175

Анонимен

преди 6 месеца

До Боби хайде пиши пак на трола. Какво се занимаваш с укропитека?

174

82-ОМБР

преди 6 месеца

Някой мислил ли е какво би било,в случай,че България не бе изживяла онези 45г.тоталитаризъм,а това време бе живяно в демократичен и буржоазен дух. Ако цвета на нацията бе оцелял,ако пазарната,а не плановата икономика бе основата за благосъстоянието ни. Дали щяхме да имаме и ние(не малко)фирми на по 100-120г.ъбгрейдвали своята дейност и продукт,и по този начин завоювали разни търговски световни ниши...

173

Анонимен

преди 6 месеца

195 ти май не знаеш че съществува Калининград. Русия си взе и курилите от другата страна и сложи там ракети. Къде са твоите ? А да, даде ги на нациста.

172

Анонимен

преди 6 месеца

Какви елени укропитек бандерия не съществува. Азов е изтрепан, вчера и онзи ден ги издумкаха с няма да ти кажа какво, защото ще си го напишеш за цивреща опорка.

171

Анонимен

преди 6 месеца

Бандерия не съществува, укропитек.

170

Анонимен

преди 6 месеца

Укропитек, опорките на иво инджев ли сега почна, след като стана ясно че не можеш дасе представяш за военен хахаха. Жаллко либерастче с наци мераци.

169

Анонимен

преди 6 месеца

182 ти никога не си бил свидетел на нищо и дрънкаш зададени простотии. Оръжието от варшавският договор си е достатчно добро даже и сега за да искат да го пращат на укропитеците. Сега изчезвай наркеж.

168

Боби

преди 6 месеца

До генерал смърт Генерале във вършавския договор нямаше комплекси като ЗООПАРК и Пеницилин а Дронове показващи пораженията от всички оръжия в реално време не са били още измислени. Сега нещата са КОРЕННО РАЗЛИЧНИ.

167

Анонимен

преди 6 месеца

забележете какво пишът мразещите нашето население американофили - каква нация е Шойгу !!!!!! чисти фашисти ! ХАМЕРИКАНСКИ ХИЕНИ не е важно каква нация си а какво си отвътре защото сте по долни от и джипси и даже тези в Столипеново

166

Боби

преди 6 месеца

До 82-ОМБР Горива трябва ли за да работи ЖП линията която превозва оръжия и боеприпаси? ДА - Легитимна цел, Ток трябва ли за баналното препрограмиране и префасониране на граждански дрон в камикадзе(показвм абсолютния минимум) - ДА значи няма да има Ток. Значи Украинците ще замръзват и ще търпят Киевските управляващи или ще сваят ЗЕЛЕ и сие ще изгонят Бандеровци и ще седят на топло и светло.

165

Анонимен

преди 6 месеца

174 тролещ укропитек мина на бълуващи разкази от тук от там и прилагателни казах махай се, нищо не ти се разбира.

164

Бай Дрън каза

преди 6 месеца

БГ русофоба е толкова слаб0умен, че стои тука на сайта по цял ден и щампова ненужни коментари, сам си слага лайкове и си мисли, че печели нещо. Ти си никой бе момче, ти си една ненужна плява, плод на филмите за рамбо и командо. За твоите западни покровители ти струваш колкото един укронацист, които след 2 часа ще гушне букета на фронта.

163

Анонимен

преди 6 месеца

174 как да признаят като са нацисти. Хитлер да не е признал? Още Потрошенко влизаше в танк и ходеше да стреля по блоковете в Донбас. После влезе в котел и хъкъта аз такова мински дпоразумения. Е видя се какво са. Трепане на нацитата до дупка. Ако трябва да пренесат войната и зад океана. Платеният от там сега ще се разцирика

162

Руски бензин

преди 6 месеца

A някой виждал ли е карта на "държавата" Украйна от преди 1991г?

161

Боби

преди 6 месеца

До генерал смърт 1. Защо каза 1000 цеви? Мислиш че РФ 125 батареи/роти от по 8 единици??? и освентова казахме 2 милиона произвежда а ползва над 8 милиона годишно. За сведение групировката на СССР войски от Германия запасите са прехвърлени в Украйна. 350 милиона тона снаряди и всякакво оръжие и оборудване 250 000 военни и 300000 цивилен и спомагателен персонал. Тези запаси стигнаха на Украйна реално до 2022 година. А в СССР имаше 12 подобни окръга като "Киевския"

160

Слава на Русия

преди 6 месеца

Слава на Руската армия освободителка и подписването на Санстефанския мирен договор от 3 МАРТ 1878 г., с който България се освобождава и започва да съществува след 500 години иго. Слава на Съветската Червена армия освободителка, която ни освободи от нацисткия режим, който искаше да затрие всички славяни. Всички знаем всички помним!!!

159

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера гледах клип за първи път руснаците използваха касетчна РБК-500 поразява три хектара чудя се що им цепят басма още

158

82-ОМБР

преди 6 месеца

До Боби Наистина ли вярваш в това,или това е задължителен фондамент за да не рухне картонената кутийка в която така наивно вярваш? Ами Каховка,Буча, енергиината система...забравиха ли русите за непоносимия студ в Сталинград в онази сурова зима? Или наистина с нацистки похвати искат да погубят украйнците? Защо? От ревност,че украйнците дръзват да избират приятелите си(та макар и суверенния им избор да е грешен)

157

Анонимен

преди 6 месеца

171 че то киев живее в метрото

156

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва всички да признаят, че контранастъплението на укронацистите се провали и е обречено. Направиха няколко многоброини нападения, разгромиха ги и предприеха друга стратегия. Малки пехотни групи 15-30 човека с 1-3 бронирани машини искат да пробият ешалонирана руска отбрана строена половин-една година, с огромни минни полета, а отзад с много артилерия и авиация. Не могат да стигнат до първата основна линия на руската отбрана. Цялото нато и уssрайна да нападнат пак нямат шанс.