31

Планета Бунище

преди 6 месеца

Зелена енергия, зелена сделка, Грета от зелените, зелени долари или зелки за зелен хайвер.. правото да отремонтирате вече е минало свършено!

30

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС, е много са зелени, ама не съвсем. СО2 е полезен за растенията, поглъщат го с листата си ^зелените растения^, ако го няма, те умират, а отделят кислород, който дишат хора и животни. NH4 - метан, азотни торове, азотът е тор и заедно с водата храни кореновата система, без тях няма зелена природа. Айде с малко мисъл и за реалната зелена природа и за животни и хора.

29

Комунизма замина..

преди 6 месеца

Отдавна всичко е пресметнато да се прави с калпави компоненти, така че на всеки 2 години да си купуваме ново.. било то хладилник, пералня или прахосмукачка.

28

Анонимен

преди 6 месеца

"Ако дадена стока не може да бъде поправена, може да се предложи друга, преминала обновяване." Какво значи това? Че не могат да я поправят, но няма да ми дадат нова, а ще ми пробутат уред втора употреба. Не, мерси!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Cлaвa нa Уpcyлa!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Българите си поправяме уредите дори и без да ни насърчават от ЕС

25

CoPoCoл

преди 6 месеца

3aщo тpиeтe? Kpъжokът "нanpaви cи caм" и koмcoмoлckoтo gвижeниe THTM бopexa c rogини geфицитa no вpeмeтo нa coцa...

24

Анонимен

преди 6 месеца

До Абориген 31. Пералнята я дай на руснаците. Ще я направят на ракета.

23

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 24. Изхода е унифициране на частите. Стандартизация на продуктите и ограничен обем от модели. Явно е на къде се върви.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Новият модел BMW iX1 вътре е по-зле и от лада. Някакви евтини пласмаси копчета за регулиране на седалките, head up дисплея пълна трагедия, всичко скърца вътре като при Тесла ако го натиснеш, всичко евтино. Батерията слаба, три пъти по ниска мощност конски сили от Тесла. Шумоизолацията мизерна. И за това му искат 65 хиляди евро. 65 хиляди! A в Китай го продават за 52 хиляди, за 3 месеца продажбите са практически нула. Който не вярва да се разходи до BMW дилар и да се убеди лично в шоурума.

21

Абориген

преди 6 месеца

Имам една Перла 05... ако може да я погледне някой от ЕС дали ще стане на работа... и едни маратонки Ромика.. дали ще ги зашие някой ??

20

Фитьо

преди 6 месеца

Артисали са много чипове за перални след успешната забрана за износ за Русия,за да не могат танковете и да стрелят,самолетите и да излитат и ракетите и да летятСамо,че няма внос,няма и скрап от руска техника,а чиповете сами не могат да перат и да ги има в излишък.Кво стаа,Ръша загуби ли войната срещу 800 000 въоръжена от Запада украинска армия?

19

Анонимен

преди 6 месеца

Русия му разказа " играта" на ЕС!-:)Руски " петрол" евтин вече Няма!!-:) Ха сега да видим Кон боб яде ли?-:))

18

Анонимен

преди 6 месеца

Санкциите срущу Русия водят до недостиг та материали и енергия в цял свят.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Avatr 12, пълна комплектация 400 хил юана (51 хил евро). 29 сензори и лидари, автопилт и автопаркиране. 570 конски сили, 3.8 ускорение до 100км/ч. Екейтромотор на Huawei с пожизнена гаранция за първия собственик. Окачвана с технология CDC (лидари следят за неравности на пътя и адаптират окачването автоматично), въздушно, с регулиране на клирънса от 11 до 15.5 см. Батерия 94 kw/h с пожизнена гаранция за първия собственик. Натискаш бутон и седалката се превърща в легло със ситема за "нулева гравитация" ако трябва да починеш. Вътре практически няма пластмаса, всичко е кожа.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Това е пълна лудост. Занимавам се с гаранционни ремонти на бяла техника. Няма клиент, който би предпочел ремонт през замяна. Всеки първо пита за замяна, знае си правата, заплашва с КЗП. Позволените гаранционни ремонти вече са два, а не три. След това си задължен да замениш. А тва със заместващите уреди е просто драпиращо. Тея чиновници имат ли идея какво е да съхраняваш и разкарваш перални и хладилници нагоре надолу. Аз имам по 400 ремонта на месец - огромни разходи за транспорт и за уредите.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Германия в момента е на път да загуби по-голямата част от индустриалната си база, най-вече в химикалите и колите, включително прехвалената си mittelstand(средна класа), преди всичко заради високите цени на енергията и намаляващата работна ръка.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Връщат ни 50 години назад, в миналия век. Тогава се поправяха и храдилници и перални и ютии. Сега уредите са направени от неразглобяеми части, които не подлежат на ремонт. Май ще се окаже, че социализмът е бил правилната посока на развитие.

13

нафърфорий

преди 6 месеца

Е, па то на Запад нема ремонт на Ел. уреди и Бяла техника, бе! Един ремонтъ шъ ти излезе по-скъп например от нова пералня!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Е как така? Нали уж все рекламират нови " продукти", и за " ремонт" на " стари такива" и дума не става? -:) И изведнъж,да ги " ремонтиране" а?! Леле леле! ЕС явно много Го е закъсал в тази война в Украйна а? -:)