92

82-ОМБР

преди 7 месеца

До 103 Боли ме фара кво отива в Черно море! Важното е да умират повече руснаци!

91

...

преди 7 месеца

украйна утрепа руската армия с НАТО-вски оръжия на по над 50г ! Направи сметка само ако и се пратят най-модерните НАТО-вски оръжия! Реално се видя, че русия няма никакъв шанс срещо НАТО!

90

Анонимен

преди 7 месеца

Касетъчните бомби които САЩ дадоха на украинците са забранени а отровите и радиациите от боевете в Херсон отиват директно в Черно море !

89

Анонимен

преди 7 месеца

Как може сорросоиден тррол да обсъжда какво било населението на РФ. Ами какво е населението на България. Има повече от милион хора които изповядват ислям. От тях поне половината са българо мохамедани но се правят че са забравили това. Има много атеисти а на възлови места има евреи и арменци , да не говорим за ромите които са неграмотни и не са българи. Он седнал да критикува РУСИЯ която и без друго си е федерация !!!

88

Анонимен

преди 7 месеца

Хохлоидите дойдоха в България основно да живеят на аванта и да пропагандират нацисткия си режим. Айде, марш обратно - или отивайте да се биете за идеалите си или прекланяйте глава, друг избор нямате. На всички останали ни дойде до гуша от вас!

87

Анонимен

преди 7 месеца

Някой знае ли каква е съдбста на ген.Суровикин , защото именно той преди година нареди на Руснаците да се изтеглят от Херсон , но ние не знаем дали на него не му е наредено така. Отстъпиш ли веднъж после става по трудно.

86

Този

преди 7 месеца

Луд свят ! Русия успя да направи със себе си това, което други не биха успели да й направят !

85

Анонимен

преди 7 месеца

До кои са РФ. Ами кои са САЩ повече от 50 щата хора от повече от пет раси отишли там от всички континенти и религии. Защо трябва да смятаме че ако една четвърт от руските граждани са мюсулмани това е нещо лошо. И в България е така даже по зле , ромите не знаят български и са неграмотни !!!

84

хахахха

преди 7 месеца

успех! разбийте стената с глава!

83

Анонимен

преди 7 месеца

Американските високоточни оръжия пържат руските бойни машини и оземляват 1000 руснака в денонощие ! В Кремъл 5 пари не дават колко москали ще ритнат украинската камбана, така че ще ядем украинско жито и царевица, наторени с КРЕМЪЛ БИО, есенцията на украинските бойни поля !

82

Анонимен

преди 7 месеца

Омбре думите на Си Дзин пин не са точно такива ти ги вадиш от контекста ...

81

Анонимен

преди 7 месеца

Така е съгласяванчм се с колегата че за две години война Путин не само нищо не спечели ами отстъпи от позиции на ДЛНР и дори това беше грешка да ги приелчмат в РФ защото тя не ги защитава това е горчивата истина.

80

82-ОМБР

преди 7 месеца

Думи на Ци Дзин Пин на вчерашния форум: отношенията между САЩ и Китай са най-важните световни отношения! А с Русия????

79

Анонимен

преди 7 месеца

Кои са Руската Федерация? 45 процента нехристияни,нещо пръкнало се на този свят на 25 юли 1991 година. Управлявано от Милер,Кадиров,Абрамович,Дерипаска,Авен,Розенберг ,Мордашов, Махмудов и други държащи ресурсите,от които НИКОЙ не е руснак. Език старобългарски.Територия с крепостни,които безмълвно отиват на убой в чужда държава.

78

Антикомунист

преди 7 месеца

Ако Украйна имаше ресурса на калпавите " братушки" сега войната щеше да е в далечния изток..................

77

Анонимен

преди 7 месеца

До СветозарТролягите са само киевски, като теб!

76

Светозар

преди 7 месеца

Руски трроляги, охлаждайте супата. Пак ще ядете ножки Буша. Рейгън ви видя сметката един път, сега Байдън за втори път. Класиката си е класика. Ветераните знаят, как да ви го подадат в устата.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Киевските пропагандисти отново изригнаха с випиените. Все тая, Киевският Фюрер е Пътник!

74

Анонимен

преди 7 месеца

До 82-ОМБРКолхози и совхози е имало и в Украйна. По-полека с определенията. Трети Украински фронт влезе в България 1944 г. Пияни украински войници вършеха безчинства, според Новата Българска история.

73

Анонимен

преди 7 месеца

"По-специално, от началото на тези мероприятия руския башибозук е загубил: жива сила - 1216 убити и 2217 ранени, 24 танка, 89 артилерийски системи и минохвъргачки, 135 единици различни превозни средства, 48 единици бронирани бойни машини, включително бронетранспортьори и бойни машини на пехотата, 9 РСЗО, 14 плавателни съда, 15 единици специална техника, 4 командни пункта, 29 склада за боеприпаси...