяме, че и Хитлер е воювал особено настървено срещу същата група. Какво да правиш, идеология ....

52

Анонимен

преди 6 месеца

НА ФРОНТА В УКРАЙНА- ДА ВЪЗМАЖЕЯТА

51

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

Следващата стъпка е да ги праща в концлагери както по Сталиново време. А то в Кремъл като повечето са такива?

50

Анонимен

преди 6 месеца

чак пък екстримисти:))) ама общо взето когато власта започва да губи позичиции, започват с именно подобни смешни забрани един вид ние мислим за вас и ви спасяваме

49

Анонимен

преди 6 месеца

90 процента от тези които пишат против Путин не са нито за Украйна,нито за Америка а просто са от тази група на меките китки.Много мразят Путин заради тези закони.Хората на другият бряг побесняват само като чуят името Путин.

48

ВАТНИК НАГЪЛ

преди 6 месеца

пPozzията чупи всички статистики за серопозитивни на глава от населението! Росстат е изтрила цяла секция с данните за 2022 година, за 2023 няма и да публикуват! И сега са решили да борят СПИНА със закон..

47

Анонимен

преди 6 месеца

кой пример бе приятелю...преди уотсап и другите неща имаше ICQ, имаше рафтър дата беге и модеми, дуплекси и разни такива неща. аз ти говоря за медицински доказано психично заболяване (природата изключва група индивиди от репродукцията за да контролира популацията. има го при всички животни, не само при нас...) а ти ми говориш за правата на жените....