218

<><>

преди 7 месеца

Глупав кратунко ......Зеленски контранастъплението .....уж ......

217

Цветарката

преди 7 месеца

Тоя бивш танк обикаля цяла Европа и където и да иде до обсипват с цветя, чистят а на другата сутрин пак обсипан. Ха дано по скоро дойде в София че и ние да направим малко оборот. То вече мъжете китки не купуват то ли пари нямат или поизпедеразтяха софиянци?

216

александр морозов

преди 7 месеца

До 227: А бе А какво става с Руското настъпление? Те украинците вече са избити. Натовските армии са избити ( без да знаят). Явно в Украйна се бият вече извънземни. А руснаците се прибират по родните места в пластмасови чували. Това е контранастъплението - обезкървяване, докато рухне рашистката отбрана.

215

Анонимен

преди 7 месеца

До До 231 Аз те питах как го реши това, а не да ми разказваш басни!

214

Анонимен

преди 7 месеца

Не са руски. В Украйна са руски, във Финландия не са. И финаландците не са руснаци, за това там ще има барбекю, а не специална военна операция.

213

До 231

преди 7 месеца

Защото САЩ така искат и Финландия няма право на избор !

212

Анонимен

преди 7 месеца

Финландия нали се сеща, че там никой няма да им провежда специална военна операция!

211

Анонимен

преди 7 месеца

До ХХХ Що да иска война? Нали "благодарни финландци са затрупали танка с цветя"?

210

Анонимен

преди 7 месеца

Дори само един квадратен метър от Украйна да остане без да бъде демилитаризиран и денацифициран и враждебен към Русия, то западът веднага ще разположи там гаубица, или ракетна установка или някакво оръжие срещу Русия. Русия сама ще реши и определи каква територия да остане от Украйна и под каква форма, така че да бъдат изпълнени целите на Специалната военна операция.

209

ХХХ

преди 7 месеца

Финландия иска война с Русия......после "Русия е агресор" и всичко това по заповед на САЩ !

208

Прозрение

преди 7 месеца

До Анонимен 226 "И Русия плюе на обичта ви" Кога ли т.нар. русофили ще го разберат това?

207

А бе

преди 7 месеца

А бе! А какво стана с контранастъплението бе? Я кажете тука сега бе, какво стана с контранастъплението.

206

Хаааха

преди 7 месеца

Освен за Украйна, напомня и за Зимната война, в която съветските агресори понасят пет пъти повече загуби от финландските защитници ! Между другото, и там са се опитали да направят "Демократична република", както в Донецк и Луганск !

205

До Помисли малко

преди 7 месеца

недей да генерализираш. Русия я мразят нежните педи-еднорози дето се информират за света и обстановката около тях от бтв и нова.... абе....вие знаете ли (тотално без всякаква връзка) че сейв софия си правят мийтингите в The Stepps.... :D :D :D

204

александр морозов

преди 7 месеца

До Анонимен ДО 211. Кое контранастъпление? Руското или украинското? Русия нито я има настъпление, нито в контранастъпление. Руснаците само отстъпват в знак на добра воля и на по-доби позиции. Украинците избиват систематично руския кашик тактически. Когато няма кой да пази окупираната земя, ще си вземат тяхното. Както направиха вече в Херсон и Харкив.

203

Свети Джавелин

преди 7 месеца

Танка трябваше с изгорелите руски нацита вътре да го изложат!

202

Съвет

преди 7 месеца

До какво става с света Ограничавай се до една, максимум две опорки на руската пропаганда. Иначе много личи.

201

Смях

преди 7 месеца

До Анонимен 217 Цялата История на Русия е низ от "исторически грешки". Като започнеш от това как всеки преден фашистки диктатор е виновен за мизерията в нея, и се стигне до това как "външния враг" е източника на всички проблеми в блатото.

200

какво става с света

преди 7 месеца

Финландците са явно много, безгранично прости. Да, Велика Русия не желае да се раздели със земите си, защото те са нейни от векове. Разбирам, набезите на запада, та нали е затова тази война. А що се отнася до Украйна - за тези, които незнаят - ги съветвам да почетат книгата "украинские престъпление против человечности" /2022-2023/от Григорьев и Саблин. Това не е роман. Русия е Велика държава и руснаците не са лоши хора, щом са ни освободирли от турско робство. Затова трябва да сме благодарни!

199

Анонимен

преди 7 месеца

До 215 0 Верно, по-добре е от някой трансджендър от зад океана, това е верно! Иначе - нищо, кво?!