95

Анонимен

преди 7 месеца

Очертава се да плаче при бай Ставри в ЦСЗ.

94

.....

преди 7 месеца

Ще дойде време и по пътя няма да може да се мине ,защото ,,еди кои си" ще трябва да си изпробва новата кола и той разбираш ли ще има права повече от нормалния данъкоплатец!92738

93

Анонимен

преди 7 месеца

Пълно е с подобни начовци, които буквално се гаврят с хората и единствено ако убият някой по-известен се раздува, полиция и прокуратура в държавата няма и да има са некадърни, мързеливи и корумпирани.

92

Буратино

преди 7 месеца

Българската нация е продажна, в наше село мънгyстите пилят гуми п центъра и кмета не взима мерки, полицията вдига рамене - идват след като ония са изчезнали. Вместо кмета да се заеме да сложи камери легнали полицаи, а полицията да привика тези сополанковци и да им свие перките, всички се правят на приятно разсеяни.

91

Анонимен

преди 7 месеца

Начо е муж, гази хора, връти гуми...това в България се мъжкарско

90

Жечко Жичков

преди 7 месеца

Момчето е прогресивно и предприемчиво. Ние може само да спечелим от него. Ето сега откри ново работно място за треньор.

89

Живанши

преди 7 месеца

В Русия един депутат от Единна русия мина с колата си през дете и не спря да му помогне. За късмет детето оцеля. После уж казаха че са го изключили от партията, ама това е само за пред медиите.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Tова е абсолютно предумишлено убийство, но за съжаление Начо нищо няма да му се случи..

87

Анонимен

преди 7 месеца

За ром ли става дума или за комплексиран *** с книжка?

86

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко трябва да почнат да нищят около т.нар.МАНДЖИ ,произход на пари,недвижими имоти,автомобили,лизинг,как е обслужван,вноските на това МПС са поне 2 000 лв на месец,каското му е 5 000 лв на година.

85

Хубенов

преди 7 месеца

Независими руски икономически експерти заключават че в Русия е по изгодно да си инвестираш рублите в долари, отколкото в недвижим имот в расиюшка.

84

Потърпевш

преди 7 месеца

Преди няколко години баща ми загина в катастрофа и се установи, че другият участник е виновен за катастрофата. Обаче когато стигнахме до съд със застрахователите "лекарската комисия" се произнесе, че катастрофата не е причинала смъртта понеже баща ми е имал сърдечни проблеми и затова е починал, но перверзията не свърши до тук, относно тежка телесна повреда също отказаха понеже той не е подал лично иск. Та мисълта ми е колко според вас съдебната система работ в полза на гражданите.

83

БХК

преди 7 месеца

Личност на годината.

82

Darko

преди 7 месеца

КАТ и полицията отсъстват. Този Начо е продукт на някакви новобогаташи, мисли си, че всичко му е позволено. Всеки можеше да е на мястото на Феро, което наистина е ужасно. Ако няма алкохол и наркотици в кръвта, ще се измъкне сух с някоя условна присъда. КАТ е направен да рекетира мирните граждани, а Начовците ще продължат да карат така, защото и мирогледа на родителите на този стигат до скъпият мерцедес и голямата къща.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Тия ни трепат битер сме афганци..тая държава пропада

80

Гошо

преди 7 месеца

Добре не публикувайте, значи защитавате убийците и лумпе.ните които убиват невинни. Това е безпристрастната българска журналистика.

79

Бай Иван

преди 7 месеца

Комитета от хелзинки да го номинират за човек на годината ;) !!!

78

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Виждал съм поне хиляда Начовци по българските пътища и поне стотина Кожухаровци. Дървото България е изцяло прогнило, не е само една клонка. С показни акции нищо няма да се постигне.

77

Анонимен

преди 7 месеца

А днес ЙОРДАНн КOЖYХАРОВ - прокурора дето вчера пусна невинното ромче оправда себе си - не била излязла експертизата и да е се знае дали е карал да бързо... WTF?!? Бавно е карал бре Данчо.. А бавно. А Нончо, го оправда казвайки, че най вероятно едната гума е *забуксувала*и така е станала някаква грешка белята.Абе Данчо това да не е москвич бре?Стария ми мерцедес 97ма имаше ЕSP(Electr.StabilityProgram) та тоя нов и скъп мерждан ли няма да има такава система?!? Оставка и съд!!!

76

Бай Дрън

преди 7 месеца

И да, власт се взема с преврат, друг начин няма! Питайте Ердоган, питайте Тръмп. Те отлично знаят, как се взема ники може да се вземе власт!