85

Анонимен

преди 7 месеца

Преспи от сняг по бул. България и Цариградско, това кога преди го е имало питам аз, при положение, че София е виждала доста по-тежки снеговалежи последните години?!

84

Винету

преди 7 месеца

Преди беше Орешарски виновен, после президента, а сега Киро. Усещате ли тенденцията.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Следващите мислете малко за какъв гласувате

82

Анонимен

преди 7 месеца

Не излизате следващите 3-4 месеца от вкъщи, това беше съвета на новия кмет.

81

Васко Бедствието

преди 7 месеца

Два съвета дадох на гражданите:1. Не излизайте навън през зимата2. Чистете София сами

80

Анонимен

преди 7 месеца

Един най-обикновен слаб снежец и столицата е в колапс. Каквото и да говорим, никога при никой предишен кмет не помня заседнали в ПРЕСПИ коли по бул. България, а половин метър сняг по тротоарите. И не, тротоара НЕ Е отговорност на гражданите след първия метър от сградата. От там нататък става отговорност на общината.

79

Малките улици

преди 7 месеца

никога не се чистят като правило. Писатието,че сега те са успяли да ги почистят е лъжа,защото те няма да бъдат почистени никога. Не са в плана за тази дейност.

78

хахаха

преди 7 месеца

Как е сега с новия кмет, усетихте ли рязко промяната?

77

Анонимен

преди 7 месеца

Защо така избираме все некадърни кметове в София - Янчулев, Софиянски, Бойко Борисов, Фандъкова, Терзиев?

76

Анонимен

преди 7 месеца

Васко Бедствието му викайте на новия кмет

75

До 74

преди 7 месеца

То и инфлуенцърите са млади и модерни, ама дали са умни, способни и значими за живота на работещите хора!?

74

ПЕТНОТО БОНБОНЕВ

преди 7 месеца

ЩО НЕ ПРАВИ СЕЛФИТА С НЯКОЙ СКЪРШЕ КЛОН - ДА ПОКАЖЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, КАК СЕ СПРАВЯТ НАГЛИТЕ ВНУЧЕТА.. ЛЕСНО СЕ **** НА МЕТЕНОТО...

73

Анонимен

преди 7 месеца

Специално за тротоарите - те са почистени пред блокове, заведения и магазини, тоест там, където общианта може и обича да глобява. Къде обаче не са почистени - пред общински сгради, или където няма блокове - например около метрото на Г.М. Димитров - точно до тунела, където тртоарът явно е общински, изобщо не е чистено. Ама спирката на автобуса е излизана. Така че хайде общината да си оправя бакиите. Бая народ от старите ще трябва да изхвъри, за да се научат да работят.

72

Стига с това наследс

преди 7 месеца

Назначеният от Терзиев щеф на столичния инспекторат е син на собственичката на една от фирмите, почистващи София! Терзиев е увеличил с 20% парите за фирмите! Ако си мислите, че при следващия сняг ще е различно жестоко се лъжете! Престанете да се оправдавате с оставеното наследство, че хората, даже и облъчените от вас ще ви намразят за нула време! Нали твърдяхте, че буквално на следващия ден след като спечелите кметските избори животът ни ще стане Рай, а то май се очертава АД!

71

ЧЕРВЕНА СОФИЯ...

преди 7 месеца

КАКТО ЖЕЛАЕТЕ - ТАКА ЩЕ ЖИВЕЕ ТЕ..... С УВАЖЕНИЕ: ВАСИЛ И ВАНЯ..... $$$$

70

Анонимен

преди 7 месеца

Избрахме ли си правилният кмет, избрахме си го. Нормално да ви е яд, но само вече млади и модерни хора ще управляват София и страната.

69

навсякъде е

преди 7 месеца

В цяла България е така. Изпопадали дървета и клони, липса на ток, затворени пътища. Това е наследството от управлението на ГЕРБ-ДПС и техните калинки по институциите и приближените им бизнесмени, които феодалстват из България.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Къде е Пеевски да махне с ръка и да върне лятото

67

Гроби Таласъма

преди 7 месеца

Спокойно гражданя ***, падналите дървета, ша ги приберем, всичку с времето си;))) Ццциганчята и помъчеят, затва не бързат са гърчат в студа, то има кой, вий ся, много искати да ви е аптека, но в природата не е като у вас - аптека;))) Там за сичку си има време, ритъм, цикъл;)))

66

До 66

преди 7 месеца

Като гледам,сал ти лееш сълзи за Бойко.Ние се радваме,че се отървахме от него.Ето,в София 19 0бщини не са под негова власт.Ама това е София!Провинцията още има да се доразвива.