51

БОЙ ПО КАНЧЕТО

преди 7 месеца

На Хамас. Да хвърчат тюрбани и шалвари

50

Пенсионер

преди 7 месеца

До ВоенноПрестъпниците 70 Ааа, не. На теб ли да вярваме или на Йотова ?

49

Bormann

преди 7 месеца

Страхливото куче винаги вие най-силно в предсмъртния си гръч ;)))

48

Закривай израел!

преди 7 месеца

Вън ционистите!

47

Вьзмутен

преди 7 месеца

Изпитвах, симпатия кьм юдеите заради - холокоста, но слет техните зверства срещу цивилни, жени и децаРазбирам, че сьм грешал

46

Анонимен

преди 7 месеца

ти ли бе импотентен талибан

45

Анонимен

преди 7 месеца

Като Вова...

44

Анонимен

преди 7 месеца

И Зелята е ходещ мъртвец, за дето ocpa войната и контранастъплението !

43

др0гаре плоскоземи

преди 7 месеца

все едно на вас го казва..

42

ПА=Хамас+Джихад+ИДИЛ

преди 7 месеца

Израел прави компромиси под натиска на ООН про-терористи в полза на дяволски зли и коварни врагове, каквито са всички ислямски терорист.групи като Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола и др.на престъпни режими като Иран Сирия Ливан и др. обединени в престъпната организация Палестинска автономия.Израел е във война и трябва да спре всички помощи за терористи(гориво, отворени врати,> време за евакуация) докато не върнат всички заложници не само някои и не заменени за терористи, заслужаващи смъртни присъди.

41

Вася

преди 7 месеца

А Нетаняху за къв се мисли? Да не е Господ и да живее вечно??

40

Анонимен

преди 7 месеца

Toя caтрап утрепа 13 000 цивилни за 40 дни, срина половината Газа и всички му се радват. Няма санкции, няма отричане, няма укор. Значи може да си прави каквото си иска. Зашо той може, а Путин да не може? Вижте му риториката на тоя дивак, човекоядец и садист, достоен заместник на Хитлер. Срам и позор! На ви демокрация, на ви цивилизация!

39

Анонимен

преди 7 месеца

То арабете ич се не плодят и нема кой да замести тия "ходещи мъртавци"!

38

тъпомер

преди 7 месеца

Що не си гледате филма Ходещите мъртви и не се пените тук,що сополи и лиги за тия хамаз,цивилизация срещу средновековие,това е свирен мач.Купете си повечко носни кърпички.

37

Анонимен

преди 7 месеца

"Израел се закани: Всички лидери на "Хамас" са ходещи мъртъвци"..................Какво ли се случва в главите на заложниците виждайки как държавата им рисува некролози на тези, от коити зависи живота им.

36

ZV

преди 7 месеца

Българите да мислят за България, защото Русия печели войната в Украйна. Всички държави в ЕС и Сащ разбраха на къде вървят нещата и отказват да дават повече оръжия за Украйна, в сената на Сащ отхвърлиха искането за отпускане на повече помощи за Украйна. Както винаги само българите не разбират на къде духа вятърът , но ще го усетят орално.

35

До бай Иван 2

преди 7 месеца

Много холивудска пропаганда гледаш. Истината е, че в Европа и близкият Изток НЯМА такава държава, на която и стиска да нападне Турция.

34

Рендету

преди 7 месеца

Бла-бла-бла..., истинските Лидери на "Хамас" ("Братя мюсулмани) са в Катар, под протектората на Катар и Турция, не ги бъркайте с "полевите командири" в Газа!!!!!! и Натаняху го знае прекрасно, но нищо не може да им направи!!!!

33

Анонимен

преди 7 месеца

аааахахахахаххахахаа яко

32

преди 7 месеца

"А няма ли кой да напише,че.." - най-важното за България днес е да се пребори с руското влияние. Ако не спечелим тази битка, всичко за България ще е изгубено. Ако изгубим тази битка, вече няма да има България и български шахматистки.