16

Какво следва

преди 9 месеца

Крим и Донбас вече са част от Руската федерация. Ако НАТО са готови да воюват с Русия нека да започнат. Но не искат. Докато има г'лупаци като Зеленски, готови да изпращат народа си на смърт, САЩ ще изпращат оръжие. И сателитите от ЕС също. И ще викат "Напред, на нож". Да, г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

15

А снарядите свършват

преди 9 месеца

Президентът Зеленски предупреди, че основните доставки на 155-милиметрови боеприпаси са спрени след избухването на боевете между Израел и Хамас. В същото време Европейският съюз призна, че целта за доставка на един милион снаряда на Киев до март следващата година няма да бъде постигната.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Русия ще даде нужните " жертви", но Няма да отстъпи като цяло за Украйна!!!-:)) и само да вметна,че Голямото " Украински Контранастъпление", изобщо Не се състоя!!!-:) Укрите,тоест Хохлите,ги е страх да воюват с Руската Федерация!!! Украйна достатъчно Затъна в Руини,та да се Противопоставя на Русия!!!-:) И мисля че Украйна го разбира прекрасно! УкроФашисткото " командване" ще се разпадне от самосебе си!

13

ТайфунSS

преди 9 месеца

18 Тоя русо0роб нагъл си мисли че ше му се размине на него ако ни мобилизират.Забавно е!Ше го пратиме да удуши некоя руска сфи ня и ако откаже карцер и бой.

12

Рушките сфини

преди 9 месеца

15 е те правят вече новобранци редници генерали от зор

11

Анонимен

преди 9 месеца

Браво !! Вече се смята ,че 70 % от ватнишките генерали - алкохолици са избити !!!! Скоро няма да остане нито един ...

10

ВРУ Героям Слава

преди 9 месеца

Всеки ден такива добри новини да Има!

9

Анонимен

преди 9 месеца

От два месеца избиват масово руските сви.не в Украйна !!! Жалко и недостойно е ,че нашите медии не съобщават редовно ..

8

Мелница

преди 9 месеца

До да *** доста си заблуден за Запада. Но какво ли да се очаква от глинен комунист ,като тебе.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Русия нападна Украйна точка .

6

Анонимен

преди 9 месеца

Когато четем за убити руснаци, с тъга си мислим за бивша Украйна.

5

до 3

преди 9 месеца

То това не беше ли за миналия януари? ... Ааа да, сетих се, тогава умряхме от студ без руския газ.

4

АнонимеН

преди 9 месеца

ПРЕЗ 2024-ТА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ОБЯВИ, ЧЕ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН ЕЛИТА НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ! И ПУТИНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ОТ ВСИЧКИ ТЕРИТОРИИ ОТ НАЧАЛОТО НА СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ ПРЕЗ 2024-ТА ! А ПРЕЗ 2025-ТА ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ И ОТ ДОНБАС, ЛУГАНСК И КРИМ! НЯМА ДА СТАНАТ НЕЩАТА АЛАМИНУТ! ЦЕЛТА Е ДА СЕ РАЗПАДНЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДО 2030-ТА ГОДИНА! РЕЖИМА НА ПУТИН ЕЛИТАТА ПРИКЛЮЧВА И ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ЦЯЛА УКРАЙНА СЪЩО ЩЕ Е ФАКТ ТЕЗИ НЕЩА СА ЯСНИ ВЕЧЕ!

3

да

преди 9 месеца

западната логика - ако искаш мир, си лош, ако искаш война -си добър!....но, сметка без кръчмар не става, а кръчмаря е в кремъл, и се нарича Владимир Путин!

2

До 2

преди 9 месеца

Що, в Русия какви мобилизират? Под 18 и над 60 ли?

1

Нищо ново

преди 9 месеца

Войната продължава. В Украйна вече мобилизират и младежи на 18 години, и хора на 60. А за преговори за мир не става дума. Да видим докъде ще я докарат.