69

пияница мистик

преди 9 месеца

Болен мозък е този Дугин. Както и цялата им нация. Нещо в гена ли им е сгрешено на тези хора, не знам. Но е ясно, че цялата им нация е болна и са като зомбита с промити мозъци. Не е само джудженцето Пyтлapax виновно. Всички са виновни за това което става в Украйна. Добре поне, че нормалните млади руснаци с ум в главите си и знания избягаха още в началото на войната и сега работят за "лошия" Запад или в САЩ срещу собствената си държава

68

ЛъжиКатХората

преди 9 месеца

Така общите загуби на РФ от началоот на агресивната война срещу Украйна достигнаха 321 800 000 души. - Справка Униан, Зеленски и групата на ПсихоДеснитеППДБ от ДНЕС.

67

Слава Украйни БРАТЯ

преди 9 месеца

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!

66

Анонимен

преди 9 месеца

Въоръжените сили на Украйна са ликвидирали за последното денонощие 1130 руски окупатори. Така общите загуби на РФ от началоот на агресивната война срещу Украйна достигнаха 321 800 души.За последното денонощие са унищожени и 20 танка, 36 бойни бронирани машини, 33 артилерийски системи, 3 РСЗО, 2 системи за противовъздушна отбрана, 15 дрона, 41 единици автомобилна техника и специално оборудване.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Класически рeптил на снимката!

64

Анонимен

преди 9 месеца

Хахахааа! А не е ли чудовищно престъпление да убиваш гражданите, които не са съгласни с преврата на шепа продажници? 8 години ги търпя Путин тези гадoве! Киевската хунта започна да избива етническите руснаци, населяващи Донбас, забрави ли? И к'во, Путин да ги гледа, тъй ли? А кой да каже на америкаците, че избиването на милиони и окупирането на Сирия, Ирак, Панама, Виетнам е "ужасно престъпление"? Кой ще попита *** за геноцида над палестнците. КОЙ???

63

Анонимен

преди 9 месеца

За едни други фашисти се мълчи - фашистите в Киев. Години на убийства на цивилни в Донбас, свастики, "Мъртвешки глави", "Волфсангели", факелни шевствия, зиги... Мълчите, а? И за едни други фашунгери мълчите - онези, с шестолъчните звезди. 14 500 убити цивилни за два месеца! Сред тях - хиляди деца! На ден по 5 статии за конфликта пишете, а нито дума за жертвите! Позор!

62

Анонимен

преди 9 месеца

До 92, и какво като е от погребението на Дария Дугина? Някои ще кажат че е невинна жертва, но така ли е всъщност? Тя е можела да каже на баща си че това което вършат в Украйна е чудовищно престъпление, и че причиняват огромни нещастия? Но вместо това е предпочела да си мълчи и да си живее луксозния живот... Ами не я съжалявам ни най-малко

61

Анонимен

преди 9 месеца

Басни и лъжи на либераcтията. Снимката е от погребението на дъщерята на Дугин, убита от украински терористи. За това убийство нещо се мълчи. Днес един бивш високопоставен американски политик е бил заснет да ръси расистки заплахи към арабин-продавач на храна. Малко били убитите 4000 палестински деца, можело още! Heлkата мълчи като... сещате се. Даже американските медии отразиха резила. К'во ни занимавате с Дугин?

60

Анонимен

преди 9 месеца

Копейки, знам че не четете такива статии, а само бълвате глупости под тях, но е интересно да прочетете че през 90 - те години Дугин го раздавал фашист, а днес вече се представял за анти-фашист! Само това е достатъчно да разберете що за стока е! Все едно вашия Копейкин от върл русофил, някога да стане върл русофоб... Всъщност, като знаем слабостта му към парите, едва ли е толкова трудно...

59

Анонимен

преди 9 месеца

И България има нужда от своя Дугин

58

А един готвач

преди 9 месеца

стигна до маZкве по бързо отколкото монголоидите до Киев....

57

др0гаре плоскоземи

преди 9 месеца

как решихте, че това недоразумение е "фолософТ"?

56

MNENIE

преди 9 месеца

За съжаление отново в България сме зад Желязната Завеса .Никой няма достъп до написаното от Дугин , автора на Статията явно ги е чел .Но ние все пак имаме промъкнати през цензурата части .Една новина за Дугин мина набързо през България - Украинци отрязоха главата до кръста на Дъщерята на Дугин . В новината се споменава че Дугин е възхвалявал Нацизма през 90-те в СССР - мислите че това е възможно ?

55

Сата НАТО

преди 9 месеца

Троцки бил "десен", смях в залата, че той е ултраляв, толкова ляв е този бандит, че и левите комунисти са го изгонили от СССР. ----///----- Ти си изключително тьпо парче, да знаеш.

54

Сата НАТО

преди 9 месеца

Дугин е просто един болен гьс и фашистки клоун.

53

Алек...

преди 9 месеца

Кой? Кой е тоя бе и защо ни занимавате с него?

52

Анонимен

преди 9 месеца

До 65. Ми то май е такъв процента на българите интересуващи се от философия изобщо.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Троцки бил "десен", смях в залата, че той е ултраляв, толкова ляв е този бандит, че и левите комунисти са го изгонили от СССР.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Спрете да пращате оръжия за Украйна и да обезоръжавате България! Спрете да пращате оръжия за тази черна дупка Украйна!