63

Хохо

преди 9 месеца

Че нали ГЕРБ раздадоха концесиите за почистване на техни фирми. Така че Боко наглеца да мълчи .

62

Анонимен

преди 9 месеца

София няма Общински Съвет и кмета и кметството няма как да работи. Господин Борисофф Вие спирате работата както на правителството и парламента,така и на общините където загубихте. С ДПС,ИТН и Възраждане сте в съюз и блокирате държавата.Освен това кмета е от една седмица в София,няма как да Ви оправи грешките Ви от 20 години, освен това като няма общински съвет няма как да прави каквото и да било. Вие нарочно съсипвате държавата. Няма да Ви го простим.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Господин Борисов Вие до вчера управлявахте София,няма как да се оправи за седмица. А освен това Вие от ГЕРБ блокирате работата на общината и никой друг. Защо няма председател на Общински съвет в София? Долен Мафиот сте....!!!!Мафията пречи на България. ГЕРБ и ДПС, заедно с патериците ИТН и "възраждане".

60

тончо

преди 9 месеца

Баце, нали на тебе е почистено в Банкя.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Е нали ти и твоите хора строихте София в последните 18 години!

58

Чампара

преди 9 месеца

Алоуу тавариш, боковите творения карат ден до пладне, на втория месец новия асфалт вече се дъни, а парите са усвоени на макс, Не сме забравили чувалите с кинти които потънаха незнайно къде.

57

Алооуу,

преди 9 месеца

..."Боковите" творения не са ремонтирани от години? За последните 3 години една велоалея не са нарисували, но чакат какво ще се случи, с "Боковите " творения ? Ами пътувайте по другите пътища,дето не са строени от "Боко"!

56

Анонимен

преди 9 месеца

Бат Бойко, дай гас ... по улиците натисни гас... пръдниотзаде и като ракета премахни снега по ходните павета, че софиянките нямат такава мощ да накарат мъжете си да изчистят пред блоковете и къщите си снега .... понеже са по кръчмите на веселба, да правят рушвети със снега!

55

Чампара

преди 9 месеца

всеки път като пътувам по магистралата между в участъка между богров и софия, карайки в дясното платно се сещам за боковите творения.

54

...

преди 9 месеца

На някои 10 години управление им се струват като 20? Нищо,останалите 10 тепърва предстоят! Другите ги видяхме ,докъде ни докараха! Даже Копейките се взеха насериозно!

53

Чуперков

преди 9 месеца

Боко свекървата кефи, направо кърти мифки.

52

Анонимен

преди 9 месеца

До баба мара - значи викаш дъртите да си стоят вкъщи, ок, но тогава Васко и Борко вместо да се подбарват по макарите да им носят провизии...

51

ПИТАНЕ

преди 9 месеца

Спомняте ли си ББ как говореше,че бил изгонил Вълка от общината?Поредната лъжа,защото се оказа,че не само не е изгонен ами си строи и незаконна вила.Как една мисирка(както ги нарече той)не го засече с въпрос?По времето на неговата любимка Фъндъкова умря дете от удар с ток.Тогава бяха виновни гумените ***,с които беше обуто детето.Таван на основен подлез се срутил.Причината,че се просмуквала вода-ама за това не е виновно герберското управление в общината.Ей,нагла мутра.

50

Боко

преди 9 месеца

Абе до вчера твоя човек беше кмет. Тогава не бяха опасни, за един ден станаха.

49

Цоко

преди 9 месеца

Крадеца вика " Дръжте крадеца" ! Тоя *** откога се " загрижи" за здравето на българите?! Нима не ги " управлява" над 20 години ? Сетила се Мара да се побара

48

Анонимен

преди 9 месеца

Софийските улици ще станат опасни за крадливи, продажни и угоени политици, друг начин няма, ще припкаш да се скриеш по-бързо в някоя дупка.

47

...

преди 9 месеца

До Хлабавия! Тия истории за "Боко", ги циклите вече години! Някои с лъжи направиха преврат/ и с парите на Черепа/, други с лъжи докопаха властта,и си мислят,че все така ще я карат ат! Вече никой не ви се връзва!

46

Анонимен

преди 9 месеца

Бат Бойко, Браво! Когато е топло играеш футбол! Когато има сняг караш ски и кънки по улиците? Браво! Я разкажи от къде си купуваш футболната топка, ските и кънките и аз да си купя и да не ме интересуват ни какви са футболните игрища ни хлъзгавите улици!

45

Анонимен

преди 9 месеца

До ГЕРБ снегорини-ГЕРБ ли ти саботират мисленето?

44

мак

преди 9 месеца

По негово време хората не са падали в шахти, не се трошаха по заледени и криви улици и тротоари, направленията бяха достъпни за всекиго, управляващите са носили отговорност и понасяха последствия за действия и бездействията си, въобще, живяхме в рая. Май банкянския това иска да ни каже.