8

Анонимен

преди 5 месеца

На тарикатите, дето са си втълпили че лентата за изпреварване е само тяхна ще им се стъжни.

7

До5

преди 5 месеца

То знаците ами и маркировката по второстепенните пътища изобщо липсва падне мъгла и не знаеш къде отиваш една, вечер в една гъста мъгла карам с 40 хората имат маркировка и от двете страни на пътя ние и в, средата нямаме

6

Анонимен

преди 5 месеца

Цялата дандания е за повече глоби и повече приходи от тях. Аз ежедневно минавам под 1 камера само. И с 200 да мина под нея то като няма друга по пътя ми за да ми сметне средната скорост между 2те това нововъведение изобщо няма да е проблем ако ми се кара бързо

5

Анонимен

преди 5 месеца

Болни фантазии. Няма такъв сложен софтуер да получава, обработва тотално всички данни и да издава постановления. Ш няма кой да следи да манипулации на данни. Поне следете тежките камиони, бусове и джипове! Те определят скоростта на пътя.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Първо да оправят знаците, че по републиканската пътна мрежа е мъка.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Ми супер то аман от пишман геги да увреждат общински имущества и да не се водят искове към причинителите. Може средствата от това да се ползват за БАН примерно.

2

Fool

преди 5 месеца

Разгеле олигофренялите мигащи д3били каращи с 200 и светещи на всички по цялата магистрала ще се наложи да спазват правилата като всички останали. Крайно време е българина джигит да се научи, че правилата за движение по пътищата трябва да се спазват и са за всички.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Големия рекет те първа започва хазната празна