36

Хаха

преди 6 месеца

Не е само Австрия..Унгария, Словакия, Полша..Холандия..ще наложат вето!

35

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на Австрия!!

34

До комунистът

преди 6 месеца

Алооу, "специалист". На тоя и оня да не вярваме, а на такива като тебе ли да вярваме? Тия глупости за БРИКС ги слушам от поне 20 години!!!

33

Анонимен

преди 6 месеца

Руските слуги се обаждат. Добре че ние вече не сме едни от тях.

32

Комунистът 2

преди 6 месеца

Може да слушате поръчковите и добре платени медии в България - Но в скоро време - БРИКС ще станат доста по - силни от ЕС... Това че Ви приказват добре оформени лъжи и Ви хвърлят прах в очите - в България... И вие вярвате! Това изобщо НЕ означава , че това е ИСТИНАТА.... Която така или иначе ще излезе след някоя и друга година! И за военните действия на Територията на Украйна. И за конфликта в Ивицата ГАЗА. И за всичките видове санкции срещу Русия.

31

ива

преди 6 месеца

Австрия е най-голямата перачница за руски пари. Там 99% от политиците са на заплата от Кремъл..

30

АнонимеН

преди 6 месеца

АВСТРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ С ДВЕ ДУМИ БСП :D ЕЙ ЗА ТОВА Е ТАЯ НЕСПИРНА ПОДКРЕПА НА АВСТРИЯ КЪМ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН КУКУВЦИ! КОМУНИСТИ

29

прави да австрийците

преди 6 месеца

Не че ми дреме за Западните Балкани, но наистина не виждам защо на Украйна трябва да й се дава предимство и към нея отношението да е твърде снизходително!? Изискванията са ясни. Или ги изпълняват и се присъединяват, или не.

28

Комунистът

преди 6 месеца

Този така наречен "Европейски съюз" може да сте сигурни , че максимум до 10 - 15 години ще се разпадне на малки парченца! Той и без това е под господството на САЩ и парите на няколко много известни Фамилии! Освен това - НЕ виждам как Държави - като Франция , Австрия , Унгария , Германия , Нидерландия могат да "съжителстват" ... Под един "покрив" с България , Албания , Румъния , Косово , Северна Македония .... РАЗПАДЪТ Е АБСОЛЮТНО ПРЕДОПРЕДЕЛЕН!!!.......

27

Анонимен

преди 6 месеца

След Англия, Нидерландия от вчера, Унгария, а и Австрия.Италия и тя не е вече фен на ЕС.

26

ТТ

преди 6 месеца

Австрийците, спрете да се разпореждате в ЕС, кой, какво да правел и да не правел!

25

анонимен

преди 6 месеца

какъв ЕС, каква украйна бе?...ЕС вече се разтурва, а измислената украйна е разбита и става област в руската империя!

24

АнонимеН

преди 6 месеца

САМО АВСТРИЯ И УНГАРИЯ ОТ ЦЯЛОТО ЕС НЕДАВАТ ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Зелята окъкка войната и контранастъплението и сега американските му господари ще го пожертват !

22

Анонимен

преди 6 месеца

А върви ли контранастъплението на Зелята ?

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Години Другарю, ти лично къде в Европа или САЩ си пробвал да пътуваш и не си могъл?

20

Тагарев

преди 6 месеца

Щом ще си играем с Австрия на геостратегия- имаме новини за тях. Ако искат руснаците да продават газ на австрийците- да плащат по 2-3 млрд. на година. Ако искат австрийците да купуват газ от руснаците- да плащат по 2-3 млрд. на година и те. Същото се отнася и за сърби, унгарци и други подобни ***..

19

Анонимен

преди 6 месеца

тоя австрийски министър скоро ще спрат да го слушат, щото и нас отряза за шенген сега и украйна иска. за кой се мисли там нямат ли си Посолството за да го съветва

18

Анонимен

преди 6 месеца

До Тагарев Никой от така наречените Западни балкани не се интересува от нас. Пък и защо? Всеки може да си направи справка колко е например минималната работна заплата в Черна гора, С Македония и Сърбия, и колко е тук!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Те вече са дали предимство... в Европа ценят повече украинци от българи, сърби и прочее ***.. Нас от Балканите ни гледат като междинно звено.