284

Некъф

преди 6 месеца

Мирни преговори ама само по условията на пияните рашки. Не. Мерси. Бой по *** и това е!

283

Истина

преди 6 месеца

няма такава държава като украйна, трябва да се раздели между Полша, Румъния, България и Русия. да ние заслужаваме да имаме наш анклав там, поради многото българи избягали там по време на безбройните въстания в нашата история и не само

282

Боби

преди 6 месеца

До Ние ли? Нуланд се похвали че САЩ са инвестирали 5 милиарда долара в Украинската Демокрация това докато раздаваше курабийки на площада. Всичко започна от Незакония Въоръжен преврат именуван Майдан2.

281

Анонимен

преди 6 месеца

От тебе зависи монголско истърсаче

280

Ние ли?

преди 6 месеца

Че "Ние" ли нападнахме Украйна и потопихме държавата в ужас и хаос? Който е подпалил огъня, той да го гаси другарю Путин!

279

toti

преди 6 месеца

Кой *** я саждаде тая война и защо не помисли как да използват други средства с помоща на всички страни ,а сега КАПО ПОП СИ ТРЪГНАЛ ДА СЕ МОЛИШ !!! *** се ПОМОЛИ ЗА ДЕСЕТКИТЕ ДЕ НАПРАЗНО СИ ДАДОХА ЖИВОТА !!!

278

АМАН от терористи

преди 6 месеца

Следят двойници обемно.. Руските служби не можаха да неутрализират военния терор срещу СССР ..За пореден път след окупацията на Руската империя от терористи начело с Владимир Улянов и Йосифчо Джугашфили подават на заден план..Провеждащи терора срещу Нашите Българо ПРавославни народи убиха зверски стотици хиляди изгоряха десетки хиляди военни родени като СЪВЕТСКИ ГЕРОИ на територията на СССР след Втората световна..

277

Анонимен

преди 6 месеца

А кървавият преврат в Украйна през 2014 г., последван от войната на киевския режим срещу народа му в Донбас? Нима това не е шокиращо? А изтребването на цивилни граждани в Палестина, в ивицата Газа, не е ли шокиращо днес? А фактът, че лекарите трябва да извършват операции на деца - операции в кухини - да оперират със скалпел по детските тела без упойка - не е ли шокиращ? И фактът, че генералният секретар на ООН заяви, че Газа се е превърнала в огромно детско гробище - не е ли шокиращ?"

276

Боби

преди 6 месеца

До Деди От античността когато преведеш на Гръцки Рос - се произнася Росси/я. От там се и тръгва. Царския период започва с клана Рюрикови а след тях са Романови вече имперския период. 1917-18 година Руската империя се разпада - Финландия, Прибалтите, Съветска Русия и прочие 1918-1924 е гражданската война в часта от Руската империя която се именува СССР. СССР се разпада 1991 като всички републики освен РФ излизат от СССР и това е една от причините РФ да наследи СССР, която наследява Имперска Русия

275

Деди

преди 6 месеца

Гледам, че тука има умни люде, сведущи по различни руски теми. Може ли някой да ми отговори Русия синоним ли е на Рф или не и защо така ?

274

Хайл Хитлер

преди 6 месеца

Фюрера днес говори пред света за мир. САЩ и ЕС веднага да се засрамят

273

Лилипутин

преди 6 месеца

Този пък с това повтаряне "укропитек" се маска. Човек с две мозъчни гънки.

272

Сибирски питек

преди 6 месеца

Еми спри я. Обявяваш,че се изтегляш от окупираните територии и войната спира.После репарации изплаща Руската Федерация за възстановяване на разрушеното и ограбено в тези територии и всичко се връща към нормалното. Джуджака се изплаши,че ще му вземат сандвича.

271

1212

преди 6 месеца

Как неволно им подхвърли ръкавицата, другаря Путин, сега запада е наред. Много як дипломатически ход.

270

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде укропитек напъни се за опорка с евгеника. Да ама не дават вече, що така?

269

Анонимен

преди 6 месеца

Та както казах, укропитек, и с цъкане на оценки не става. Казах ти, вместо да цапаш тук заминавай на фронта. Регионите са руски, а не бандерски, а ти кензаш десет години по сайтовете глупости. Заминавай да ти пръснат бандерската манерка и спри да квичиш тук.

268

Анонимен

преди 6 месеца

А да и та цъкаш минусчета и да си слагаш сам оценки като 7 мо класник открил проксито показва на какво ниво е укропитешката офанзива хахахаха

267

карачанаков

преди 6 месеца

А ди въ ни може да бъде,това ще е бил двойника.Толкова народ изтрепа дребния и свои и чужди сега му дошло на ума че било трагедия ,нали беше СВО ве товаришч.

266

Анонимен

преди 6 месеца

Укропитек аз мога да кажа и не само се пише. Както виждаш сложиха бутон да ти скрият глупостите. Не можеш вече и с евгениките, забраниха ти заради мен. Вече никой не ти чете укропитешките напъни, а аз те подритвам докато ти истерясваш и си мислиш че съм някаква фабрика или армия. До там си изперкал

265

Анонимен

преди 6 месеца

Джуджето просто и дърто е е мъртво вече почти 1 месец... Двойникът се дъни яко и затова кремълските бандити не обявяват дали самозванеца ще участва в изборите за президент през 2024 година...