25

Анонимен

преди 7 месеца

Тва малко като оправдание звучи

24

ХХХ

преди 7 месеца

То добре ама файда виждаме ли ? Говоря не за вас ами за България като цяло или както при Дънди Прешънс гледаме отстрани ? Оръжейните компании ще стават още по богати ....както и вие ама то от десетилетия си е така ....чекмеджета , гардероби , хазни , острови , палати .,.,.....

23

Анонимен

преди 7 месеца

През изминалия ден въоръжените сили на Украйна прочистиха територията на страната от 800 руски нашественици.до 13 ноември 2023 г. са следните:военнослужещи - около 311 550 души, включително 800 през изминалия ден;танкове - 5354 (+5) единици;бронирани бойни машини - 10079 (+6);артилерийски системи - 7569 (+10);881 реактивни системи за залпов огън;

22

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Нещата не вървят добре за укрите. Авдеевка е почти обкръжена и скоро ще падне и ще последва съдбата на Бахмут и Соледар. Бахмут бе превзет от затворници, които се биеха срещу най-елитните украински бойци въоръжени до зъби с натовска техника а руските бойци много от тях дори нямаха каски. Техниката не решава изхода от войната. Живата сила е важния фактор.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Само заблудените русофили продължават сляпо да вярват, че фашистка Русия има шансове за успех в тази война...

20

Руската армия

преди 7 месеца

Ред буряти,два чечени,три реда пандизчии.Главнокомандващ -монгол.

19

aaaa

преди 7 месеца

Гориво им пращаме,боеприпаси им пращаме ! А после Нато ни задължава да сме купували Американско оръжие че Русия щяла да ни напада!Че и на територията ни се разположиха няколко хиляди кравари дето никой не знае и не трябва да пита що са тука!Военен съветник на чужда държава назначен за министър!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Тагарев,ако изпратиш при ВСУ и коцевите копейки де дремят по вестниците ,те признавам! Там ще ги излекуват как си трябва!

17

МОЧА (ГЪТАЙ ГО)

преди 7 месеца

Тагарев, ако ви трябва метал - вземете си от МОЧA има много, може да го направите на НАТО-ски куршуми, разрешавам ви.

16

силно замислЕна

преди 7 месеца

Абе този някой с дръпнати очи ли го е правил?!

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Браво - Изпраща, само че от собствените си орди.

14

Браво

преди 7 месеца

Всеки ден благодарение на българската военна промишленост ,ВСУ изпраща при Кобзон рускофашистки орди!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Германия удвои помощта за Украйна от 4 на 8 милиарда евро!

12

Анонимен

преди 7 месеца

какво става с конфликта на интереси и оная фирма, с която БА е сключила договор, а се оказа близка до тагаринчо ?!? Не се говори нещо ?!?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Дмитрий Евстафьев: "Да се надяваме, че европейците ще тръгнат (дори не да излязат) но да тръгнат към съкращение на участието си в този конфликт - такава надежда няма, те вече са изцяло вътре. Затова нашата политическа задача е да вкараме европейците в такава ситуация в Украйна, която да послужи като тригер за голяма социално-икономическа криза".

10

L.

преди 7 месеца

Тази война няма да се реши с оръжия.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите са в ступор...Само за контранастъплението питат. Нямат мозък за да измислят някакъв смислен коментар...

8

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Човек с азиатски черти е най-големия западняк в България, фен на Нато и най-голям русофоб. Получил образованието си в Москва в СССР а сега не пропуска шанс да плююее по Русия. Как се наричат такива хора, които плююяят в кладенеца от който са пили. Евроатлантици?

7

Българин

преди 7 месеца

Естествено ще помагаме на братския славянски народ на Украйна,а не на черкезо-уйгурските пълчища на Антихриста Путин.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Залужни ясно каза в статията в Economist и в интервюто, че ако ЕС и САЩ не направят свръх усилие, с Украйна е свършено. Какво значи свръх усилие. Байдън каза, че АТАКМС няма да променят ситуацията, Писториус каза че и Таурус няма да помогнат, Леопардите и Чаладжарите и Брадлитата изгоряха. 10 самолета F-16 ще помогнат? Какво свръх усилие иска Залужни сега, някой сеща ли се?