121

Анонимен

преди 9 месеца

Ако в града няма ток и вода една седмица в блоковете !!! Тия по селата тръгнали да се оплакват. Да нямат или камина или пернишка печка на село е смешно. То направо е трагично.

120

Анонимен

преди 9 месеца

Цонко в 21 век 4 дена без ток си е сериозна работа , па и нали затова я искахте тази демокрация за да няма режим на тока и какво стана ...по зле

119

Ганьо пак се излага

преди 9 месеца

Преди месец имаше такава буря и в Европа. Имаше милиони домакинства без ток (живея във Франция и при нас казаха, че са били над 1 милион в страната). И нямаше ток в скъпи подредени села и градове, а не в клoaки като нашите села . Никой не правеше циркове и не мажеше филии с мас, а всички работеха, за да си оправят проблема. Това е разликата с глупаka в БГ, хората са умни и си знаят интереса. И разбират другия. Всички знаеха, че няма да дойде Супермен и да им оправи проблемите на мига.

118

Цонко

преди 9 месеца

Само мрънкане! Едно време (по бай Тошово) всяка НГ нямахме ток. Беше закон! Дойде ли 30 декември и тока спира, за да имат по градовете. И пътищата блокираха и се чистиха като се оправи времето. Сега 4 дни без ток е гадно и не е редно, обаче не знаем причините. Може аварията да е голяма, може да са се скъсали кабели на неудобно и неразчистено място в гората, не се знае точно. Обаче този *** от Силистра си е направо за ареста!

117

Анонимен

преди 9 месеца

Както са написали и долу- ФЕЦ. Има финансиране на първите 15 000лв. от ЕС. И 5000 за топла вода. 20 000 взимате. Безвъзмездно. Община Бургас има отлична кампания, защото народът нехае и не знае. За сведение- преди 2 години инсталирахме панели на покрива на село. 22 000лв. за 15кW. Достатъчни да заредят Plug-in hybrid и да захранят цялата къща с електричество. Ако махнем колата, посред зима в отоплителен сезон и 0 слънце 100% на ФЕЦ можем да издържим без икономии 4 дни. Това е бъдещето!

116

Koko

преди 9 месеца

То беше ясно, че простотията е заразна.

115

Анонимен

преди 9 месеца

Както ВИК носи вода с водоноски така и енергото трябва да разполага с високопроходими генератори за да доставя ток на хората. В Украйна руснаците толкова им бомбиха електроцентралите и подстанциите и въпреки това нямаше хора да чакат по 4 дни за ток.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да свиква народа с липсата на електричество. И по-тежко ще става. Ток ще могат да си позволяват само най-заможните в България. Това е само началото.

113

ПРОЗЗЗЗЗАПАДНЯК

преди 9 месеца

Свобода - Свободия- Демокрация -Анархия

112

До При байТошово

преди 9 месеца

Така де , имаше си режим - знаеш си кога няма - всичко е точ във точ, не е като сега да се чудиш

111

?

преди 9 месеца

В Европа тези дружества ,дали ще ги оставят да си разиграват коня както в бедна България?Някои шефове на тези дружества пътуват до и от работните си места в България от страната в която живеят всеки ден!Това е калкулирано в цената на електричеството,което плащаме ние-българските потребители!500 000 -без електричество.Една улица примерно в Австрия,ако остане без електричество три денонощия,какво ли ще се случи?

110

Анонимен

преди 9 месеца

Така започат всички революции .Не е омраза а непоносимост към робството, навсякъде има снежни бури и прекъснато енергоснабдяване но като в България няма никъде другаде

109

Стига омраза!

преди 9 месеца

Само мрънкала останаха в тази к0чина! Нямало ток! Ами няма, като е имало буря и са изпокъсани кабелите! Те как си мислят, че се възстановяват такива щети???? Селяндypu скъсани! Изчистили им пътя, ама в магазина нямало вода??? Няма ли една кола в това село? Да съберат пари и да отиде някой да купи! Живял съм в 5 страни и навсякъде никой не мрънка, а излиза чисти, помага. Само в България само алкохол, мързел и мрънкане. И като дойдат изборите, никой не гласува! Ами *** народ сме!

108

Анонимен

преди 9 месеца

Останалите данъци междувременно ти се начисляват няма значение дали имаш или нямаш ток , ей това вече е извън пътя

107

При байТошово

преди 9 месеца

време тока го спираха всеки ден по 6 часа, два пъти на ден.

106

Анонимен

преди 9 месеца

Има само един лек за болната народопсихология и той се нарича Крумови закони. Но либерастите ще заскимтят за правата на едноклетъчните организми и със сълзи на очи ще осуетят прогреса.

105

Анонимен

преди 9 месеца

Тия от врачанско са по-люти и от перничани.С тях шега не бива.Като нищо ще се изтипосат в енергото с цялата си посуда.

104

Анонимен

преди 9 месеца

Като изключат Тецовете догодина ще седим на студено, тъпмно и без вода. Евроатлантически ценности!

103

Анонимен

преди 9 месеца

ЕРП-тата винаги се изненадват като завали сняг. Едно време всяка година боядисваха стълбовете за ВН. Сега гният и падат. Проверяваха проводите за високо напревежение, а сега снега ги къса. Държавата е пълна с неподготвени (меко казано) кадри, които най-умеят да се изненадват. Друго просто не им е присъщо.

102

до 111

преди 9 месеца

100 000 бона?! Демек 100 милиона?! Баце, бЕгай в склада да бачкаш за 3к и остави батковците намира! Нито е скъпо да имаш ФЕЦ, нито е скъпо да имаш хиперинвертор, преработен в термопомпа.