16

Анонимен

преди 6 месеца

А до къде стигна контранастъплението на Зелята ?

15

Русе

преди 6 месеца

България е от 17 години в ЕС и има по-ниска минимална заплата от Македония и да бях забравил ВЕТО защо джоба е празен а душата пълна.

14

Доктор Сър Пичук

преди 6 месеца

Прав е, финансовият министър ни е един обикновен хомосексуалист, а не е никакъв магьосник.

13

?!?

преди 6 месеца

ПАРИ ИМА БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА БОГАТА ДЪРЖАВА, НО ДОБРЕ КРАДЕНА! БОЙКО КРАДЕ 7 000 0000 0000 ! Днес - Асен Василев пари няма Финансовият министър не е магьосник. За това, което ви обещахме пари няма. Въпреки милиардите кредити който вземаме. Истината!

12

Анонимен

преди 6 месеца

До 21, направи референдум кой ти е бащата, че цялата махала са кандидати

11

Анонимен

преди 6 месеца

Що така бе Асенчо,я виж на книга колко хубаво ти се получава оттука 2-3 милиарда ,от там 2-3 милиарда и хоп готово...

10

АХМЕД ДОГАН

преди 6 месеца

ЛЪЖЕ, АБЦОЛЮТНИ МАГЬОСНИЦИ СА ВСИЧКИ ОТ ПП! АЛА-БАЛА ДОЙДОХА ОТ НИКЪДЕ И РАДЕВ ГИ НАПРАВИ МИНИСТРИ И ПРЕМИЕРИ? АЛА-БАЛА С МАШИНИТЕ И СТАНАХА ПЪРВИ? АЛА-БАЛА И С 35 ДЕПУТАТА СЪСТАВИХА КАБИНЕТ? АЛА-БАЛА И СИ РАЗДЕЛИХА 3 МИЛИАРДА С ЛУКОЙЛ! ДОБРЕ ЧЕ СВИТНАХА ТРАКТОРА И БОЙКО ВЗЕ ЗАПИСИТЕ С ПАРАПЕТА, ПИЦИТЕ И ДРУГИ ОРГИИ ТА СЕГА НЕ СМЕЯТ ДА ПРАВЯТ МАГИИ И ГИ Е СТРАХ ОТ ПЕЕВСКИ И БОЙКО.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Излъжете го, че парите са за Украйна и после увеличете заплатите на хората.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Комунистите навремето са били магьосници! От една селска и изостанала държава направиха държава със инфраструтура, пътища, електроцентрали, далекопроводи, язовири, построиха цели градове, блокове да има хората къде да живеят, изградиха съвременна индустриална икономика, машинни производства, военни производства, работещо селско стопанство.......На всичкото отгоре, безплатно образование и здравеопазване за всички! Днешните некадърници не могат и 1% направят от това.

7

.

преди 6 месеца

Над 60 000 хрантутника на държавна хранилка, в никоя европейска държава няма такова нещо.Закривай !Над 60 000 хрантутници oT милицията..Боросов и Пеевски заложиха капан за пп. Тези две мафиоти се опитват да навредят на правителството. Борисов даде заповед за атака на полицаите

6

Гумичка за триене

преди 6 месеца

Тука е прав не е магьосник!!; той е обикновен човек обичаш мъжете!!!!!!! Справка нападжията!!!!!

5

Бaй Kypти

преди 6 месеца

Kak e, kak e, 'apecвa ли ви Пpoмянaтa, a мaт'pиaлитe? Tъpcят ли ви naвe nogмeтkитe? Axx, ga мy яgeтe на Бoko kюлчeтo, ga мy яgeтe!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Не е магьосник, но определено е най-добрия финансов министър от 1878г. насам! През есента на 2021г. написа бюджет, който издържа година и половина и то в условията на тежък катаклизъм като войната в Украйна, и успя да запази финансите на държавата в стабилно състояние! Даже не знам и копейките защо не го харесвате - Асен Василев няма и едно политическо изказване, а дори гласува против втората партида Ф16, когато смяташе че офертата не е финансово издържана

3

Анонимен

преди 6 месеца

Но става магьосник веднага щом му свирнат от посолството да намери няколко милиарда за Страйкъри.

2

Ангелина

преди 6 месеца

Асен Василев ще му е много трудно да е "магьосник" ,след управлението на ББ и компания. Защото той ББ е истински "магьосник" и направо "хвърляше пачки" от джипката си ,с която обикаляше заедно с министрите си и дори видни лекари ,за да им показва ,какви "чудеса" прави той - сам с тези "две ръце" ,едновременно след ,като не ги сваля от кормилото.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Oт aлa-бaлa минaвaт нa aбpa-kagaбpa...