52

Анонимен

преди 5 месеца

България пусна самолета за Лавров, но не и за делегацията му ... Боже, какви идииоти са това - пууделите на посолството??? Нима в това външно министерство са такива ***, че да се репчат на мечката заради самото репчене???

51

Малко за политика

преди 5 месеца

До Анонимен 54: Твърдоглавите *** са в Брюксел, а слугите са тук. Добре, не искаме сътрудничество с Русия. Няма и да има, и какво постигаме? Налагаме санкции на себе си. А САЩ например всяка година купуват от Русия обогатен уран за един милиард долара. Когато не им е изгодно, санкции няма. А г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

50

Анонимен

преди 5 месеца

До Наистина смешно Така трябва за дебелоглави агресори като руснаците имам предвид и обикновените дребни руски душици поддържащи агресията на шовиниста Путин само санкции от тежки по тежки. С твърдоглави гoведа можеш да се оправиш единствено с дебел остен

49

Анонимен

преди 5 месеца

Очевидно България нищо не решава, че да "пуска". Някой от посолството е пуснал нареждането и нашите пудели изпълняват.

48

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

До Анонимен 49: Да, жалко е. Такива неща се помнят.

47

Я па я..!

преди 5 месеца

Как ще разберат нашите власти кои са в самолета ? Сигурно изстребител ще брои през прозорците колко човека са в самолета. Ми те ще легнат на пода ,.

46

Наистина смешно

преди 5 месеца

До Ха-ха-ха: Канят Лавров на заседание на Съвета за сигурност и сътрудничество, а с него не трябва да има делегация. Става ли сътрудничество при такива условия? По-добре да се събират в Брюксел за да измислят нов пакет санкции, вече им изтървах поредният номер. Толкова могат.

45

Анонимен

преди 5 месеца

С Русия вече се гаври даже освободената от нея България.

44

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби Китай ще излезнат по напред в технологиите на куково лято. Страна в която няма свобода за отделния индивид няма и творческа мисъл. Китай ще разчита единствено на крадени технологии на каквото разчиташе и СССР.

43

Ха-ха-ха

преди 5 месеца

Лавров ще пътува с делегация от чистачката и портиера на МИД единствените несанкционирани лица в министерството. Много добре че кpeчеталото Мария Захарова ще си стои в любимата и Русия.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Специалния летателен отряд да не се превърне в специална операция?

41

Боби

преди 5 месеца

До IQ 3.14 Китай независимо че има ОГРОМЕН ПРОИЗВОДСТВЕН КАПАЦИТЕТ му липсват някои основни технологии като примерно производство на модерни Реактивни двигатели. Но освен това Китай обучава повече техничари в своите университети от колкото целия останал свят заедно. В дългосрочна перспектива те просто ще излезнат по-напред с технологиите от всички останали страни.

40

селянин

преди 5 месеца

нали се сещате че сичките тия номера се пишат у един тефтер и след години справка оп ся кво стана

39

IQ 3.15

преди 5 месеца

До IQ 3.14: За да знаем кой е пътувал, ще трябва ли да изпратим хора от външно разузнаване например, за да следят кой ще слезе от самолета на Лавров. Или ще разчитаме на "партньорските служби", т.е. на посолството на САЩ в комшиите. ................ Готова тема за Абсурд на Румен Бахов.

38

Боби

преди 5 месеца

До до Боби има няколко нива Дипломатически имунитед. Най-важното е тъй наречената Дипломатическа поща/документи (неприкосновено). Превозни средства могат да се проверят за наркотици и дори за оръжия но конфискацията става от Полицията на съответната срана не от проверяващата...

37

БАРАК ОБОНГО

преди 5 месеца

Дайте на Тагарев един гранатомет, да стреля по самолета на Лавров...Или на ген.Атанас Атанасис.

36

Боби

преди 5 месеца

До Малко за политика Антуража на един министър като Лавров включва дипломатически служители те пътуват с неговия самолет. Но също така има Журналисти, ПР, Бизнесмени и т.н. Те пътуват с други самолети. И естествено да направиш мръсно на руснаците е модерно...

35

Анонимен

преди 5 месеца

Ами нашите гьотферени дали са дали разрешение за пилотите или за тях се изисква специално разрешение от онова посолство....

34

Предложение

преди 5 месеца

Най-добре е да ги пуснем да отидат, но после да не ги пускаме да си тръгнат!

33

до Боби

преди 5 месеца

Дипломатически имунитет е да превозваш куфари с наркотици и оръжие и да не те хванат