19

Дон Клеменца

преди 15 години

E, дойдоха момчетата, апнахме, пинахме и тия три работи..

18

мишо

преди 15 години

О БОЖЕ! това е крахът на организираната престъпност в България. да не говорим по въпроса, че нищо не е и няма да стане.

17

преди 15 години

e kak da se opravim kato misleneto na povecheto hora e kato tova na prejde komentirashtite! kato ne se pravi nishto - pliuem, kato se pravi neshto - pak pliuem! i naroda deto sme... mai si zaslujavame sudbata... Aide mislete malko po-pozitivno i gradivnoto de, vse ot nqkude trqbva da se zapochne...

16

преди 15 години

15-ти коментар е най-добрият :D :D

15

el

преди 15 години

tehnologii i nauka e nai-podhodqshtata kategoriq za statiqta :D:D:D

14

kaloqn4ev

преди 15 години

TEATAR ..SALZA I SMQH

13

Циркаджия

преди 15 години

Тия качулати петли с действията си ще накарат Галеви да си го преместят от единия крачол в другия. ЦИРК!!!

12

dadan

преди 15 години

хората са спряли да си плащат ,и за това ги погнаха " горкичките " ,да ги съжали човек ..................

11

преди 15 години

залагам си месечната дажба уиски стрещу скъсан чорап че ако им се случи нещо, то няма да е от органите на правосъдието. най-много да се повтори историята с Маргиналите-зер, иде отново ред за доклад от ЕС.

10

Дупничанин

преди 15 години

Време беше да вдигнат още малко шум около тях. Спокойно народе, това е последния пирон в ковчега. Сега или трябва да бягат в чужбина или ...., защото вече са неудобни, а както знаем никои не е незаменим(особено голяма е бройката на желаещите поста в Дупница). Да се надяваме поне този път да са повече и да има конкуренция за да дръпне и нашия град напред(визирам конкурентните отношения които направиха Благоевград едно приятно място за забавление, учение и нормален живот).

9

преди 15 години

GALEVITE SA PODSTAVENI LIZA. TE NQMA OTKADE DA IZVADQT TAKIVA PARI.

8

krokodila gena

преди 15 години

Е и? Какво следва от това? Нищо дами и господа.Нямо да има нищо което да ги уличи,всичко е кьор фишек.Но с право ни слагат в категорията- .Ние четем и се кефим,че им развалят на ужким рахата.

7

p

преди 15 години

Chudq se dokoga shte budete takiva gadove,vmesto d apodkrepqte policiata i nenite usliq za ovladqvane s prestupnosta sega gi hulite.

6

сеирджия

преди 15 години

Йес, йес, йес, йес, йес, йес, йес, йес, йессссс!!! Държавата отново поема шефство над търговията с хора, наркотици и оръжие! Обичам те, мое мило Отечество!!

5

наблюдаващ

преди 15 години

Хм,защо с качулки от кого ги е страх и се пазят ,нали всички сме граждани на Република България и закона е един и същ за всички.И тъй нищо няма да излезе на яве та братя Галеви толкоз ли са ***,че да държат провокиращи материали в домовете си или офисите,за тая работа има трезьори с кодове,които качулатите ни рейджери надали ще имат достъп.Е др.Станишев на това се казва ЦИРК ,а не на действията на опозицията и в този спектакъл само ти и твоите хора сте главните герой.

4

преди 15 години

Няма да намерят нищо!!! Първо трябва да прикарат Румен Петков. Той и партията майка е за зад гърба им! А и "дон" Клеменца... трябва като да го поразтарашуват като Минев от Петрич! От къде пари за тези сгради в центъра, и кой му даде разрешително за тази грозна сграда дето скри слънцето на градската градина! А за джиповете дето кара да не говорим.

3

rumen221

преди 15 години

От информацията, обаче не се разбира - политическа или криминална акция се провежда??? Не че има някаква разлика вече, но все пак да се каже нещо от "кумова срама"...

2

преди 15 години

Винаги съм се кефил на неспособността на авторите в този сайт да пишат. Назначавайте ги поне с основно образование...

1

Ясен

преди 15 години

после демонстративно мишко ще се разходи и той кат румбата по площада в Дупница и ще пита риторично журналистите:"Вие виждате ли мафия?-Аз не виждам.Значи няма"....