192

Анонимен

преди 9 месеца

Денков в Австрия:"Пазим границите много сигурно...'' , е да ,пазим границите за да не може БЪЛГАРИТЕ ДА БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ !

191

Пловдив

преди 9 месеца

Хахахах хахаха Хахахах тоя па умрял е Путин за тоя *** дето го направихте вие некадърници .

190

Анонимен

преди 9 месеца

Денков е пропуснал Стоичков, киселото мляко, розовото масло, шопската салата и Джон Атанасов. хахахахахах

189

Анонимен

преди 9 месеца

Това с под леглото е старо. Сега Путин влиза в тях и стават негови двойници. Без да го знаят.

188

Анонимен

преди 9 месеца

Искам да попитам колко вериги магазини е открил и фирми в тоя град напоследък отговор нито една господа замислете се малко колко народ бяга и защо заради такива като тоя нагаждащи се според партията.Какво му трябва на град Ловеч добри ръководители.Смяна на всички кадри от 30 години докога ще са вътре а народа ще спи в къщи господин областен управител

187

Рендету

преди 9 месеца

ДенкоФФФ !!!! Първо: Никой няма да ни приеме нито в Шенген, нито Еврозоната, готов съм да се обзаложа! Второ: Би ли ни посочил в какво се състои "икономическата ни зависимост от РФ с примери за икономическо ни сътрудничество с финансов отчет за доходите?" ПС. Алоууу....., ДенкоФФФ, Бг вече няма никаква промишленост!!! Единственната ни "зависимост" от РФ беше в енергийната сфера, повтарям - Беше!!!!!!

186

Анонимен

преди 9 месеца

В живота си съм слушал много тъпoтии, но г-н Денков достигна ненадминати върхове. Не издържах да го слушам.

185

Анонимен

преди 9 месеца

Днес питам.Какво направи областния за пети мандат и никои за него не говори от различни партии а за кметицата оплюха жената.Питам господин областен на град Ловеч какви инвестиции,работта и работни места разкрихте с какво дигнахте заплати или каквото и да било.Какво изобщо направихте през това време за тоя град

184

До 194

преди 9 месеца

Вечер преди да си легнеш проверявай под леглото дали Путин не е там!

183

Анонимен

преди 9 месеца

Как да го разбирам? Ние сме обвързани икономически с Русия, а тайните служби на Путин се възползват? Звучи нелепо, някак си, чичка.

182

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

абе тия "демократи" с Путин лягат, с Путин стават - явно на времето ги е е.ал някой руснак и имат лоши спомени, макар че демократите от ДБ и ПП са леворезбари отвсякъде и са свикнали да йм е вътре. В момент пеефския и борисовия едновременно ги пердашат и от пред, и от зад!!!!

181

Анонимен

преди 9 месеца

Като не Ви харесва какво е казал, напишете Вие какво и как бихте се изказали вместо него. Той говори със самочувствие за държавата, за важноста на нашите партньори и за заплахата която е реална. И не е само хибридната война с Русия. Та тук е пълно с тяхни агенти. Те са във всички структури на държавата. Като започнем от президенството,БАН,църква, министерства ,служби...Навсякъде са.

180

Анонимен

преди 9 месеца

Какво ли не е споменал Денков в "Това е Европа"? И разни тревоги във връзка с Ливан, Сирия, Ирак и Йемен, както и режимите на аятоласите в Иран и на талибаните в Афганистан, положението в Далечния изток, Северна Корея ... А бе пълна готовност да се включим във всички регионални кризи във всяка точка на света. Ако може Путин да набутаме навсякъде като причина, ... ще "завършим евроатвантическата си ориентация". После, като се почувстват"ориентирани", какво ще е? Утре, вместо днес? Някой друг път

179

Анонимен

преди 9 месеца

Страсбург е черният прилеп на войната: Сирия, Либия, Украина

178

Косплей

преди 9 месеца

Академикът по течни сапуни и прах за пране изаkа опорките на посолствоТО пред полупразна зала от заспали евродепутати, които си нямат друга работа него ден освен да му слушат клишетата. Представителите на Австрия и Нидерландия се прозяваха отегчено на баналната му реч след което емблематично му биха един k*p в гъza по шенгенският въпрос. Безгръбначните животни можеш само да ги гледаш с погнуса и евентуално да ги смачкаш като нещо ти пречат на интересите.

177

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 181 "Това ли ти е ОПРАВДАНИЕТО ? Ами нали и в другите държави , нови членки в ЕС е имало комунизъм , къде са ТЕ сега и къде НЕ сме ние .." Те направиха лустрация и отстраниха издънките на клоновете на КГБ от управлението си. Ние сме единствените, които не направиха това. И няма никакви "оправдания", аз живея добре, както и всички българи, които разчитат на знания и умения, а не на това руснаците да ги "асвабадят", за да могат пак да грабят от другите.

176

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 182 Какви "атлантици" те гонят, в момента икономическата власт се държи от бившата Държавна сигурност.

175

срам

преди 9 месеца

Срам! Денков говори пред празна зала в Европарламента. Оплака се от Путин и великоруски апетити.Речта на Денков бе изпълнена с клишета и опорки за Русия, СССР, за тайните служби на Путин и за великоруски апетити към нашата страна.

174

Анонимен

преди 9 месеца

"Днес Страсбург е белият гълъб на мира. Днес за първи път в своята история, Европа е обединена по мирен път и е равноправен съюз на мирни държави. " - И коолко НПО-та ще ми брълнат толкова дълбо, че ще им изкочат пръстите през ноздрите, ако тръгна да правя китайски, но качествени коли и да, това вече е рално нещо? Защо целият ни бизнес парк е "оутсорс" но в млемнта в кокто заговором за родни продукти и услуги има мълчание? Ъ?

173

хаха

преди 9 месеца

Добре, че всички тия глупотвини ги е говорил пред празна зала.