152

Анонимен

преди 6 месеца

Пак се озовахме на погрешния кораб ! Благодарение на " умнокрасивите " !

151

ТОТЮ

преди 6 месеца

Тази статия,г-жо/г-це/ Анисия Иванова, е за папагали с второ отделение първия срок образование,които са стигнали до буквата "Д" и да събират до "5". Ниско качество!!! Тези от снимката се напъват да правят нещо,но народите им живеят като...няма да го кажа,за да не обидя тези народи.За да стане това,за което се напъват трябва да минат поне 700 години в упорит труд,не и във войни като тази на Русия и оня отпред на снимката-външния им министър,лъжеца!!!

150

Анонимен

преди 6 месеца

Тази седмица стартира сглобяването на луксозния руски автомобил AURUS Senat в ОАЕ.

149

Анонимен

преди 6 месеца

Саудитска Арабия и Иран отдавна водят марионетни войни,цитирам за да покажа как за сащ НЕ ПИШЕТЕ СЪЩОТО ЧЕ ПРАВЯТ В уКРАЙНА А ТО Е ОЧЕВАДНО.

148

Анонимен

преди 6 месеца

тия немогат да се изхранват буквално зареже ли ги запада половината ще се разпАДНАТ КАТО ДЪРЖАВИ

147

ДядоНиколай

преди 6 месеца

Руските *** един пирон не са произвели и не са го продали зад граница.Ако някой има нещо руско вкъщи,което е купувано скоро,препоръчвам му,да отиде и да си пусне тото.Сега вече и газ и нефт не изнасят.Остана им да изнасят самобспинозни ку7ви и алкохолици,но тях никой не ги иска

146

АНГЕЛ

преди 6 месеца

Членството в ЕС е като да купиш една Акция на връх цена. Това което предстои пред нея е крах и разруха и тези които са я "купили" последно ще платят най високата цена и са здраво прецакани.От друга страна Членството в БРИКС е като да купиш една акция от дъна. Това което предстои пред нея е бърз растеж и забогатяване за тези които са я притежават.Който разбрал , разбрал. На останалите, лека ви ..... бедност !!!

145

Анонимен

преди 6 месеца

Тука пълно с РусоСапиенси бря! Я марш към Кранокуртск

144

Ина рубла

преди 6 месеца

две български стинки!Най-бедната европейска държава-България,с по-високи доходи и стандарт.Среднс заплата в просия 60000 рубли.Средна пенсия в България 800лева.Аре,у лево,москали въшливи и гладни.

143

ДядоНиколай

преди 6 месеца

Пффф ахахахах!Те и руснаците сега са изолирани от всички.Затова един компот не могат да направят.Това вгъзрожденските неандерталци сте много весели.Направо се изкъртвам от смях с вас.

142

българските служби

преди 6 месеца

Фа.шагите от запада са натикани в ъгъла

141

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време имаше СИВ, Голема работа големо нещо цяла източна Европа в него+Монголия, Виетнам, Куба и две дузини, , асоциирани", като Мехисо, Етиопия, Зимбабве и др, пълноправен асоцииран член, като Югославия, наблюдатели като Лаос, Ирак, КНДР и др.Кажи-речи половината свет беха до някаква степен обвързани.И какво се случи ВСИЧКО СЕ СРИНА.

140

Златният милиард

преди 6 месеца

шматки!Това върти планетата Земя.Китайне фабриката на Европа и САЩ.Ако САЩ и Европа спрат вноса от Китай за броени дни БРИКС ще се свие с няколко стотин милиона население.Индия са същите унтерменшени.3 милиарда от световното население произвеждат колкото да не измрат от глад.Продават стоките през една стотинка колкото да има алъш-вериш.Но нека москалите да се залъгват,че членуват в някакъв силен икономически съюз.

139

Анонимен

преди 6 месеца

176 укропитек спри да се пишеш дядо и по този начин да обибдаш старите хора. Производството е в Китай и това даже и военните на сащ го знаят като си погледнат етикета на униформите.

138

Анонимен

преди 6 месеца

173 пълни лъжи пишеш. Дори наскоро Сингапур предложи Брикс да стане и военен съюз подобно на нато. Направо си хващай бакиите и си заминавай към фондацията за нови опорки.

137

ДядоНиколай

преди 6 месеца

И какво сега?4 милиарда не могат да произведат колкото произвеждат 2 милиарда.Голям възход.БРИКС е съставен само от камилари,чалмари,алкохолици и ***.Тия никога няма да имат по-силна икономика от тази на САЩ и Европа.Ако ще небето да се срине.

136

Анонимен

преди 6 месеца

Китай се утвърждава като световен лидер по патенти за AIСлед целенасочените усилия на властта в областта на технологиите Пекин затвърждава позициите си на лидер пред САЩ и изпреварва Япония и Южна Корея. Китайските институции са подали заявки за 29 853 патента, свързани с ИИ, през 2022 г., като броят им се е повишил спрямо 29 000 през предходната година, според данни, които Световната организация за интелектуална собственост е предоставила на Bloomberg News. Това е с почти 80% повече от САЩ.

135

121212

преди 6 месеца

До Предприемач Като ти чета разсъжденията, толкова си и предприемач.

134

Анонимен

преди 6 месеца

Само едно не става ясно. Какво точно искате да кажете с тази статия?!?! И естествено отговора както в 99% от случаите напоследък е НИЩО !!

133

Blabla

преди 6 месеца

"Като цяло членовете на групата са по-малко демократични".... Ей Анисия...много си зле!