261

Ха ха

преди 6 месеца

Тоя резак си мисли че живота на тая планета е възникнал със създаването на Османската Империя ... Ахахаха. Някой да му напомни че по време на тази Империя турци са наричали само дивите анадолски сееляци и е било кръвна обида да наречеш някого "турчин" . А и да не пропускаме че великия им Мустафа Кемал/Ататюрк е с доказан БЪЛГАРСКИ произход а баба му е българомохамеданка от село край Солун, не от турчеещите се днес индийските пътешественици а от помохамеданчените българи от Родопите.

260

Анонимен

преди 6 месеца

Вие раздавайте още ПВО ракетите...

259

Анонимен

преди 6 месеца

Древните ПРААРИИ носещи хаплогрупата R1a, разпространяват своята индоевропейска АРИЙСКА култура от Балканите, през Руската равнина, Аркаим, Афанасиево (по нашенски Атанасово), Индия и Иран. Така че не ние сме иранци, турци, славяни, а те са млади Българи - Булгаруш, Булгарчек, Булгичка.

258

Who Cares

преди 6 месеца

Ердоган: Границите на Турция - от Адриатика до Великата китайска стенаToзи филм сме го гледали с Хитлер в главната роля.

257

Анонимен

преди 6 месеца

276 "Османци", има се предвид Османската империя. В текста.

256

Е?

преди 6 месеца

М/у другото Ердоган каза преди десетина години,че Америка е открита от турци ,което не е вярно ,открита е от траките още ,а може би и по,-рано....Но после се замълча,щото ще почнат да падат една след друга лъжите в учебниците за Веспучи ,Колумб и тн.

255

Анонимен

преди 6 месеца

277 При изтичане на българския паспорт, да не се подновява, ако лицето не говори български и не е живяло в България.

254

Анонимен

преди 6 месеца

България ще пребъде Понеже е Божествена!

253

Анонимен

преди 6 месеца

Езическа група "тюрки" не съществува. "Тюрки" не е етност а езикова категория - Куманите и Селджуците напридошли от жълтата река на Китай под командването на сина на монголеца Чингиз Хан .... Кулай Хан превзел Анкара.... и след това Константинопол (Цариград) днешния Истамбул!

252

Анонимен

преди 6 месеца

Много моля, надлежните български органи, когато дават български паспорти на турци/от великата ердоганова империя/, чиито родители, или деди са турци живели в България, да изискват от тях, поне, да научат как се казва на български "Добър ден.". Защото учат и работят в ЕС, и Канада с български паспорти, а не знаят български език. Дори си го признават пред работодателите си.

251

Анонимен

преди 6 месеца

"Османци" не е народ, нито етнос. Това е една династия - една фамилия. Интересното е, че името Отоман означава европейската дума "атаман" - предводител (казашкото оаман в украински и оттам - атаман в руски и български)

250

Анонимен

преди 6 месеца

Не трябва да бъркаме жителите на Турция с нашите турци, от които по голямата част са турчеещи се български роми.

249

Анонимен

преди 6 месеца

Прочутият "турски тип" - който е малцинство - всъщност съвпада с ...арабския тип. В Османската империя живеят и немалко араби.

248

Анонимен

преди 6 месеца

Когато българите са имали империя салджукските турци са били малко азиатско племе, което е пасяло стада.

247

Анонимен

преди 6 месеца

Османците идват в Европа едва в 14 век, преди тях е имало други империи, чиито културни граници са се простирали и се простират и до днес, по целия свят. Човешката цивилизация и прогрес са изградени върху християнската цивилизация. Няма просперираща демокрация сред мюсюлманските страни. Ислямът е затвор, ретрограден.

246

Анонимен

преди 6 месеца

За балканските народи нещата са по-ясни - те са потомци на старото местно балканско население. Но и турците принадлежат към същата общност - в Анатолия. Всъщност "турски етност" няма. Понятието "турци" става събирателно за различни народности, които живеят на територията на бившата Османска империя. То не е по-различно от понятието "съветски хора".

245

Анонимен

преди 6 месеца

Няма как да идеш до Китай през Кюрдистан опасс

244

Смелчак

преди 6 месеца

Я кажи смееш ли да идеш в Кюрдистан сам а?????

243

Анонимен

преди 6 месеца

Свобода за Кюрдистан

242

Анонимен

преди 6 месеца

Ердо яя дай свобода на Кюрдистан та дса видим докъде сте по точно