44

До 41

преди 7 месеца

GTA не се брои

43

Анонимен

преди 7 месеца

Хората от селата управляваха България 45 години! Преди 89-та година, дори и сега хората от селата заемаха всички управленски държавни позиции. Хората от селата са научени на труд , а БКП избираше такива. Градските хора масово по концлагери бяха тикани.

42

Xaxa

преди 7 месеца

По презумпция всичко написано в този смешен "сайт за новини" е лъжа до доказване на противното.

41

45

преди 7 месеца

се лан ду рите е цензурираната дума :) И не е обида. Тази дума описва определено поведение!

40

До 44

преди 7 месеца

А *** оставате в градовете! Win-win е ситуацията :) Това се наблюдава в цял свят. наскоро бях в Матла и там се оказа, че бедняците живеят в столицата, докато заможните са извън града. Във Франкфурт имащите финансови възможности буквално бягат от града. Предпочитат да шофират час и повече, но да не живеят сред.... хора, които едвам свързват двата края. Лондон - по същият начин :)

39

ххх

преди 7 месеца

много ясно... в чужбина богатите хора си живеят на 100км от града щото не са прости... спокойствие чист въздух градинка... лошото е че изоставиха селата последните десетилетия, но това ще се оправи с времето

38

Анонимен

преди 7 месеца

Селяните се връщат на село. Супер.

37

Дядо ни разказваше

преди 7 месеца

навремето, в каква мизерия са живеели. Те са общо 6 деца, и викаше живеехме на село в една едноетажна къща, измазана с кал. В едната стая живеели те и родителите им, а другата била плевня- кравата, коня, козите и овцете. После са построили нова къща и била вече на 2 етажа. Но казваше дядо много евтино беше да строиш къща в онези години. Пак не е бил много модерна, но е била по-добре от първата. И пак не са се оплаквали

36

Брокер Н.А.

преди 7 месеца

Има масово търсене и купуване на недвижими имоти! Лично 13 сделки съм осъществил през месец октомври!

35

обаче

преди 7 месеца

Не може да мине и седмица без поне три новини за имотния пазар

34

Чалга

преди 7 месеца

Покажете реален документ от Агенцията по вписвания! Моля!

33

Едно време

преди 7 месеца

моя дедо Вълчо ни купи къща с партийни пари в Хаджи Димитър квартала, голяма, двуетажна, с градина, двор и три гаража. Добре че беше той, та сега си имаме имот. Той я купи през 70-те години, Тодор Живков му я даде за благодарност към неговото 20-годишно членство в партията. Дядо беше кмет на нашето село 23 години.

32

хахаха

преди 7 месеца

Начо, нончо и фончо тАриката ходят да гепят по европа и крепят икономиката на тази потънала черна дупка, където да се чудиш кои са по-големи крадци и измамници - бугарет или шведите...

31

Анонимен

преди 7 месеца

Щом до тези "новини" стигнахте, работата е заминала.

30

морски

преди 7 месеца

Скоро ще им намерят цаката с по-високи данъци.

29

Анонимен

преди 7 месеца

До 31: С новите технологии, все повече няма да има нужда да ходиш на работа в голям град, даже напротив вижте джобса, колко много обяви има вече дистанционно за над средната и с трудов договор. Какъв е смисъла да отделиш два часа отиване връщане в големия град и да се надишаш на мръсен въздух и вечерта да се прибереш по тъмно? Незнам.

28

АйТито обра хората

преди 7 месеца

Потвърждавам, в наше село купиха 4-5 къщи и научиха местните майстори да вземат много пари. Преди ми вършеха услуги за по 100лв на ден, сега за под 200лв пръста си не мърдат, викат ония гражданчета ми плащат по толкоз.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Преди година време продадох къща за около 40 хил лв,, защото нямам скорошни планове да живея в нея, а й е нужен основен ремонт който ще дръпне поне още толкова.

26

Балонест

преди 7 месеца

Смятай какви пари се въртят в имотите вече, щом говорим за Смолян! Явно населението няма възможност да купува и тегли кредити за гоемите градове, затова има ръст в малки и безлични, без работни места. Вече е ясно че балона специално в България яко ще изгърми, дори в световен мащаб да стане обратното! Не може преди 89г, да има сграден фонд за 20мил. души, а през 2023 с около 6 мил. и 30г безконтролно строителство да липсват имоти и да има глад? Кой ще изкупи и живее в имоти за над 20 мил. души?

25

Деня в днес бг

преди 7 месеца

*ставам от сън- check** кафе - check** * статия за супер продажби на имоти - check