22

Анонимен

преди 6 месеца

Жената я пишете починала СЪС коронавирусна инфекция, е така, за ковидната стъкмистика.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Новият кмет там ще си има доста работа.Сигурно сатанисти има след като има такова наказание.Във Варна да махнат всякакви свастики(пречупени кръстове).

20

Беновска Пипа

преди 6 месеца

Беновска има дрехи от алуминиево фолио.

19

Всеки ден ще е така!

преди 6 месеца

Може ли да си представите, ако българските почистващи фирми близки до една еднолична партия почистват Алпите какво ще стане-- за една година те ще обезлюдеят !

18

Анонимен

преди 6 месеца

Спря да ме клати Рептиля и мЪ потпуха ХАРПА- скрил съм се в гардероба и си подшивам зимните дрехи с алуминиево фолио, само едни ръкавици останаха, стягам се и никакъв харп няма да ме хване, а също и Копейкини, Радини, Нинови- никой- те ме облъчват аз не приемам......

17

Всеки ден ще така

преди 6 месеца

Във държавата на Барбата -- защото и досега ни управлява --праителството на ПП е под зависимост -- И най вече ако се преме бюджет ала ГЕРБ то тогава за какво ни е ПП отгоре ? Досега така е водена държавата че всички служби работещи във криза са мнооого зле или ги има проформа ,България се пази сама ,утре вятъра ще спре или водата ще се отегли или снеговалежа ще спре ,а и пари за получилите щети са винаги смешни или няма !

16

Анонимен

преди 6 месеца

БЛАГОДАРЯ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА!! ДОКАЗАХА, ЧЕ СА ПО-СИЛНИ ОТ ПРИРОДАТА,КАТО Я ПРЕНАСТРОИХА ДА УНИЩОЖАВА ПО-ЕФЕКТИВНО БЪЛГАРИЯ...

15

Ало днеса

преди 6 месеца

Има си ток във Варна ,никога не е спирал ,както виждате и интернет имам.

14

Анонимен

преди 6 месеца

БГ алърт ще подаде сигнал в четвъртък другия месец.

13

Варна

преди 6 месеца

Пичове,урагана вилнее и в момента.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Промяната не са виновни. Бедствия стават. Друг въпрос е колко сме били подготвени за тях винаги, като държава. Но само си представям погрома в София да беше станал докато Фандъкова е кмет. Борис Бонев щеше да бълва поне 5 дни огън и жупел по жената. Сега разбира се, е тих и смирен.

11

ХОРАТА

преди 6 месеца

МОЖЕШ ДА ГИ ЛЪЖЕШ, ПРИРОДАТА НЕ

10

Анонимен

преди 6 месеца

Бури ,мури това при ЧЕКМЕДЖАН и неговите каракачанки нямаше да се случи - питайте Вичо Касичката - Промяната и ДБ са виновни реват и проклинат - Асен Василев се провикват Деляндобревците- само Асен Василев - бълват змии и гущериАко Дънката тоест Портних беше кмет - щяхте да ходите на плаж и за нова година - ама на -на Ви Асен Василев и Промяната

9

Я па я..!

преди 6 месеца

До Анонимен 28 Аз като карам мотора с 200 км. в част , да не мислите че ми е леко от този вятър ?

8

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

До Започва се, ама верно ли си толкова пр0ст, че успя да измислиш точно това? Хора, що не си пиете лекарствата редовно и по схема? Ще спестите много главоболия на другите около вас!

7

Анонимен

преди 6 месеца

На моменти вятърът във Варна е достигнал 111км в час.Това е страшна сила!

6

Анонимен

преди 6 месеца

За съжаление бурята не пита, пазете се, хора, и бъдете разумни, ако виждате опасност, не се бутайте зорлем под дървета и под ламарини.

5

Уроците започват

преди 6 месеца

Промяната разбират по трудния начин, че с усмивки, американски позитивизъм и постове в социалките, градове не се управляват. За съжаление, ние ще им берем плодовете още 4 години.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Аве, стига с тоя Харп, ако беше така, Москва щеше да я духа, че чак да го издуха. Като ви клатят рептили, такива глупости раждате

3

Анонимен

преди 6 месеца

Известяване по телефоните аларма имаше ли , или само когато искат да стряскат хората за да вземат едни пари?!