106

Анонимен

преди 7 месеца

До Всеки ден ще е така - Само деот не викат евала! АКо ей сега отиде един и го разтреля на улицата посред бял ден, ще го хванта ще го съдят и никой янам да отиде да го подкрепя, нито да се опита д аго спаси от затвора ...

105

Анонимен

преди 7 месеца

До СТОЙЧО СТОЙЧЕВ КОГА?Пий си хапчетата бе човек! Бил вадил оръжие? Айде бе! Стойчо Стойчев не е ограничавал елементарни права на гражданите. Нито ги е пресрещал и малтретирал вербално и физически. Не е скачал по покрива на лека кола с деца вътре? Оная от Курило да си Ви прибере всичките, а не да ми докарвате плъхове, кирчовци, кокорчовци, изправи се, наведи се, нема такава екземпляри и т.н. Щото накрая ние плащаме сметката.

104

ИЗБИРАТЕЛ НА ПП...

преди 7 месеца

24 ГОДИШЕН .... ВНУК НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ..... ТЕ СА НАД ЗАКОНА.....

103

Анонимен

преди 7 месеца

Снимката е от 2016-а! Начо е бил на 17 години. Правете си сметкат. А и още нещо - Фейсбук преди ПРЕМАХВАШЕ активно такива снимки, но нещо, ако човекът е от "ромски произход", не се бара.

102

Анонимен

преди 7 месеца

До балканджи Гришо.. Каква грешка, бе?Трябваше тебе да те убие с 270 км/час,щом го оправдаваш.С такова мислене не те чака нищо добро

101

Всеки ден ще е така

преди 7 месеца

Аз още като видя колата и мога да ви кажа това любител на 50км /ч ли е или е ,,бързи и яростни ,, и особено като и даде газ и тя да вика ,,пат,пат пат, бууум ! Във държава във която дилър и мутреса са желан мираж и мечта ,ще направите нещо свястно ,ама друг път !

100

ВсеКи ден ще е така

преди 7 месеца

Прочетох една листа скоро преди изборите и веднага ми се набиха имена на хора кръстосвали улиците със групи от приятели и направили ,,малко,, пари сега искат и власт когато такива хора получат власт се нарича ***** Те са светлия пример на новите ,,гюлета .. който ще искат да ги надминат във всяко едно отношение и са си прави това е най-краткия път ,Всеки знае че да управляваш не трябва да си някакъв учен ,нали ще си имаш екип ? Важното е да имаш последователи...

99

балканджи Гришо

преди 7 месеца

Така е било от началото на времето - младите изместват старите.Всеки греши, оставете младия човек на мира.

98

Всеки ден ще е така

преди 7 месеца

Тука всеки е мачкач( силовак) иска да мачка ,кой със каквото може ,със мотор ,със кола със бандата си със парите си със поста си във обществото ,обикновения човек е балама несретник или нещо др, обидно ,и униформения не служи на обществото,а служи на прекия си началник и му е кеф да мачка както и него го мачкат -- това със колите какво е всеки да е със ,,резачка ,а мадамата да е със надути джуки и джип ,ауспуха непременно да е ,,ГЪРМЯЩ,, всички да му кажат ЕВААЛАА !

97

СТОЙЧО СТОЙЧЕВ КОГА?

преди 7 месеца

Стойчо Стойчев има снимки в социалните мрежи как насочва оръжия. И освен това е агресивен. Всички помним как налетя на бой на протеста против ГЕРБ и на шефката на психо болницата. Или вече забравихме за тези скандали?

96

Всеи ден ще е така !

преди 7 месеца

Пътищата на страната ги познавам много по-добре от много от вас , защото 34г не съм слизал от лекия автомобил ,бавно ,бързо като луд съм карал сега вече карам само по-правила и даже по-бавно ! Огромното наличие на хора със гюле във главата освен пияните и дрогираните юе смаже всяка инициатива ,тук всеки е мутра и това е престижно защото ни управляват мутрафони или със такова минало и те са примера на всички младежи със нечта фитнес и кола .Напрет бабаити !Тук сме стр.. на неогр,мутр, възможности

95

Анонимен

преди 7 месеца

Смешен напън на държавата да се прави, че работи... или е по-скоро поръчка на Бойко, ако е бил близък с Ферарито Спасов.

94

:))))

преди 7 месеца

Ако снимка с пистолет в социалните мрежи е достатъчна причина за да ти направят бал с маски, значи на "социолога" Стойчо Стойчев трябва да му организират Виенски Бал с жилетки, щитове и K9 овчарки. Оня има цял арсенал, нищо че е метър и 20 висок. Те тия са най-опасните.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Страшна драма - почти Истанбулска !

92

Анонимен

преди 7 месеца

ТОВА Е БГ А ВИЕ ИСКАТЕ ШЕНГЕН ! Хахаха през кривв макароннннннннннннннн

91

mda

преди 7 месеца

пишете - убиецът, пуснат на свобода от българското менте-съдилище и афиф-прокуратура.

90

заглавието?!?!

преди 7 месеца

Какво значи "блъснал"? С лакът ли го е блъснал? Нарочно ли дразните посетителите на сайта, или са ви купили от мешерето?

89

Пич

преди 7 месеца

"Повечето фенклубове, котоклубове и други се активизираха и се наговаряха" БРАВО БАТКИИИИ! Някой да даде контакти! Ислам да се включами аз!

88

Анонимен

преди 7 месеца

Отглеждано демократично с нашите пари, само с права и без задължения

87

Анонимен

преди 7 месеца

БОГ ДА ГО ПРОСТИ! АМИН! ДА ПОЧИВА В МИР !