119

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 131 "познайте колко рафинерий". Абе не го познавам този римски патриций ли е, консул ли е или сенатор Рафинерий. Но ако Икономиката ти е като граматиката...

118

Анонимен

преди 6 месеца

На Брюкселските тикви като им измръзнат гъ.зя.гите и ще забравят рязко за санкциите :)

117

1 Рубла = 2 стотинки

преди 6 месеца

На Путин ушите му още дават заето след тежкия шамарОнзи ден от Си Зи Пин. Китайците няма да инвестират чукнат цент в газопровода Силата на Сибир 2. Руския газ е никому ненужен.

116

До само факти

преди 6 месеца

???Не си в час, по твоята логика никой не трябва да изнася пшеница и слънчоглед а направо хляб и олио???*** пример-умнико.Санкции може да налагаш на нещо само ако не зависиш от него.Също така при пазарна икономика няма таван на това, което продаваш.При демокрация не може да конфискуваш чужда собственост.Сега си отговори на въпроса: ЕС демокрация ли е или комунизъм???

115

Бгг

преди 6 месеца

С едно изречение : Сега купуваме по скъп но пак руски дизел. Гейсъюза отново ни прави на ИД и о т. И

114

1 Рубла = 2 стотинки

преди 6 месеца

Трябва една бърза национализация на Лукойл-Бургас за да затворим вратичката за заобикаляне на санкциите на наша територия. А като бонус в бюджета ще влизат десетки милиарди левове от данъци които в момента се укриват и изнасят в посока Москва.

113

Анонимен

преди 6 месеца

Болката на краварите е Германия и Русия да не са в добри отношения. Технологии и ресурси могат да направят Европа богата, а сега за жалост Германи ясе единдустриализира под умелото ръководство от Брюксел.

112

Бр до 120

преди 6 месеца

Сгрешена ти е логиката. Ако Индия плаща за реския петрол в рупии, то те стават руска собственост и никой не може да им казва какво да правят с тях.

111

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС се оказва голяма Лицемерна " организация"!!! Прекрасно знае че в Границите на Европа,освен Русия,друга държава Няма Природни ресурси! И " петрола" който купува е Руски! Даже и от Индия!!! Вече Открито ЕС и държавите в Европа,са заявили Големи Количества Руска Газ! Зимата им " напомни" в Брюксел,че Газта в този момент е нужна на Европа!! Какви " санкции" срещу Русия? Какви 5 лева ,евро или долара все е тая!!-:))) Ако съм на местото на Русия,точно сега бих им спрял Газа!!!

110

Анонимен

преди 6 месеца

Европа си направи харакири заради войната на САЩ. Не е войната на Путин, а именно на САЩ. Само слепци с очи не могат да го видят.

109

1 Рубла = 2 стотинки

преди 6 месеца

Да, заобикалят санкциите по този начин но алкашитеСа се хванали за главата и се чудят какво да правят с рупиите в индийските банки. Индия не им разрешава да ги обърнат в друга валута (например юани) и да ги изнесат извън страната. Просто мъртви пари.

108

БългариН

преди 6 месеца

Лицемерна Америка, двуличен ЕС. Това е истината. Ние страдаме заради силно развитата политикопроститутска индустрия в България. Доживяхме *** да са на почит и да крадат с усмивка. Хилят ни се на среща и доволно ни го набутват. *** народ.

107

Европа е

преди 6 месеца

Континент без редки метали, суровини и без нефт и други ресурси ( изключетие е Норвегия). Къде са тръгнали да ги санкционират! Направо да си направим харакири по бързо ще у мре континента ..

106

Европа винаги е била

преди 6 месеца

Бедна! Само Колонизирането на други Народи и Континенти и после Индустриализацията са я направили богата! А сега като няма Колонии на Изток?! Пък и доброволно се деиндустриализира без ресурси от Русия! Очаква ни бедност като през Средните векове в Европа..

105

Ха ха ха

преди 6 месеца

От статията се разбира, че каквито и санкции да приема ЕС, газа е РУСКИ. Европа може само да реши дали да го взима евтино от Русия или скъпо през различни прекупвачи.

104

Деди

преди 6 месеца

До БАЧКАТОР Прав си Бачка, ама много си прав, зелките от ЕС (без Орбан и сега словенеца!) по-скоро са съвсем изкукуригали съсбглавитебси!

103

Анонимен

преди 6 месеца

Плашок да не работиш извънредно в този студ за без пари :)

102

Анонимен

преди 6 месеца

Плашок къде са колегите ти, защо те оставиха сам ?

101

Вчера

преди 6 месеца

В снега в София Тагаренко открил две Молекули от Русия инфилтрирали българското въздушно пространство! Трябвало веднага санкции на проруския сняг виновен за бедността ни!И още един ескадрон Ф-16 за защита против руския сняг!!

100

Анонимен

преди 6 месеца

Пиратската демократична партия в щатите са в шок че Путин водил в предизборната кампания