43

Анонимен

преди 6 месеца

Е нали зеленичките искат хората да се откажат да ядат месо, добитъка оставял въглероден и азотен отпечатък. Ами така най лесно се отказва народа от мръвка, яйца, мляко, масло и др. В тях има туй, онуй, ами в колбаси и подобни, ако знаете какво слагат. Е това е вредно, не го яжте онова причинява нещо много страшно, не го яжте. Вервайте и не яжте ама нищо не яжте, преплитайте крака, боледувайте и гладувайте, ще им направите голяма услуга.:))

42

Анонимен

преди 6 месеца

Или казвай кой го слага,или преставаме да купуваме,ама тогава и твоето месо ще залежи,защото не знаем дали е било замразявано преди употреба.

41

РАБОТЕЩ

преди 6 месеца

Колко ферми в България се на европейско ниво като оборудване,този не казва.В Швейцария кравите се хранят с трева,защото млякото от нея трябвало за един вид кашкавал,другите пасът друга трева,защото от нея зависи млякото за друг вид сирене и т.н.При нас кравите с какво се хранят?Всеки път едно и също сирене от един и същ производител е с различно качество-това от кого зависи бе алчен негодник?Дали в ЕС ще те пуснат въобще да произвеждаш и да гледаш животни при такива условия?

40

Анонимен

преди 6 месеца

За кучешка храна,смях, по веригите какво е месото внос,замразено разбира се,размразява се и става свежо.В Бг животновъдите казаха,че в доста ферми породисти биволи и крави са изклани,фермите са закрити/фалирали/,затова стачкуват.Е слабо развито животновъдство,птицевъдство,/периодично засегнато от грипове и подобни/,конкуренция на вносно месо,мляко и яйца.Говореше се,че в колбасите се слага ДУ-***-та от салами от запада и суха кръв.Завода за насекоми уж за кучешка храна,кой ги яде тях.кое е вярно

39

Ал Пачино

преди 6 месеца

Лошото е, че и кучетата не го ядат!

38

ПИТАНЕ

преди 6 месеца

Като се казва такава информация как се правят саламите,къде са доказателствата и къде са контролните органи,никой не пита!Ако има яки правила,че всеки,който произвежда некачествена продукция плаща жестоки глоби и му се спира дейността,да видим колко производители ще останат и дали наистина има толкова животни,колкото се декларират по документите.Тук всичко е менте и затова все повече хора боледуват-храната некачествена,въздухът мръсен,водата в половин България не е годна и пр.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Дека се скри Българския стандарт. Дека е Мишо мършата да се изкаже компетентно.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Аз се чудя защо и кучето и котката нещат да ядат колбаси а то каква била работата. В тях няма месо а соя и сто годишна пехтия

35

Анонимен

преди 6 месеца

Много правилно решение. С високи субсидии на дребните производители ще се стимулира качеството едновременно със завишаване на контрола, а големите ще се дисциплинират да не ни предлагат обрезки, стари меса от военни запаси и всякакви химии в тях.Вижте как е около нас: в Гърция, Турция, Сърбия, Румъния. Залагат и стимулират фермерството.Ние сме последни по качество на храните. За салами даже сме извън класацията.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко е пари ,в една реклама казват най хубавите парчета свинско и телешко месо ))майсторлък бря

33

Смел Гибсов

преди 6 месеца

Бау бау.... :D

32

Анонимен

преди 6 месеца

Брей тея сега ли разбраха, че в саламите слагали замразено месо? Май Бойко ги е насъскал, та да държи на каишка ПП-ДБ. Тея що не протестираха при ГЕРБ?

31

М да

преди 6 месеца

Пмня салмите "Кучшка радост" За голямо съжаление .Онази кучещка радост е по-хубава както качество от поне 90% от колбасите сега

30

6754

преди 6 месеца

Нямали пазари. Ами изнасяйте.

29

ПП

преди 6 месеца

Честита Промяна, фирмите на Кирил Петков ни пробутват фалшива храна, разликата в джоба им!

28

Севда

преди 6 месеца

Слагат каквото имат,даже и това,което нямат!На тяхно място,без проверки и контрол,скоро ще слагат и павета!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Затова, мили хора, не купувайте

26

Анонимен

преди 6 месеца

Сега ли стана ясно, че използваме замразено месо, това се прави от 20 години , при всички правителства, внос от Бразилия и не само, с благословията на министри, какво се правят на ущипани госпожици нашите прозводители. Новото правителство им намалява субсиидиите, и по този начин намалява и джобните им. Бойко се оправяше с тях, даваше каквото искат, и бяха доволни. А нас - кучета ни яли, обратно - ние ядем кучешко.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Кой нормален купува вече колбаси, цените им са космически и са солени и отровни, фалити сега на всички кобласари и млекари, държавата първо да им прибиере свръхпечалбите преди да им помага.

24

Анонимен

преди 6 месеца

От Посолството одобряват: сега освен банани и тоалетна хартия, колониалните поданици ще имат и някакво месо ,нищо че месото е "кучешка радост" !