249

До: От София

преди 7 месеца

А защо не сигнализирате НАП за всички онези 240 дето си ги избирате? Да не мислите случайно, че техните лъскави автомобили са придобити по по- различен начин?

248

Каро

преди 7 месеца

МВР е един гьол в който потъват парите на данъкоплатците....Който разбърка и хвърли камък, и го в блатото и го почисти ще управлява дълго като Тато.

247

Гошо храста

преди 7 месеца

Начо е черешката на тортата на корупцията в България прояла МВР , прокуратура и НАП...ДАНС обслужва мафията, официално го заяви европейската прокуратура след подаден от тях сигнал и направена ,, проверка,, по него от българската полиция:))

246

Абе

преди 7 месеца

Нямаше ли един Начо Чипс, беше пикантен леко си спомням...

245

От софия

преди 7 месеца

До нап:кв Горна Баня, зелен матов мерцедес EQS (много скъп) последен модел всеки ден кръжи из квартала, кара го мазен кафев тарикат с анцунг, кожени обувки и диагоналка, с него е мазна кафева леля с потури и чехли, ядат банички и боза на капака в центъра всеки ден. На никой ли не му прави впечатление от нап бе!!!! Веднага проверка, всеки ден са там тия двата плазмодий !!!

244

Ибн ебн Ал камил

преди 7 месеца

Прокуратурата да вземе да го осъди спорен провенението.....какво ме боли какво работи? Има хора,IT ,управители на големи фирми, мениджъри на фирми отговарящи за половин България....,които 20 бона не ги харесват...и тях ли ще проверявате...проверете тогава и този,който му е продал и регистрирал колата,този който е създал и направил ....ХАХА.....този ,който му е сипал бензин даже...има баба,дядо, майка,баща...,той работи и си е купил....и аз да спра да ям,пия,купувам дрехи,излизам и аз ще си купя

243

Анонимен

преди 7 месеца

Масовото вече явление "Начо" се дължи преди всичко на явлението "Боко Тиквата" ! Това е България - Боко Тиквата управлява Начовци ...

242

Анонимен

преди 7 месеца

А разследваха ли Бойко Рашков от къде са му парите за палатите? Трябваше ли да утрепе някого с колата си, за да го разследват? На такива всичко замитат под килима.

241

Отвъд Драгоман

преди 7 месеца

Положението е баш като преди 9ти. Пълно с престъпници-аристократи от село, които спешно требе да започнат да копаят камъни в нЕкой трудов лагер. Къде си Тодоре, къде си Живков, да поведеш всички ни към втора свобода?

240

Анонимен

преди 7 месеца

Така е територията бг, като в джунглата. По силния и по хитрия побеждава. Слабия с заплата 700 лв, блъска от сутрин до вечер в завода.

239

Qwerty

преди 7 месеца

Трябва ли да се случи нещо такова, че институциите да се задействат??? От къде са парите на Начо? А де? А колко Начо-вци има в България? Техните пари от къде са? Ало измами, наркотици, кражби, сводничество? Институциите спят, докато тези хора буквално парадират с пари, коли и къщи. Щото аз, ако ида утре да си регистрирам един автомобил за 150-200к в КАТ, до края на годината ще ме потърсят от НАП да ме питат от къде са ми парите, при положение че съм на ТД за 1700 лв. На месец... Ама не съм Начо

238

Реалист

преди 7 месеца

Ако този убиец на пътя извърши деянието в бяла държава,а на всичко отгоре и не може да докаже произхода на парите си от затвора няма да излезе, а тук му позволиха да спи на топло у тях...Нема такава държава!

237

Гневен

преди 7 месеца

Начовщината или мутрагенщината в България е патент на тиквата. Той въведе този начин на живот и недосегаемостта на бандити и мутри...за съжаление. И сега всички ние му ядем попарата.

236

Анонимен

преди 7 месеца

Че те в България нали повече от половината от бизнесмените са такива, все измамници. Почти всеки който има възможност краде и прави някаква далавера. Повечето пари в България се изкарват незаконно. Сивата икономика в България е над 40%. За черната пък изобщо не се знае колко е. Разликата в богатството идва от това че някой са по хитри от други Умните играят на едро. Глупаците въртят дребни далавери или крадат нещо дребно. В България почти няма бизнес който да не върти двойно счетоводство

235

Хах

преди 7 месеца

Само тоя ли ще проверяват. Масово вече римляните карат Мерцедеси и БМВ-та, и то не таралясници за по 10000 лв, а лимузини по 150 хиляди. От НАП явно са в зимен сън.

234

Анонимен

преди 7 месеца

В БГ ако не си много алчен да биеш на очи, можеш да не плащаш данъци цял живот. Никой не те пита откъде са ти парите, освен ако не станеш интересен.

233

Анонимен

преди 7 месеца

И той като Динко от Ямбол, "работи", накрая се видя как работи с държавни чадър на превози без платени такси.

232

анон

преди 7 месеца

НАП сега ли разбра че има село Лясковец. Всички знаем с какво са известни хората от там и с какво се препитават.

231

Анонимен

преди 7 месеца

До Държавата на начовци (240) Ами нали един Начо от Банкя ви оправя 12 години и ВИЕ всички в купим си го избрахтИ бе селяни прУсти!!! Не разбирам от какво се възмущавате!!!

230

anon

преди 7 месеца

Държавата на неограничените възможности. Като катастрофираш те проверява НАП.