46

Колко

преди 5 месеца

...бързо Путиновите "православни" станаха "джихадисти"? Няма такова животно! И при какви девици ще ги изпращат ,като те ще си и останат "девици"? Да стоят и да гледат на ония свят! Очи пълни,ръце празни!

45

Анонимен

преди 5 месеца

До ZV "Най-голямата им идеология в живота е да се напиват до припадък" Иронията е, че това се отнася най-много за руснаците и ти с ГОЛЯМА преднина.

44

ZV

преди 5 месеца

Трудно е да си българин, направо си е трагедия. Вечно неразбрали, и които никъде не ги искат. Най-голямата им идеология в живота е да се напиват до припадък. И да квичите играта в Украйна приключи, game over, ЕС и УСА загубиха както винаги само вие не го разбрахте. И за Израел нещата приключват ама пак последни ще ви падне жетонът.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас излезна пълна мишка, кръгла нула! Само зян, направиха милионите дето откраднаха от палестинците! Ама не е луд тоя дет яде баницата, а тоя дето му я дава!

42

ZV

преди 5 месеца

А за Украйна новините секнаха изведнъж. Там нещата са ясни, Юропата и Сащите загубиха, и се ослушват като девици. Сега в Осраел пак губят. Ама най-много ме е жал за българите, които.... а те си знаят какво ги чака.

41

Анонимен

преди 5 месеца

До Лекар ихтиманец Той отдавна излезе и живее от доста време в Кремъл. И се опитва, горкичкият ...

40

Анонимен

преди 5 месеца

Бой по кривите тикви! Израел ми се издигна в очите, истинска машина! А за Хамас нямам думи, нещо между мишка и плъх!

39

Анонимен

преди 5 месеца

До еееииии Нормалните цивилизовани държави и най-вече ХРИСТИЯНИТЕ ги обичаме за това, че се разправят с ислямския тероризъм. Рушките "православни" са ЕДИНСТВЕНИТЕ в християнския свят, които ги мразят. Защо ли?

38

И в София

преди 5 месеца

И под София има.

37

мачкай нечовеците !

преди 5 месеца

Хамас са рожба на руския и ислямския шовинизъм... Никой човек с акъла си не би извършил това което направиха тия ненормалници при положение, че знаят какво ще последва. Явно шефовете им са получили стотици милиони долари за да предприемат варварската атака срещу Израел.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас не само яко нашамари митичния ционисткия цирей Израхел, но вече разтърсва от основи САЩ и еврейогейталаштистанското съюз. Какво прави Израхел в отговор? Бомбардира болници, училища, църкви, джамии, жилищни комплекси и дори ... забиха еврейско знаме над "превзетата" болница Ал Шифа! И след това показаха "входа" на тунелите на Хамас. Който вход се оказа да е ... асансьорна шахта. Дори ВВС не им повярва на мошетата, но все ще има някой умствено недоразвит да им се върже на лъжите де.

35

Фибуначи

преди 5 месеца

Нетаняхо знае ,че ако спре войната израелцице ще почнат да разследват терористичният акт от 7 октомври и пълното бездействие на органите и ще го свалят от власт. Затова избива цивилни да изпълнява древния принцип око за око ,но по 1: 100.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Ако беше Бойко Борисов, щеше да им построи тунели по 500 километра във всички посоки, от граница до граница. А не като сега - всички строежи са спрели.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Раята от автономната държава България пак се изказват неподготвени.

32

Хейтър

преди 5 месеца

Ми 55 метра нищо не е. Малко тунелче някакво, направо може да се каже, че е дупка.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Хамасистите биват заравяни в дупките, които сами са изкопали. Дарвин баце.

30

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 32 Объркал си листчето.

29

Бай Х

преди 5 месеца

Супер, хипер мощната еврейска армия се наакка. Борците от Хамас със самоделките унищожават терористичната еврейска държава. И другото, което е ,че няма никакви тунели под болницата. Всичко е евтина юдейска пропаганда.

28

Не се съмнявайте

преди 5 месеца

Цялото ръководство на болницата на "сводки" с израелските тайни служби. Всичко ще си кажат.

27

тъпомер

преди 5 месеца

Излезли плъховите от дупките и си правят събесъдване в един контейнер,кой изял повече .......Ех бради бради,никой за нищо не ви бръсне.Поне си сменете джапанките че тия нещо вече понамирисват меко казано