53

О, божке

преди 7 месеца

Да предположа? Тази статия иска да кандидатства като най-забавна за годината? Инвестирането тук се състоеше в едни нечисти пари, които отиваха за 10 апартамента и мутрата ги заключваше за да ги продаде след 2 години на двойни цени. Със задаващите се лихви, криза и повишение на данъците, тази игра няма да се играе. А за чужденец да инвестира тук, трябва много да подобряваме. Пейзажът им напомня на руските коптори и не познавам европеец, пожелал да инвестира, да не кажа, че и азиатец не познавам.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Много дълги вицове разказва този човек.

51

Анонимен

преди 7 месеца

От всички коментари личи едно, тия без пари, завиждат на тия с някакви пари, в случая за имоти.

50

Въпрос от Швейцария

преди 7 месеца

Утре Путин като почне да ги рути блоковете с ракети и дронове,дали България ще е най-добрата за инвестиране в имоти?!

49

Аксиома

преди 7 месеца

Като има балъци - ще има и тарикати.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Преди да станат брокери на имоти трябва да изкарат един курс за ЧСИ та . Така като падат имотите няма да останат без работа . А те са усвоили само половината от занаята ;)

47

До 58

преди 7 месеца

Правят се, ама от продажбата им, не от покупката.

46

До до Johny

преди 7 месеца

Ами номинално си на печалба, но реално си на загуба със 700 хляба на квадрат, плюс нотариалните такси, комисионната, разходите по поддръжка и данъците. Обаче така си прави сметката образованият човек. Плебса се изкарва, че е на печалба и се чуди, защо като е на печалба, пак е беден и трябва да работи още повече. Ааа да, той труда си не го брои за разход. На него така му идва отвътре - по робски.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Това е от рубриката 'всички се засмяха'.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Ама вярно нищо не разбирате от имотен пазар, не, че тука е точно пазар, но пак сте много зле. От имоти се правят луди пари, както навсякъде, дори и тука. Трябват и балъци обаче, а тука бол

43

Точен

преди 7 месеца

Абе авторите на статията - вие добре ли сте? Затова ли сме най-бедните в Европа, че инвестират и извънземните в Българско?

42

До Johny

преди 7 месеца

И аз така. Само че, когато си го купих за 250$, с тях можех да си купя 2500 хляба, а сега със 250$ мога да си купя 250 хляба. А пък ако го продам на 1800, с тях ще мога да си купя 1800 хляба... И ся не знам, на печалба ли съм в действителност, или само съм си пропилял парите, които съм можел да инвестирам в нещо много по-печелившо. Я ти ми кажи!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Ами инвестирай в имоти тогава бе тарикат, що си станал брокер!? Залагай фирмата, ипотикирай панелката от баща си и нивите от баба си и купувай още, докато е време! Страшна инвестиция вика, ама предпочитал да взема посредническа комисионна, вместо сам да я направи.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Купувачите не са неизчерпаем ресурс, парите също . Икономиката е циклична , неможе само в една посока да върви пазара . Досега папаха брокери и строители ,после ще папат ЧСИ няколко години и после пак балон и така

39

QWERT

преди 7 месеца

Прав е човека, но има една малка подробност. Имота в който си инвестирал Винаги може да бъде откраднат от мафията. А друга важна подробност е, че може да бъдеш пребит или убит докато стигнеш до инвестицията. Иначе е най-добрата инвестиция в ЕС. Спор няма.

38

До юртата

преди 7 месеца

Ванчето продава!

37

Хазяинът

преди 7 месеца

Знаем, знаем... Още отпреди 10-ти. Вие чакайте имотният балон да се спука, балъци. Цените на имотите и наемите ВИНАГИ са свързани едновременно с минималната и средната работна заплата. Обща икономическа теория.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Големите лъжци искат да набутат колкото се може повече хора. Като банките врътнат кранчето на кредите, ще видят тези едни имоти.

35

Анонимен

преди 7 месеца

А в софия пак вдигнаха с 25% наемите..На мен се опитаха и напуснах незабавно. Сложих си антена на покрива на къщата на село и имам отличен Интернет. Тишина, чиста природа и никаква простотия. Откъм лошата страна има кал по улиците, точно както в София.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Абсолютни глупости.